too hexy ;p
Upcoming Movies, Part III
Moderator: Moridin
too hexy ;p
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Като ходих да гледам "Мисия Лондон" в новия мол един от трейлърите преди началото на филма ме зариби:
Истинска измама (поне така го превеждат на бг)
Гилмът в IMDB
Общо взето звучи обещаващо, а на мен ми се гледат свежи екшън комедии напоследък. (От "Скатавки" останах доста разочарована, при все че след 9 и 10 ярда Брус Уилис ми е любимец...
)
Истинска измама (поне така го превеждат на бг)
Гилмът в IMDB
Общо взето звучи обещаващо, а на мен ми се гледат свежи екшън комедии напоследък. (От "Скатавки" останах доста разочарована, при все че след 9 и 10 ярда Брус Уилис ми е любимец...

- Dr. Horrible
- Forsaken
Интересен избор за професор Х в предстоящия Фърст Клас...
Дано се окаже вярно.
http://splashpage.mtv.com/2010/05/28/ja ... more-35422
Дано се окаже вярно.
http://splashpage.mtv.com/2010/05/28/ja ... more-35422
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Но пък може би ще е самият PJ!!!!!Roland wrote:Дел Торо няма да режисира Хобит

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Честно казано, аз бих предпочела при всички случаи Дел Торо, но какво да се правиVivian wrote:Но пък може би ще е самият PJ!!!!!Roland wrote:Дел Торо няма да режисира Хобит
VMITW!
http://www.imdb.com/title/tt1612319/
По случай слуховете за римейка на Шепата долари, които може и сам да си е пуснал, за да привлече малко интерес.
а ето и новогодишното му хорър шортче ако някой го е пропуснал
По случай слуховете за римейка на Шепата долари, които може и сам да си е пуснал, за да привлече малко интерес.

а ето и новогодишното му хорър шортче ако някой го е пропуснал
110% вече е сигурно, че няма да имаме the Joker в новия Батман, че през изминалите няколко месеца циркулираха едни нездрави слухове из мрежата.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Vivian wrote:Е, Пит е 1.80, което се брои за 'среден ръст' за екшън актьори. А иначе в САЩ за 'среден ръст' при мъжете, ако не ме лъже паметта, беше нещо от рода на 1.76.
Пит си беше и поставих под съмнение собствения си ръст, който също е толкова.tigermaster wrote:Бъркаш го с Том Круз.rodd1ck wrote:Колко е приемливият ръст, че и за Брад Пит съм чел, че е нисък като изтъкат кусур?

Но все пак не мисля, че ръстът е особено значение, стига да не е нещо стъписващо. Не е като да не може да се избегне.
Предполагаемо Розамунд Пайк (да, знам, че на този етап това не ви говори нищо и името ви ужасява) ще играе Ема Фрост в X-Men: First Class.