Прибоцнах и аз първите 3 сезсона. Великолепен сериал - всяка серия с разнообразна брилянтна история, завършена сама за себе си. Все едно гледаш серия пълнометражни филми, всеки един на високо+ ниво.
Докторите - фантастични, невероятни актьори, и двамата толкова уникални и различни един от друг, и въпреки това те карат да вярваш, че това е една и съща личност, че са на стотици години и за тях сейвинг де урлд(с) е ежедневие.
Спътничките - засега на първо място Дона - само един епизод съм гледал с нея и ми е любимиата - страхотен характер и убийствено изигран. Единственият спътник за мен, който когато е в сцена с Докторите всъщност взима от екрана му и те кара да му обръщаш внимание. Роузи - според мен ролята и е малко кьопава, но се справя - по-скоро не с игра, а с излъчване. Вярно, че на теория ролята и беше малко безполезна и и идваха на деус екс макина решенията, но поне мен успяваше да ме убеди, че има и топки, и от къде да и дойде просветлението, да не говорим за жизнеността, която излъчваше. За мен ниво над Кордилия определено. Марта - еми тя вече ми беше малко нелепа. Не, че не беше красива, но просто нямаше никакво излъчване, безлична ми стоеше. Не видях много и да ползва евентуалната си интелигентност. Просто се моташе покрай Доктора и правеше каквото и каже...
Любимите епизоди - този с булката беглец и този с вкаменяващите се самотни убийци. Целия сериал е на ниво, но тези два бяха смазващи. Бтв и двата са от трети сезон и двата са без Мартето.
====
С две думи моето впечатление - Алукард мачкащ с акъл вместо баници.
Brilliant...

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...