Die Nibelungen

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
Syber
Sorcerer

Die Nibelungen

Post by Syber » Mon Dec 06, 2004 12:12 pm

Ей тоя филм го даваха миналата седмица по sat1. В две части - копродукция между САЩ и Германия - става дума за Зигфрид драконоубиеца, участва и Кристана Локен - голяма лудница беше! На всикото отгоре е правен 2004 година... по принцип не съм гледал много филми за дракони и т.н обаче тоя беше як. Някой друг да го е гледал?
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Dec 06, 2004 2:01 pm

Аз не го гледах,обаче гледах реклама.Стори ми се як,обаче не говоря немски(макар да го уча(профилирано)).И за тва не исках да си губя времето с някав филм дето ще има много яки картинки,и няма да схвана сюжета.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Mon Dec 06, 2004 5:44 pm

Може да ти се стори смешно, обаче аз немския го научих повече от филмите и от аниметата по RTL2 едно време, отколкото от училище.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Dec 06, 2004 5:58 pm

Въобще не ми е смешно,защото аз преди да почна да уча немски знаех повече ,защото постоянно гледах анимациите по PRО7
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Mon Dec 06, 2004 11:26 pm

Добрите стари времена когато имах Pro7 и Rtl2 - ееех... :cry:
Обаче тъй като гледам засиления интерес към топика, май само аз съм го гледал тоя филм...
Me

Icy Dawn
Merchant

Post by Icy Dawn » Mon Dec 06, 2004 11:31 pm

Уфф, недей така да отваряш стари рани - знаеш ли откога точа зъби на това филмче, а? Ама гадовете от кабелната им скимнало да ми оставят всичките немски с изключение на SAT1, което ако питаш мене си е чиста подигравка...
:cry:
"Във физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Dec 06, 2004 11:36 pm

Имайки предвид невероятните ми познания по немски в резултат на 3 години изучаване в училище, а именно около 20 думи на кръст, никога не гледам немските телевизии и трудно ще допринеса за развитието ан темата. 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Dec 06, 2004 11:48 pm

Ни съ уплъквъй! :shock:
Ти знаеш ли к'ва гавра е португалската телевизия, а? Даже сапунени сериали не дават :?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Mon Dec 06, 2004 11:51 pm

Icy Dawn wrote:Уфф, недей така да отваряш стари рани - знаеш ли откога точа зъби на това филмче, а? Ама гадовете от кабелната им скимнало да ми оставят всичките немски с изключение на SAT1, което ако питаш мене си е чиста подигравка...
:cry:
Съжалаявям те, надявам се поне да имаш Pro7 и Rtl2 щото аз ги нямам от години и АДСКИ ми липсват, както споменах по-горе :evil:
Е, обаче предполагам че ще го има някъде из нета, ако го намеря... и естествено ако някога си прекарам кабелен нет ще си го изтегля (въздъх)
Me

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Tue Dec 07, 2004 3:49 am

Ей, вярно, че щяха да го дават този филм. А аз го изтрвах... :roll:
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

sauron
Paragon

Post by sauron » Wed Dec 08, 2004 5:26 pm

мисля че в бубу.то го видях този филм, та бях решил да си го тегля :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Dec 19, 2004 12:35 am

Big big wet family drama тоз филм. От bubu.to го свалих и качеството е добро.

Леко съм разочарована, очаквах повече магия и БОГОВЕ, повече "епичност"; по-малко посредственост и клишета най-вече в диалозите. От друга страна русата мацка, която играе Брунхилда е мнооого хубава и радва като развърти де що има остро...

Общо взето филмът си има и доста красиви моменти, но като цяло ми се видя по-скоро слаб (although приятничък за гледане). Да не говорим, че музиката с едно-две изключения страшно дразни с лековатостта си. Видя ми се като правена по калъп за подобен род филми, нямаше "индивидуалност" и дълбочина. Май твърде много искам от Клаус Баделт; странно, все пак от "Карибски пирати" бях останала с добро впечатление.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Seagrave
Farmer

Post by Seagrave » Tue Jan 25, 2005 5:10 pm

Mi kakvo moga da kaja....kato vidqh kak sa opynali perukata na Zigfrid....i kofti izpylnenieto na boq s DRAKONA...mdam mai e trqbvalo da se postaraqt s nqkolko idei pove4e. A pyk nemcite kak bieha typana za strahotniq soundtrack s par4enca na Nightwish :?(btw ni6to napreki poslednite...samo 4e edna pti4ka prolet ne pravi)