Dragon Age : Origins

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Apr 11, 2010 3:29 pm

В никакъв случай не искам да си представям личния вкус, като истината. Няма нищо категорично, като стане въпрос за нещо толкова субективно. Аз разбира се казвам на мен какво щеше повече да ми хареса в играта. А това, че на теб играта ти е харесала толкова много е хубаво, щото нали за това си даваме парите, да ни е яко. На мен не ми е харесала играта и не ми се е усладила, както на теб. Аз съм губещият в случая.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Apr 11, 2010 3:47 pm

Не мисля че печалба/губене за една игра се мери с броя часове които си навъртял в нея.
Да приемем, че е въпрос на вкус и лични предпочитания и толкова.
Ами именно това се опитваме да приемем (поне аз това обяснявам)
Защото на мен в Драгън Ейджа най ми хареса сетинга, историята и персонажите а най-малко ми хареса боя като процес. А стимул за дълга игра нямам по-простата причина че освен да правиш куести и да напредваш в тях нямаш нищо друго за правене - нито мини игри, нито насърчение за експлоринг.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Apr 11, 2010 4:22 pm

При мен е точно обратното :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Apr 11, 2010 5:42 pm

Еми Армагедъна е много прав - за да сме потрошили 50+ часа в тая игра, ЯВНО ни харесва достатъчно. Аз бтв мисля, че моите включвания тук досега са били основно хвалби всъщност. Ма като не е фенбойска истерия явно не се брои...
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Apr 11, 2010 8:06 pm

Ясно беше, че ще го изтриете, поне важното е Симето да го е прочел.

И моля те не лъжи като дърт циганин, за 45 страници си драснал примерно два пъти, че нещо за магьосниците ти харесва и горе-долу това е.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Apr 11, 2010 8:10 pm

Когато "затапваш" с таквизи пънчлайнове, сещаш се чии са комплексите:

"Нямаш ли някакви РЛ-мейтс в Канада да лафиш с тях?"

"Лек и весел ден, Симе, аз отивам малко да се видя с приятели"

Ей сега погледнах малко назад в темата да видя какво толкоз съм я хейтил играта и забелязах един интересен тренд - смешното ти грубиянско държание всеки път, когато някой каже и половин дума, която не е богоговеещо хвалебствие на DA. Но как да е, ето пак моето посбито мнение:

"Като цяло играта вече почва да ми пописва, въпреки че си остава сравнително зарибяваща. Бих я определил като по-слабия Baldur's Gate 2. Има яки попадения естествено, но не са достатъчно на фона на перфекционизма на Bioware отпреди 10 години и като цяло Dragon Age ме радва по-малко и от други пресни западни RPG-та (Fable 2, Fallout 3, Mass Effect). Става като за осмичка, осмичка и нещо."

И явно не я "хейтя" достатъчно, за да не я вкарам в класацията си за 2009:
1. Brutal Legend
1. Assassin's Creed
3. Batman: Arkham Asylum
4. Shadow Complex
5. Resident Evil 5
6. Tales of Monkey Island
7. Uncharted 2
8. Dragon Age
9. The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
10. Modern Warfare 2

Как да е, от теб не се иска нищо друго, освен да се държиш нормално с околните. Не всеки може да е на твоето мнение за най-любимите ти неща.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Apr 11, 2010 8:28 pm

Докарах се до последната битка, но съм твърде кекав. Дори с балистите Арчдемона го докарвам до около 2/5 кръв преди да си взема безславно. Домързя ме да преигравам за пети път, така че ще продължа довечера.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Apr 11, 2010 8:30 pm

Единствено последното ти твърдение мога да приема като нормално и приятелско изказване.

За тези две неща, които си ги цитирал - тотално не съм ги имал предвид така както са ти прозвучали наистина.

Бтв сега ме осенява мисълта, че ние двамата и всъщност тримата РЛ се разбираме смея да кажа много добре като се видим. Което ме води до заключението, че форумите яко съкс, аз и друг път съм го казвал, ама пестят време и пари за телефон :lol:

Този пост беше за Сашо.

Симеоне пиши каква ти е групата и на какво си ги развивал и ще видим какво се обърква по трасето ин ноу тайм. И също до какви армии имаш достъп, за последната битка джуджета или хюмъни са най-добри, че да има пушечно месо.

