За ГМО от езотеро-саркастична гледна точка или пък не.
Да бате, изглежда като да е истина.Grumpi wrote:О, да. Този филм е абсолютната истина и ми преобърна представите за света!
Not
И въобще като чета спора ви се свежда до вярата или не в добросъвестноста и напредналостта на науката. Е аз пък не вярвам в добросъветсннота на хората които спонсорират науката. Да ме извиняват всички учени глави, обаче учените правят това за което им платят и което им наредят, това е то бесния капитализъм и идеалистите по принцип рано-рано приключват кариерите си.
- tigermaster
- Elder God
Ъъъъъъъъъъъъъъъ...coldie wrote:Да бате, изглежда като да е истина.Grumpi wrote:О, да. Този филм е абсолютната истина и ми преобърна представите за света!
Not
И въобще като чета спора ви се свежда до вярата или не в добросъвестноста и напредналостта на науката. Е аз пък не вярвам в добросъветсннота на хората които спонсорират науката. Да ме извиняват всички учени глави, обаче учените правят това за което им платят и което им наредят, това е то бесния капитализъм и идеалистите по принцип рано-рано приключват кариерите си.
Пишеш глупости.
Сериозно.
Спри се.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Мисля, че се подразни на личността основа, което не еправилно и заради това сме на тоя хал! Може и да са глупости но за мен не са, е виж ми подписа, аз мисля че нещата не са такива каквито изглеждат, и това не мисля, че е глупост, но за теб явно е така само ще се въртим в кръг, ето защо мненията са ми кратки, но явно угодия няма!tigermaster wrote:Ъъъъъъъъъъъъъъъ...coldie wrote:Да бате, изглежда като да е истина.Grumpi wrote:О, да. Този филм е абсолютната истина и ми преобърна представите за света!
Not
Пишеш глупости.
Сериозно.
Спри се.
- tigermaster
- Elder God
Не ти познавам личността и не знам на какъв хал си. Подразних се на основата на глупостите, които пишеш.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- JaimeLannister
- Forsaken
Аз му вникнах в дълбокия смисъл ама ти казвам, че това отношение не води до нищо добро, по всички медии се опитват да ни учат да обръщаме внимание не на важните неща и да не гледаме сериозно на сериозните неща, и явно успяват. Аз адмирирам "лудите" който са готови да излязат на улицата, щото това са инструментите на обикновените хорица към които явно мн оттук не се причисляват, е аз не съм син на министър.AlDim wrote:Уау, респект. Много респект. Нужни са наистина завидни умения, за да не вникнеш в сарказъма на горния пост.![]()
![]()
- JaimeLannister
- Forsaken
Специален поздрав за Coldie 
Да си го слушаш със здраве и размишление за конспирацията, която го е породило.
http://vbox7.com/play:3b11ad15&r=emb
Амелия, btw, само да спомена, че като напече повече напъплет хорицата с афективно разстройство...
Ама странни случаи се въдят при нас.

Да си го слушаш със здраве и размишление за конспирацията, която го е породило.
http://vbox7.com/play:3b11ad15&r=emb
Амелия, btw, само да спомена, че като напече повече напъплет хорицата с афективно разстройство...
Ама странни случаи се въдят при нас.