House M.D. (Д-р Хаус)
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Gunslinger
- Warmage
- Spoiler: show
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- tigermaster
- Elder God
Изгледах и аз последния епизод. Доста, хм, неудовлетворителен финал, бих казал. Всъщност целият сезон беше доста неудовлетворителен, въпреки че повечето епизоди бяха поне прилични, а имаше и няколко адски добри.
По отношение на самия епизод не знам какво да кажа. Някак доста разпилян и вял, макар да имаше и силни моменти. Радващото е, че най-после имаме нещо подобно на оптимистичен финал, макар и на доста тежка цена.
Дано следващият сезон, ако има такъв, е по-добър.
По отношение на самия епизод не знам какво да кажа. Някак доста разпилян и вял, макар да имаше и силни моменти. Радващото е, че най-после имаме нещо подобно на оптимистичен финал, макар и на доста тежка цена.
Дано следващият сезон, ако има такъв, е по-добър.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- armageddon
- Forsaken
Съгласен, че в шести са най-слабите епизоди, но на мен пък точно Lockdown ми се струва един от най-добрите - и то не само за сезона, а за сериала въобще.tigermaster wrote:в този сезон са и най-слабите епизоди от сериала изобщо, като върхът в това отношение е, за нещастие, режисираният от Хю Лори "Lockdown".
Иначе финалът --->

А, и сега съм двойно по-убеден, че сериалът трябваше да приключи с финала на пети сезон. Идеално му пасваше.
- tigermaster
- Elder God
Споделям, че ми е доста странно, че още никой не е казал нищо за новоизлезлия епизод.
Не че епизодът беше наистина епизод на "Доктор Хаус", де. "Доктор Хаус" не е романтичен ситком за лекари. Всъщност се смях доста, но това не променя факта, че гледах част от тотално друг сериал със същите актьори. Дано по-натам го върнат в нормалния му вид.
Не че епизодът беше наистина епизод на "Доктор Хаус", де. "Доктор Хаус" не е романтичен ситком за лекари. Всъщност се смях доста, но това не променя факта, че гледах част от тотално друг сериал със същите актьори. Дано по-натам го върнат в нормалния му вид.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Аз смятам, че няма да го върнат. Още в предния сезон личеше, че се опитват да променят концепцията, явно вече не могат да поддържат сериала в същия вид (което си е нормално, между другото, "още от същото" писва след време). Или е изчерпване, или е опит да се измъкнат от капана на затъпяването, но някак не го виждам да стане старият "Хаус".
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- armageddon
- Forsaken
Нямам особено положително мнение. От една страна е добре, че забиха Хаус с Къди, от друга - точно в тази насока спря да ми пука преди поне сезон и половина. Стига да уцелят правилната динамика, може и да се напаснат нещата, но ще предстои да видим, а и по трагично (се надявам) че не може да стане. А Тринайсет я отписаха за неопределено време (заета е явно жената с други работи), та съвсем се е омазала работата.
И аз го зарязах към 5ти, нещо не ми се и гледа повече. Не става тая постановка за дълги сезони. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra