Il_dottore wrote:Trip wrote:И къде са нарушени те?

т. 9. Не толерираме лични нападки и обиди между потребителите....
Форумник съм, никого не съм нагрубил и към никого не съм отправил каквато и да било обидна дума.
Очаквам същото оотношение.
Затова и очаквам да си редактираш постинга.
Ти си жалка отрепка. (Обида едно) Имайки комплексче за малоцнност и мноого свободно време си решил да го покажеш на света. (нумеро дуо) Затова си тръгнал на кръстоносен поход срещу злите аматьори и си срутил тяхната кула на властта с великата си тактика. Е БАТЕ КАК МОЕ СИ ТОЛКО ТЪП БЕ?! Естествено, че ревюиращите са аматьори и списанието е аматьорско - сичко, което е от фенове за фенове в света е аматьорско. Само че петимата най-добри фотографи в света са аматьори, както и някои от най-добрите художници, писатели и т.н. креативни личности. Щото го правят за кеф, а не за пари - а именно това е дефиницията на аматьор. И правейки го за кеф те получават бая по-хубави резултати от професионалистите и то доста често.
Да се върнем на темата заври си коментарчетата отзад, събери си шапката и гащичките и възирай. Занеси си комплексите другаде и спри да губиш времето на хора, които се опитват да направят нещо за другите фенове на това, което обичат, в страната си. Щото е долно, мерзаво и жалко това, което правиш. И тряя ти светне, иначе не те виждам много в живота.
Писна ми да ги броя. Ама си пръсни мозъка, щото ми се услажда да те обиждам.