Разни
Имам чувството, че при нас всичко с превес на драма атоматично губи кредит на доверие. Имам предвид пуснаха Книгата на Илай (който беше твърде християнски, твърде екшънен и доста вече правен), но не пуснаха Пътят... Повечето филми, за които се сещам да са пропуснали също са драми, дори да са оскарови или много нашумели...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
И Shutter Island не пуснаха...Morwen wrote:Имам чувството, че при нас всичко с превес на драма атоматично губи кредит на доверие. Имам предвид пуснаха Книгата на Илай (който беше твърде християнски, твърде екшънен и доста вече правен), но не пуснаха Пътят... Повечето филми, за които се сещам да са пропуснали също са драми, дори да са оскарови или много нашумели...

Дистрибуторът си загуби договора точно по това време, по което се решаваше дали да излизат. За Драконът беше направено изключение, тъй като иначе студиото би дължало неустойки на международните партньори, а Желязко 2 и Робин Худ бяха продадени като единична сделка. По настоящем все още не е ясно кой ще пуска занапред филмите на Парамаунт и Юнивърсъл, но тъй като Шрек 4 чука на вратата, очаквам в близките 2 седмици нещата да се изяснят и оттук нататък да няма пропуски.
VMITW!
Малко изветен факт за кръстоносците...

- Spoiler: show

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ZOMG! Приходите на Jonah Hex първия ден собственоръчно могат да закопаят кариерата на Мегън Фокс
Знаех си, че не само аз получавам яка Wild Wild West vibe от тоя филм...

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- Gunslinger
- Warmage
Както бяха написали в IGN след като се разбра, че Megan няма да участва в Transformers 3 Megan Fox's Career 2007-2010.Vivian wrote:ZOMG! Приходите на Jonah Hex първия ден собственоръчно могат да закопаят кариерата на Мегън ФоксЗнаех си, че не само аз получавам яка Wild Wild West vibe от тоя филм...
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.