Random Book Stuff
Абе някой може ли да каже дали в bgbook или в knigibg са коректни при доставка че дадох заявка в Пингвините за Вещерите на Крис Удинг но казаха че няма тираж и изглежда ще трябва да поръчвам от някой сайт,а ако някой я има и може да я продаде да пише.
П.П. Роланд да знаеш кога ще преведат Dragonfly Falling на български?
П.П. Роланд да знаеш кога ще преведат Dragonfly Falling на български?
Тъй като съм у баба ми докато сестра ми учи за изпити и сега съм за малко вкъщи на компа и ТРЯБВА да си купя книга за да не умра от скука искам да питам дали мога да си купя Фалшивите огледала, Прозрачните витражи ако не съм чел Лабиринта на отраженията и ако да дали да си купя нея,Хронолитите или Пясъчни крале?
Някой да отговори бързо,плс
Някой да отговори бързо,плс
Добре е първо да прочетеш "Лабиринтът на отраженията". Той обикновено се продава заедно с Огледалата. Все пак двете истории са относително самостоятелни, ако наистина не намираш Лабиринта дори след интензивно търсене.
За покупката - остро Лукяненко.

За покупката - остро Лукяненко.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Знам, че тук никой не го вълнува, но тия дни имаше малко драма около Night Shade Books, която днес се разреши. Писал съм в блога си по въпроса, като преди стейтмънта има линкове към началото на ситуацията.
And you can't dance with a devil on your back...
- beliefcontrol
- Paragon
http://www.bookdepository.co.uk/book/97 ... rrency=USD
10.59$
В момента имат и промоция за 10% отстъпка, така че някой от колегите тук (или аз) може да ти пусне ваучер на мейла от профила.
Ще ти излезе точно 9.53$.
Вземи си направо двата тома за 19$ най-добре.
10.59$
В момента имат и промоция за 10% отстъпка, така че някой от колегите тук (или аз) може да ти пусне ваучер на мейла от профила.
Ще ти излезе точно 9.53$.

Вземи си направо двата тома за 19$ най-добре.
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Тъй като наближава именният ми ден се чудя какво да искам за подарък,но се чудя защото съм почнал прекалено много трилогии и поредици,но пък изкушението е голямо-докарали са Игра на тронове и първа книга на Малазан.Та се чудя коя да взема при положение че Малазана е малко изтъркан и надраскан и че превода е ужасен пък и поредицата е много дълга.Докато Игра на тронове е по нова и засега поредицата е от 4 книги,пък и на сайта на Бард пише че няма тираж така че това може да е единствен шанс да се сдобия с нея без заявки,доставки и т.н.Е,коя да взема?
П.П.passer-by,прочетох Фалшивите огледала,прозрачните витражи и на края на романа когато
П.П.2 Четирийсет хиляди маймуни си завират банан отзад!
П.П.passer-by,прочетох Фалшивите огледала,прозрачните витражи и на края на романа когато
- Spoiler: show

П.П.2 Четирийсет хиляди маймуни си завират банан отзад!

Last edited by Claymore on Fri Jul 09, 2010 5:49 pm, edited 1 time in total.
- RRSunknown
- Elder God
Четвърта книга се писа четири години, накрая я разцепи на две и я пусна така. Та поредицата стана с една книга по-голяма. Сега чакаме вече пета година пета книга. Пичът пише по страница на месец, струва ми се, но УЖ МАЙ тоя път вече е ГОРЕ-ДОЛУ близо до някаква форма на завършване...
And you can't dance with a devil on your back...