Doctor Who & Torchwood

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 04, 2010 9:04 am

Еми некви много истински и емционални ги докарват отношенията в тия 2 сериала. Пък и при толкова много извънземни, толкова малко време някаква целувка между джентълмени някак дори тривиално звучи :D Аз много се кефа и на Касандра като се местеше между двамата как играеше Тенант. То и конфиденшълите и видеодневниците на Тенант се гледат с интерес като сериала просто, явно екипа си е бил адски добър.

Да не забравяме и 3-тия изверг. туптуптуптуп туптуптуптуп...
Spoiler: show
Image
Хех, утре пускат епизода с Ван Гог :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sun Jun 06, 2010 5:55 pm

Епизода с Ван Гог беше супер як.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Jun 11, 2010 8:55 pm

Нещо не му се получава на доктора до момента, бтв. Още не съм гледал епизода с Ван Гог, де, но досегашните епизоди от сезона ми се струват чувствително по-слаби от тези с Тенант и Екълстън и това не е само заради новия актьор. Нещо сценарно не е както трябва, де да знам. Новите епизоди с ангелите, например, не ми подействаха изобщо, а първият с тях направо ми изкара акъла. А там Тенант даже не беше централен образ, та не е заради него.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jun 11, 2010 9:48 pm

Аз изгледах последния от спешълите - оня двойния, в който доктора на Тенант се сменя накрая. Твърде мелодраматичен ми беше, както и края на 4ти сезон. Принципно доктора на Тенант се уби от точене на сълзи и сополи от 2ри сезон натам. Бахти ЗЕ ДРАМА-та, бахти чудото. Толкова по-як е като просто хвърчи обзет от телешки възторг насам-натам! Това заглавие трябва да е с повече комизъм, драмата не му тича особено на бутафорността и безумните дупки в сюжета.

Тия дни ще скивна и останалите спешъли и почвам екстрите от ДВДтата. Изданията бтв са брутални! Това на Торууд не е толкова яко, ама кефи и то.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 11, 2010 10:42 pm

Стигна ли то 3тия сезон на Торчууд?
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jun 11, 2010 11:23 pm

Свърших го още в Бг. Втори по ми хареса - там Оуен накрая се реабилитира за гадното си поведение и бяха толкова яки с Тошико. Третия беше готин и той, ма и там прекалиха със зе драмите.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 12, 2010 1:39 pm

Оуен е най-интересния като характер да, намразва го от пръв поглед после е як :). Екстрите по дисковете щи запълнят бая времето :D Торчууда има ли някви екстри?
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 12, 2010 9:17 pm

Има доста екстри в 1ви сезон. По-малко в другите 2, но пак има. Не съм ги гледала още.

Сега изгледах спешълите. Окей, драмата на доктора е в градация в тях и аз си я попреебах заглеждайки 5ти сезон директно след края на 4ти. Деба.

Нищо, сега вече с ДВДтата ще изцъкам пак 4те сезона + спешълите в хронологичния им ред, за да я усетя както трябва.

Сега таман гледах епизода, в който се развихри за първи път Дейвид Тенант - някъв нулев, към 2ри сезон. Ей тва беше епизода, заради който мигновено прежалих Кристофър Еклестън. ТОЛКОВА Е ЯК десетия доктор, бахти, обожавам го!!! Жалко че го предраматизираха нататък. Втори сезон си остава най-добрият за мен - там все още не го беше обзела мелодрамата. Която бтв не е и чак толкова зле като се замисля - просто десетия доктор ни показа бая развитие и там бяха задълбали повече в психологизма. Не го оставиха на ниво "як пич прави яки работи" като Еклестън. Тоя новия не го знам накъде е тръгнал с дивелъпмънт-а, ма в първите 3 епизода не беше стигнал далече. Та с Тенант наистина ни показаха цяла една ера. Едно рождение, една различна личност, една изстрадана и нежелана смърт. Някво почти човешко, таковата...

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 13, 2010 12:28 am

Ей да бе и аз гледах по-късно със Сикоракс нулевия епизод с вкарването на Тенант, преебавка е когато не са подред наистина.

Мелодрамата си е съвсем в поносими граници. Предвид кво ни чака за напред Тенант ще ни липсва все повече. Аз борим са десетината излезли от 5тия сезон и не съм особено впечатлен :(.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Jun 13, 2010 7:31 pm

Бръм! Новият ми десктоп:
Image
Имам малък син сандък и соник отверка дори в менютата на Уиндоус!!! :cry:
Image

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 13, 2010 7:57 pm

Тва вече си е овъркил ;р

Изгледах епизода с Ван Гог, най сетне да ми хареса някоя серия както си трябва. И то заради the ultimate ginger Tony Curran :mrgreen:
Image

Днеска излезе 11ия ;) The Lodger
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sun Jun 13, 2010 9:57 pm

The Lodger, заедно с епизода за Далеците, ми беше най-скучния епизод.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Jun 14, 2010 9:29 pm

MOTHERFUCKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!Трейлъра на края на 11-ти епизод просто :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :metal: :devil: :panda: :panda: :panda: :panda: :panda: :drool: :drool: :drool: :drool: :spank: :spank: :dash: :dash: :dash: :free: :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 14, 2010 9:51 pm

Оооодааа Пандора-та ще е вече нещо интересно :drool:

Колко не искам Рори да се връща не е истина...
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Jun 14, 2010 10:48 pm

Аз изгледах конфиденшълите и видеодайъритата на Тенант за 2ри сезон (любимия ми) и съм толкова тотално накефена и влюбена в сериала. Екипът очевидно се забавлява диво докато го прави - няма начин да не е добър при това положение. Тия дни продължавам по трасето с конфиденшълите - някви твърде интересни са ми.
Може да се върна към екстрите на 1ви сезон преди тва, да ги догледам. Еклестън обаче се взима малко твърде насериозно и не ме кефи особено. Пайпърката изглежда по-интелигентна в екстрите (като себе си), отколкото е в ролята си - симпатична ми е доста. Предвкусвам конфиденшълите на 4ти сезон с Кетрин Тейт. Те ще са епични.

Ай би нот боверед май лийдж!

Oui. Je suis garbage.