Moderators: Trip, Random, Marfa
Подозирам, че всички искаме, за това участвуваме налиYani wrote:Здравейте! току-що се регистрирах! и мисля че още не мога да боравя като хората с профила си във форума - така че ако направя гаф моля да ме извините!само исках да кажа, че и аз бих искала мнение за своето разказче след обявяването на резултатите...
![]()
![]()
Аз имам пример за тоя един процент - една приятелка, която пише невероятен чиклет, обаче пък психологизмът е толкова дълбок и е толкова оригинално. Предимството е, че не копираш, а недостатъкът е, че дори и да копираш не знаеш от къде е. Все пак, на всеки както е угодно - литературата е свобода.apocalexxnow wrote:Нищо, аз се надявам да стана пример за тезата на другия 1 процентНямам търпение за резултатите, а че ще изчакам - естествено
Честит ти рожден ден! Макар и с малко закъснение. Ако си решил да пишеш фантастика, съветвам те да почнеш да четеш. Един път ще се обогатиш с идеи, и втори, ще се обогатиш с познания. От телевизията няма да стане, да знаеш. От екрана няма да усетиш дълбочината на размислите и усещанията в героя, които единствено можеш единствено да прочетеш. Да не говорим за подробностите и детайлите. Така че, пробвай да четеш и като за начало почни с големите имена в жанра, нямаш си на представа колко са интересниapocalexxnow wrote:ЗдравейтеНаскоро открих списанието и пратих своя разказ навреме, но чак сега се регнах във форума, за да се представя
На 22 съм (тоя петък ги навърших) и съм студент, но съм голям фен на научната фантастика. Е да, по-скоро само на сериалите, а не си падам много по четенето, но пък си падам по писането. Според 99% от писателите не можеш да пишеш, без да си чел, но аз съм си твърдоглав. Та независимо дали разказът ми се класира някъде, ще го постна тук, за да чуя коментари
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests