голяма лудница беше и днес
Фестивал "Sofia Rocks" е официално обявен!
Rammstein никога не са ми били кой знае какви любимци, а и от фойерверки трудно се впечатлявам, та днес за мен концертът свърши в основни линии около 7. Manowar няма да ги коментирам, но не очаквах, че с тоя крив и омазан бас и не само Alice In Chains ще ми харесат толкова. Ако и на Кори му се чуваше нещо от микрофона щеше да е още по-добре. 
- Moridin
- Global Moderator
Меноуор бяха страхотни, но така брутално ги орязаха, че не е истина. Рамщайн чак накрая си позволиха някаква интеракция с публиката, което малко ме издразни, но компенсираха с психопатското поведение на вокалиста, с бесния немски и с гениалния клавирджия. Фойерверките бяха под моите лични очаквания, а за съжаление не знаех (в смисъл на дори не бях чувал) много от песните и нямаше как да се кефя особено, а и мелето беше по-стабилно дори от на металика, поне където бях аз.
алис не ме впечатлиха никак, през цялото време не можех да се отърва от идеята за метал-бони М, а предните не ги чух. групите доста не си отиваха според мен. Като цяло мисля, че по-слаб концерт от предния ден, макар че тогава чух само металика
p.p. изпълнението на пуси все пак беше гениално
алис не ме впечатлиха никак, през цялото време не можех да се отърва от идеята за метал-бони М, а предните не ги чух. групите доста не си отиваха според мен. Като цяло мисля, че по-слаб концерт от предния ден, макар че тогава чух само металика
p.p. изпълнението на пуси все пак беше гениално
This is it. Ground zero.
Аз съм доста по-доволна от втория ден в публиката:) Нямаше погота, хората като че ли бяха по-нормални и не се чувствах физически застрашена.
Иначе и аз не бях чувала повечето песни на рамщайн, но поне правят шоу. А Маноуар ми харесват все повече с всяко гледане:) Иначе и аз очаквах някви по-осезателни фойерверки, ама...
Иначе и аз не бях чувала повечето песни на рамщайн, но поне правят шоу. А Маноуар ми харесват все повече с всяко гледане:) Иначе и аз очаквах някви по-осезателни фойерверки, ама...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Бе, на Рамщайн се напъхахме доста в центъра, много повече от вчера със сигурност. Може да е просто късмет, разбира се. Бтв, мацките стоящи на раменете на приятелите си от време на време ми иде да ги бия. Особено когато вървят в окомплектовка от три в редичка. Но нейсе, по някое време две от тях се върнаха долу, та можеше да се вижда.
Тънди, не говорим за пиротехниката, а за фойерверките:Р
Тънди, не говорим за пиротехниката, а за фойерверките:Р
I don't wanna die
- JaimeLannister
- Forsaken
А аз искам да видя групата отблизо, без да ме е страх, че ще ми счупят нещо. Проблем? Като купуваш билет, купуваш едно място, а не полянка, на която да се вихриш както си щеш. Баси, като станаха две погота около нас, останалите трябваше да отидем назад и да се набутаме като сардини. Плащаш на групите да ти свирят в двора и си правиш колкото искаш погота.JaimeLannister wrote:Концерта ме изкефи. А поготата бяха малко. Твърде малко. То що да ходя на концерт ако не си поскачам и поритам и помлатя? Мога вкъщи да си ги слушам.
I don't wanna die