Random Book Stuff
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Първата класация от поста на минувача имам чувството, че я е правил някой много голям фен на Джак Ванс. Струва ми се, че най-много негови книги има. Не забелязах Зелазни, обаче. Все си мисля, че доброто възпитание някак изисква споменаването му. И не само неговото, естествено.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- Dr. Horrible
- Forsaken
Ами аз ходих с двама колеги от университета, беше приятно общо взето. Имаше основно млади хора, което много ме зарадва. И книги имаше всякакви, аз лично видях Тери Пратчет, Стивън Кинг, Вапцаров, няколко от новите тинейджърски истории за вампири, Стайнбек, Дан Браун, Паулу Коелю, Достоевски, няколко книжки от библиотека Галактика и други най-различни...
По новините казаха, че са се събрали общо 1 600 човека, ако не се лъжа. Далеч било от световния рекорд, който бил поставен в Щатите и бил към 25 000.
И все пак като инициатива беше хубаво и ми беше много приятно да взема участие.
По новините казаха, че са се събрали общо 1 600 човека, ако не се лъжа. Далеч било от световния рекорд, който бил поставен в Щатите и бил към 25 000.
И все пак като инициатива беше хубаво и ми беше много приятно да взема участие.

But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Една мацка до мене четеше То. Ако не бях толкова
, щях да я заговоря
.
Иначе като цяло имаше разнообразие от книги. Разбира се преобладаваха непълнолетните фокусници и гей-вампирите. Имаше и няколко клоуна, дето се носеха с уизърдски шапки и наметала. Нас ни интервюираха, понеже един от наще четеше на лаптоп, което се видя доста интересно на репортерката и на едно 2-3 годишно лапе, което докато течеше интервюто, в бекграунда на сцената, си наклепа блузката с кафе кхкх
.

Иначе като цяло имаше разнообразие от книги. Разбира се преобладаваха непълнолетните фокусници и гей-вампирите. Имаше и няколко клоуна, дето се носеха с уизърдски шапки и наметала. Нас ни интервюираха, понеже един от наще четеше на лаптоп, което се видя доста интересно на репортерката и на едно 2-3 годишно лапе, което докато течеше интервюто, в бекграунда на сцената, си наклепа блузката с кафе кхкх

Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Сборникът, който Пат компилира, вече може да се приордърва
Мен лично ме вълнува единствено разказът на Дънкан, но съм изкушен да ударя едно рамо. Все пак от миризлив блогър до миризлив блогър с лимитед компилация с разкази пътят не е малък
Мен лично ме вълнува единствено разказът на Дънкан, но съм изкушен да ударя едно рамо. Все пак от миризлив блогър до миризлив блогър с лимитед компилация с разкази пътят не е малък

And you can't dance with a devil on your back...
Поредното издание на пролетния базар на книгата стартира на 24 май и ще бъде открито от министъра на образованието Сергей Игнатов. Изложението ще е на третия етаж на НДК и ще продължи до 30 май.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”