Любими филми
- Ambartanen
- Arcanist
Снощи го гледах "Шоуто на Труман" и наистина много ми хареса.
Иначе на тоя въпрос винаги съм отговарял със "Смело сърця", въпреки че не съм гледал филма от около 5 години, а от тогава критериите ми за добър филм много са се изменили.
Други филм - "Зеленият път", "Двестагодишен човек" (всеки си има слабости ) иии... сега това се сещам.
Иначе на тоя въпрос винаги съм отговарял със "Смело сърця", въпреки че не съм гледал филма от около 5 години, а от тогава критериите ми за добър филм много са се изменили.
Други филм - "Зеленият път", "Двестагодишен човек" (всеки си има слабости ) иии... сега това се сещам.
Аз не че нещо, но "Смело сърце" ми беше толкова бозав, че няма повече накъде..., а за "Зеленият път" чух доста добри отзиви, ще взема да си го сваля и да го гледам.
Бтв сега видях, че съм пропуснала един от най-любимите ми филми Meet Joe Black, направо го обожавам ... филма... не г-н Пит .
Бтв сега видях, че съм пропуснала един от най-любимите ми филми Meet Joe Black, направо го обожавам ... филма... не г-н Пит .
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е що пък, какво му липсва на г-н Пит, че да не го обожава човек, жена де, за някои има разлика между двете понятия.Elayne wrote:Бтв сега видях, че съм пропуснала един от най-любимите ми филми Meet Joe Black, направо го обожавам ... филма... не г-н Пит .
Сега сериозно, вече повече от година се опитвам да си намеря "Да срещнеш Джо Блек" и, за съжаление, без никакъв успех - нито DVD, нито VHS, нито фрий-сървър. Това е един от малкото филми на Брад Пит, които не съм гледала. И как съжалявам, че съм го пропуснала, когато е минал по кината.
pulled out
Като има Джони Деп, за какво й е на една жена Брад Пит? Освен Брад Пит в Meet Joe Black ... там просто разтреперва.
Може би това ще ти свърши работа?
Meet Joe Black
Може би това ще ти свърши работа?
Meet Joe Black
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Вярно е, ако една жена има Джони Деп, за какво и е Брад Пит, ма аз и Джони Деп нямам, та...
Благодаря за линка, само едно СД , качеството сигурно ще е кофти, но ще се изтърпи. И сега, вече ставам нахална, ама дали Добринчо е бил така добър да качи и субтитри за Джо Блек? Благодаря предварително, да не пиша нов пост с благодарности.
Благодаря за линка, само едно СД , качеството сигурно ще е кофти, но ще се изтърпи. И сега, вече ставам нахална, ама дали Добринчо е бил така добър да качи и субтитри за Джо Блек? Благодаря предварително, да не пиша нов пост с благодарности.
pulled out
http://subs.unacs.bg/get.php?id=118
не знам дали стават за този рилииз, ама са за 1 цд
не знам дали стават за този рилииз, ама са за 1 цд
Въпрос на вкус, казало кучето и...
Моргана, файлът и във Free.evro.net също е на един диск... друга версия не намирам освен тази в Арена, до която нямам достъп, защото е в store2 - съответно не мога да видя на 1 или на 2 диска е, sorry .
Моргана, файлът и във Free.evro.net също е на един диск... друга версия не намирам освен тази в Арена, до която нямам достъп, защото е в store2 - съответно не мога да видя на 1 или на 2 диска е, sorry .
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
За мен Джо Блек си е умерено сантиментален, затрогващ, романтичен, предлага материал за размисъл, красив е като атмосфера, допада ми, лично... А с какво би се обогатил човек, ако няма разнообразие, във всичко общо взето ?!
Ми... не, свършва ли? Не съм усетила. Ще ми липсва, даже OST-о си свалих, заради песните на португалски. Всъщност има много хубави попадения. Сериалчето е хубава сапунка, много добре е заснет
Ми... не, свършва ли? Не съм усетила. Ще ми липсва, даже OST-о си свалих, заради песните на португалски. Всъщност има много хубави попадения. Сериалчето е хубава сапунка, много добре е заснет
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Хъх, Esk, извинявай:( Me bad:( Просто бях под голямо нервно напрежение и не знам що реших да си го изкарам на тебе:/// Признавам, че нямам оправдание и повече няма да правя тъй!
P.S.
Да не съм чула, респективно чела от никой нищо лошо за Брад Пит! Хуу де, като не го щете няма да ви го давам, тамън за мене ще има повече, ама поне не ми го обиждайте пък! Амаха!
P.S.
Да не съм чула, респективно чела от никой нищо лошо за Брад Пит! Хуу де, като не го щете няма да ви го давам, тамън за мене ще има повече, ама поне не ми го обиждайте пък! Амаха!