Последни новини от бюлетина, значи. Днес към обяд кисна на балкона, заблеяна в субполярния пейзаж околовръст ми и чудейки се няма ли най-сетне да обяват лавинна опасност, щото гледах какво виси от съседния покрив, та чак надвисва, и ставам свидетел на следната случка:
На комшиите хлапето - към има-няма четиригодишен много правилен пич, кротко скача от кола на кола в двора ни. В един момент хлътва между две коли, над снега остава само от рамената нагоре. Почва да маха с ръчички и да писка: "Помоооощ!!!" Комшията Слави, който в това време дълбае из друга част на двора, опитвайки се да откопае колата си, се приближава колкото му позволяват габаритите и подава лопатата на лапето, че да го хване. Хеле, издърпа го. Малко по-късно същото лапе седи и си дълбае тунел в една пряспа, по-настрани от него баща му е стигнал до колата си, изровил я е някак и се опитва да я почисти, за да я отвори и припали. Следва следния диалог:
- Татеее?
- М? К'во?
- Ти как позна, че туй е наш'та кола и направо там взе да копаеш?
- А... Ми щот помня къде я бях заров... Паркирал.
Та тъй де:Р
Днес в Якутия...
Moderator: Moridin
Марф, кефиш :Р
Направо ми се иска да бях там сега, нещо съм станала много голяма снеголюбка напоследък, чак се плаша на моменти... да не обяснявам пък как ме гледат колежките, когато завали сняг и аз се разскачам наоколо от кеф
Направо ми се иска да бях там сега, нещо съм станала много голяма снеголюбка напоследък, чак се плаша на моменти... да не обяснявам пък как ме гледат колежките, когато завали сняг и аз се разскачам наоколо от кеф

Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Из бюлетина на Черноморската контролно-спасителна служба:
Всички ски-писти в района на Варна са обработени и са в чудесно състояние. В района на Южния плаж има опасност от лавини и молим гражданите за повишено внимание. Ролбата е преустроена и тези дни ще се проведе шампионат по бобслей. Писта "Трета буна" завършва директно в Топлата вода, така че молим скиорите и сноубордистите да се съобразят с този факт. Пазете се от заблудени по пътя ви гларуси и приятно изкраване...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ко си говориш, 4-ка из града се мотаеше един Б.Т.Р. Който, отначало го помислих прекалено голям-приличащ-на-БТР-камион, ма после по радиото дочух, че наистина си било чиста проба военна машина ;Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..