И на мен с първия герой ми беше тегаво малко там, играх без ДЛЦ-тата.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Apr 11, 2010 8:36 pm

Играя с моя катил, който е кастър с развити всички елементи без лайтнинг + хексовете и парализите, Уин, която е хийлър ол дъ уей, Алистър, който е с двуръчен меч и прилежащите му умения, и джуджето, което ми е толкоз безразлично, че дори не мога да се сетя как се казваше :lol: , но е с брадва и щит. Иначе имам елфи, хора и джуджета налични. Не съм пробвал още всички тактики де, просто понеже самата битка е бая дълга, ми писна и я оставих за по-късно.

Офф: ние със Сашо се разбираме чудесно и тук, начи не е във форумите проблемът, а в боравенето с тях :р

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Apr 11, 2010 8:43 pm

Абе ти танка(Алистър) си го развил на двурък меч, а двуръкия специалист(джуджето Огрен) си го направил на танк. :lol: Еми няма как да стане лесно. Ще се озориш малко.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Apr 11, 2010 11:22 pm

Аз не мога да разбера как имаш само три групи - а темплари/магове нямаш ли?

Иначе каквото каза Амикае (айде Алистър разбирам - може да се развие на нещо друго щото го вземаш по-рано но Огрен да му сменяш фокуса :shock: )

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 12, 2010 12:11 am

Е той размахваше нещо двуръчно доскоро, ма ми попадна много хубава брадва :oops: :oops: :oops:

Иначе магове имах, но измряха преди да стигна до покрива :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Apr 12, 2010 12:54 am

Офф първо, че да се уточним окончателно: в темата за ФФ13 не изглеждаше като да се разбирате чак идеално, но все пак да - по-близки сте си, ама това не го споря. Тук сега без ощипани реакции - аз не седя толкова по форуми колкото вие двамата сте седяли, така че затова не ги взимам насериозно. ;)

Иначе са ти ги казали нещата Амикае и РРС основните неща, само добавям да се набираш на яките хелт поушпъни, на грууп хийла и на уинтър бласта за сингъл таргет рейнджд дпс - с тая група това е май.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Apr 12, 2010 1:51 am

Не съм забелязал в темата за FF13 да се наричаме:

"ламуги", "неосведомени", "диаметрално противоположни със стандартния геймър", "Байо-башъри", социално ощетени, пишман експерти, форумно неадекватни, малоумни, изпаднали в крисизни състояния, говорещи безсмислици, дървени философи, тотално неаргументирани флеймъри, играещи руски полуфабрикати и пишещи глупости, неможещи да играят толкова добре, колкото негово величество Колето, пишман-съветници, неинформирани, необективни, необосновани хейтъри, плюещи тъпо и неаргументирано, наобратни, вадещи аргументи от "тъмни неогряни от слънцето места",

Или пък да си казваме да си "навираме" разни неща на разни места, да се "скриваме", да си "пръсваме мозъка чинно" и да "умрем някъде плс".

(това извадки на личните ти нападки САМО от настоящата тема, отправени към 90% от хората, писали в нея)

Но какво съм седнал да те поучавам, ти си самата нормалност и адекватност във форумното общуване, та не подлежиш на критика. Аз лично тази твоя мания за себедоказване с омаловажаване на околните не я разбирам, но при всички положения е крайно дразнеща, при положение че всички около теб се опитват да общуват нормално.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Apr 12, 2010 9:44 am

Благодаря ти, че за пореден път демонстрираш колко точно нямаш какво да правиш, преминавайки през 45 страници тема и вадейки неща от контекст (че дори и прибавяйки малко свободни съчинения), Саше :lol: :lol: :lol:

Аз за съжаление нямам достатъчно време, за да успея да извадя всяка една брилянтно аргументирана, издържана и преди всичко логически защитена критика, която ти отправи към Драгън Ейдж. Яд ме е, че нямам, защото хората (и аз покрай тях) щяхме да се научим как се общува нормално ПО ФОРУМИ....

Аз лично не мисля оттук нататък нито за Драгън Ейдж, нито за друга игра особено много да се разписвам в "твоя"/"вашия" форум за известно време. Малко по-горе с поста за приятелите направих един последен опит да се сдобрим като нормални хора, на което Симеон ми отговори по флеймърския начин, а няколко часа по-късно ти очевидно си доприпкал да го подкрепиш след като сте си разменили едно-две лични, "че то с този Никола просто не може така".

Живи и здрави.