Единственото хубаво нещо в маковете някога евър, е айФото и фейс рекъгнишъна му, но Пикаса и там настъпи

(изключвам, че Епъл са измислили прозорците някога, но туйто)
"не ти трябва занимаване с файловата система" - втф? Не съм особено ъуер ъф магическите начини, по които Епъл някак си надскачат файловата система, за да ти предоставят собствената ти информация.
статистиките са ти силно завишени (и аз ги правя он дъ спот, но все пак!) а макар че конзолата дава достъп до това и онова, цялото надстоящо ГУИ тотално ебава самата идея на Юникс.
Хората не искат да натиснат бутон и "всичко" да работи. Аз искам да отворя четирийсет таба и когато в един от тях трябва да чета на японски, да си отворя речника на компа, за да мога да пействам в него. Тъф лък да го направиш с ай-пада, с който се предполага да си браузиш в свободното време.
Би било яко ако нещата бяха по 1 долар, но в хайпещата статия цитирана по-горе ясно се вижда, че дори няква тъпа периодична таблица с 3д картинките на елементите струва 14 долара (!?!?!?!!?!?!?!?). Какво остава за някакви полезни приложения.
Отделно дето падът конкретно е просто смешен с тия размери де. Останалите се пак имаха вид

А пичът в статията дори ползва клавиатурка отгоре към него

п.п. Флаш все пак рулира много остро и фактът, че платформи с МНОГО по-силен бекенд като силвърлайт, джава фкс, а да не говорим за прост аджакс и т.н. години наред не могат да го изместят при богатите приложения говори достатъчно. И бтв е толко слийки, че направо се е утепал за ай-дивотиите, не знам стив джобс де гледа