6.5/10 (потенциално 7...)
Нали знаеш, че гледането на филми не е задължително? А харесването им - още по-малко.Silver wrote:Тоя филм се оказа по-гнусен и от Iron Man 2 и хубаво по едно време си мислех да си излезна и да ида още веднъж на Робин Худ, ама не би... Такава смотана брукхаймърска лайнарщина от първия кадър до последния, че не се диша. Да се сравнява с Пиратите е абсолютна нелепица, все едно да сравняваш Flash Forward с Lost. В Пиратите личи почеркът на Вербински, тук личи некадърността на всички дето са пипали - от сценарий, през режисура, та чак до музика - и как им е диктувано отгоре какво да правят с цел кинти. Тва не е авторски проект, а костюмен и такива просто не трябва да съществуват, а кво да говорим да бъдат харесвани. Засрамете се малко отгоре и си отгледайте поне полуприличен вкус, защото ми писна заради вас, дето го смятат за крайно як и перфектно пейснат, да продължават на нас - нормалните хора - да ни сервират подобни извращения, вместо наистина добри филми за развлечение.
Нали знаеш, че непредизвиканата агресия се наказва?Silver wrote:Нали знаеш, че вече съм ти казвал да четеш и особено да мислиш, преди да постваш.
Кажи ми, че това не е поредният средняшки режисьор, пред когото се прекланяш...Silver wrote: В Пиратите личи почеркът на Вербински
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests