Doctor Who & Torchwood
Оживях.
Скоро започнах Торчууд и доста ми хареса. Не е на нивото на Доктор Ху, но има епизоди, които са колосални и могат да се мерят с гореспоменатия. Капитан Джак е страхотен персонаж, а героя му има ярко излъчване. Радва. Сега започвам сезон 2.

Скоро започнах Торчууд и доста ми хареса. Не е на нивото на Доктор Ху, но има епизоди, които са колосални и могат да се мерят с гореспоменатия. Капитан Джак е страхотен персонаж, а героя му има ярко излъчване. Радва. Сега започвам сезон 2.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
сезон 2 е като 1, виж 3ката ще те разбие 
Абе двоен епизод си е този, трябваше да изчакам накуп, ама де търпение

Абе двоен епизод си е този, трябваше да изчакам накуп, ама де търпение

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Ти луд ли си,аз веднага щом излезе го награбих.
А аз щом разбрах за пукнатините и за ангелите веднага разбрах че е много вероятно ангелите да са отговорни до някаква степен.А във някакъв двоен епизод ще се завърнат Силурианците( http://tardis.wikia.com/wiki/Silurians ),те могат да се видят на трейлъра.

Днеска изгледах 5 епизода на Торчууд и продължавам...доста зарибява.
Сори за двойния пост.
Приключих Торчууд. Всъщност съм доста приятно изненадан. Трети сезон може да се мери с най-добрите епизоди на Доктор Ху, а играта на Джон Бароуман единствено с тази на на Тенант...
Приключих Торчууд. Всъщност съм доста приятно изненадан. Трети сезон може да се мери с най-добрите епизоди на Доктор Ху, а играта на Джон Бароуман единствено с тази на на Тенант...
Петосезонния Доктор нещо ме дразни честно казано. Не че Мат Смит е лош, но просто много дървен ми е дизайннат. Лицето на Тенантовия Доктор постоянно играеше, изразяваше нещо, смееше се, зъбеше се, плачеше, крещеше. Смитовия има една перманетна кротка забозила физиономия, с която бие на учен, зациклил върху текущото си проектче. Сега, ясно, че това най-вероятно е преднамерено, личи си и по умалелия му костюм, папионката, дървените движения и потриването на ръцете, обаче задължителния Докторски кулнес фактор отива в Пичковци.
Хилавият невъоръжен Тенант като кажеше "Бягайте, аз съм Доктора", и си казваш "Деба, тоя ще ги направи на салата". Мат Смит в първи епизод като се издръвчи на окото направо си представих как му дърпат папионката, плякват я и го оставят да се търкаля в прахта.
За това пък за Ейми нищо лошо не мога да кажа. Особено в полицейска униформа. Абе и по пижама. Разкошна е, а определено има и екранно присъствие.
=====
Иначе последните 4 Тенантови епизода бяха епик фейл. Ясно, страхотен Доктор беше, но просто да бяха го оставили да си умре. В камък да се беше спънал по-щях да съм доволен. То не бяха жертви, не бяха сополи, не беше драма. Единствено епизода с планетата на мъртвите беше доволно качествен, останалото развлачена сволоч.
Като почнах, и от финалите не сезоните да се оплача. Великолепно билдване на напрежението, страхотен кеф, подготовка за финала, пускам си последния епизода надъхан докрай и като свърши ми иде да си пръсна мозъка. Добре, ясно, фантастичен сериал, деус екс машини, али-бали, вадят си някви неща хората дето ние не знаем, ама поне за финала деба може да го извадят от някаккво малко по-светло и немиризливо място.
Хилавият невъоръжен Тенант като кажеше "Бягайте, аз съм Доктора", и си казваш "Деба, тоя ще ги направи на салата". Мат Смит в първи епизод като се издръвчи на окото направо си представих как му дърпат папионката, плякват я и го оставят да се търкаля в прахта.
За това пък за Ейми нищо лошо не мога да кажа. Особено в полицейска униформа. Абе и по пижама. Разкошна е, а определено има и екранно присъствие.

=====
Иначе последните 4 Тенантови епизода бяха епик фейл. Ясно, страхотен Доктор беше, но просто да бяха го оставили да си умре. В камък да се беше спънал по-щях да съм доволен. То не бяха жертви, не бяха сополи, не беше драма. Единствено епизода с планетата на мъртвите беше доволно качествен, останалото развлачена сволоч.
Като почнах, и от финалите не сезоните да се оплача. Великолепно билдване на напрежението, страхотен кеф, подготовка за финала, пускам си последния епизода надъхан докрай и като свърши ми иде да си пръсна мозъка. Добре, ясно, фантастичен сериал, деус екс машини, али-бали, вадят си някви неща хората дето ние не знаем, ама поне за финала деба може да го извадят от някаккво малко по-светло и немиризливо място.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Gunslinger
- Warmage
- Spoiler: show
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Наистина очевидно е кой е убила ривър.Gunslinger wrote:
А не съм съгласен че последните епизоди на тенант са лоши.Разбрахме че е направил дори по-голяма жертва от колкото сме подозирали за да приключи войната.Просто тур дьо форс беще краят на времето.
Иначе епизода беше епик,чудя се с тия пукнатини какво ще стане накрая.
- VenomPlague
- E'lir
Преди малко намерих време и аз да изгледам 2рата част, която наистина се оказа също толкова яка. Мофат ни разглези обаче с тези силни серии, така че дано следващите ненегови да не ни се сторят прекалено слаби.
Знаех си, че след време аватарът ми ще стане отново актуален 

Мене ми е любопитно дали ще вмъкнат някъде
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
-
- Commoner
Не мисля, че Ривър е убила Доктора. Евентуално може да е дъщеря му или Ейми, или в краен случай на Ейми годеника, но може и да е някой, когото още не познаваме.
Иначе шести епизод беше перфектен
Между другото Доктора си има форум - който е достатъчно фен, може да влиза и да обсъжда с останалите - who.bgbestfed.com - извинявам се, ако това се счита за спам и не е позволено - изтрийте абзаца просто 
Иначе шести епизод беше перфектен

- VenomPlague
- E'lir