Die Nibelungen
Die Nibelungen
Ей тоя филм го даваха миналата седмица по sat1. В две части - копродукция между САЩ и Германия - става дума за Зигфрид драконоубиеца, участва и Кристана Локен - голяма лудница беше! На всикото отгоре е правен 2004 година... по принцип не съм гледал много филми за дракони и т.н обаче тоя беше як. Някой друг да го е гледал?
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
- Gunslinger
- Warmage
Аз не го гледах,обаче гледах реклама.Стори ми се як,обаче не говоря немски(макар да го уча(профилирано)).И за тва не исках да си губя времето с някав филм дето ще има много яки картинки,и няма да схвана сюжета.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
Може да ти се стори смешно, обаче аз немския го научих повече от филмите и от аниметата по RTL2 едно време, отколкото от училище.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
- Gunslinger
- Warmage
Въобще не ми е смешно,защото аз преди да почна да уча немски знаех повече ,защото постоянно гледах анимациите по PRО7
http://blogofidiots.wordpress.com/
Добрите стари времена когато имах Pro7 и Rtl2 - ееех...
Обаче тъй като гледам засиления интерес към топика, май само аз съм го гледал тоя филм...

Обаче тъй като гледам засиления интерес към топика, май само аз съм го гледал тоя филм...
Me
Me
Имайки предвид невероятните ми познания по немски в резултат на 3 години изучаване в училище, а именно около 20 думи на кръст, никога не гледам немските телевизии и трудно ще допринеса за развитието ан темата. 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Съжалаявям те, надявам се поне да имаш Pro7 и Rtl2 щото аз ги нямам от години и АДСКИ ми липсват, както споменах по-гореIcy Dawn wrote:Уфф, недей така да отваряш стари рани - знаеш ли откога точа зъби на това филмче, а? Ама гадовете от кабелната им скимнало да ми оставят всичките немски с изключение на SAT1, което ако питаш мене си е чиста подигравка...

Е, обаче предполагам че ще го има някъде из нета, ако го намеря... и естествено ако някога си прекарам кабелен нет ще си го изтегля (въздъх)
Me
Me
Big big wet family drama тоз филм. От bubu.to го свалих и качеството е добро.
Леко съм разочарована, очаквах повече магия и БОГОВЕ, повече "епичност"; по-малко посредственост и клишета най-вече в диалозите. От друга страна русата мацка, която играе Брунхилда е мнооого хубава и радва като развърти де що има остро...
Общо взето филмът си има и доста красиви моменти, но като цяло ми се видя по-скоро слаб (although приятничък за гледане). Да не говорим, че музиката с едно-две изключения страшно дразни с лековатостта си. Видя ми се като правена по калъп за подобен род филми, нямаше "индивидуалност" и дълбочина. Май твърде много искам от Клаус Баделт; странно, все пак от "Карибски пирати" бях останала с добро впечатление.
Леко съм разочарована, очаквах повече магия и БОГОВЕ, повече "епичност"; по-малко посредственост и клишета най-вече в диалозите. От друга страна русата мацка, която играе Брунхилда е мнооого хубава и радва като развърти де що има остро...
Общо взето филмът си има и доста красиви моменти, но като цяло ми се видя по-скоро слаб (although приятничък за гледане). Да не говорим, че музиката с едно-две изключения страшно дразни с лековатостта си. Видя ми се като правена по калъп за подобен род филми, нямаше "индивидуалност" и дълбочина. Май твърде много искам от Клаус Баделт; странно, все пак от "Карибски пирати" бях останала с добро впечатление.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Mi kakvo moga da kaja....kato vidqh kak sa opynali perukata na Zigfrid....i kofti izpylnenieto na boq s DRAKONA...mdam mai e trqbvalo da se postaraqt s nqkolko idei pove4e. A pyk nemcite kak bieha typana za strahotniq soundtrack s par4enca na Nightwish
(btw ni6to napreki poslednite...samo 4e edna pti4ka prolet ne pravi)