Най-добрият начин за поръчване на англоезична литература?
Значи, имам един такъв проблем. Преди две седмици поръчах от bookdepository.com три книги, две с 24 часа период за диспачване и една със 72. Всичко си беше диспачнато както си му е реда – на следващия ден пратиха първите две, а два дни по-късно и третата. Едната от първите пристигна още в петък, а едва днес дойде и третата. Но втората от тия с 24 часов период ми се губи.
От пощата ми казаха, че каквото е пристигнало при тях със сигурност е пратено. Писах и на BD, да не би да е имало някакъв проблем и да не са пратили книгата, но ми писаха, че всичко е пратено. Въпросът ми е дали на някой друг му се е случвало книга, която уж е изпратена успоредно с друга да се забави по-дълго и дали е възможно да се проследи какво се случва?
От пощата ми казаха, че каквото е пристигнало при тях със сигурност е пратено. Писах и на BD, да не би да е имало някакъв проблем и да не са пратили книгата, но ми писаха, че всичко е пратено. Въпросът ми е дали на някой друг му се е случвало книга, която уж е изпратена успоредно с друга да се забави по-дълго и дали е възможно да се проследи какво се случва?
Случвало се е, да. Всяка пратка си пътува отделно все пак и такива неща са възможни. В крайна сметка винаги всичко ми е пристигало., макар и с малко закъснение.
Тия дни имаше стачки на British Airways, така че е нормално да има повече забавяне на някои пратки.
Тия дни имаше стачки на British Airways, така че е нормално да има повече забавяне на някои пратки.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!