SAW

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Skywalker
Warmage

SAW

Post by Skywalker » Sun Jan 02, 2005 1:02 am

Това е филмът,който промени физиите ми за ужаси и психо трилъри.Препоръчвам го на абсолютно ВСЕКИ,трябва да се види.Адски заплетена история с великолепен край.Много нетипичен за последните излизали "ужаси".

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 03, 2005 9:14 am

Филмът наистина е изненадващо добър но това поне за мен е предимно благодарение на края му. Все пак Седем все още си е номер едно при подобен род филми.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Jan 03, 2005 9:50 pm

Дайте повече инфо за този филм.все пак и ние сме хора.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Mon Jan 03, 2005 11:56 pm

Адски добре замислен психо трилъл.Изненадващо добър,много малко пари са вложени в него,но ще е адски успешен.Очаква се скоро по кината.
Има ревю в новия Уъркшоп,въпреки че не е впечатляващо.

Wednesday13
Farmer

Post by Wednesday13 » Tue Jan 04, 2005 2:50 pm

ми то 3а то3и филм не3нам от колко време се говори вече. Имах някви огромни очаквания 3а него , и малко се ра3очаровах. Като цяло филма обаче не е лош.
Които не го е гледал може да посети http://www.sawmovie.com/

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Thu Jan 13, 2005 2:46 am

Туй ще да се гледа:-))))
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Mon Jan 17, 2005 8:36 pm

Виждам тука тема за този филм и понеже го гледах преди няколко дни да споделя малко впечатления, ако някой се интересува. Много ми се искаше да го гледам на кино, но не мога все да чакам българските киноразпространители да се натуткат да покажат някой филм минал, да речем, преди половин-една година по световните киноекрани. Затова въпреки неприязънта ми към гледане филм на РС със Saw се наложи да направя компромис.
Да започна с това, че филмът много ме изненада - очаквах ужаси тип Wrong Turn, в който единственото хубаво нещо беше присъствието на Дезмънд Харингтън, но получих един доста по-добър филм. Получил се е сносен психотрилър, с необходимата доза напрежение, обрати и, разбира се, задължителните кървища и брутални сцени. Може да се сравни донякъде със Седем, но все пак не е Седем. Ако си падате по психотрилъри, не пропускайте Saw.
pulled out

Beric
Paragon

Post by Beric » Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

мен пък не ме впечатли чак толкова. краят беше сравнително предивим, особено, когато човек е гладал 5-6 подобни филма, иначе идеята си беше хубава.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 19, 2005 2:54 pm

Мога ли да се изцепя ни в клин ни в ръкав :oops: :oops: :oops: ... хм... на български тва как са го превели? Или си е оставено оригиналното заглавие?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Wed Jan 19, 2005 5:27 pm

Beric, аз не казах, че съм била чак впечатлена, а само, че филмът се е оказал по-добър отколкото съм очаквала. "Сносен психотрилър" беше моето определение. Краят бил предвидим? Айде, бе, сега и ако кажеш, че си очаквал, Evil Roland was here and raged furious battle with twisted spoilers се оказа, че е.:)

Elayne, в копието на филма, което аз гледах, нямаше превод на заглавието. На екрана се изписва оригиналното SAW, но субтитри за заглавието няма. Разпространител на филма е New Films, но нещо сайта им не ми се отваря и не мога да видя как са го обявили. Можеш и сама да опиташ на адрес http://newfilms-bg.com
Last edited by Morgana on Fri Jan 21, 2005 11:02 am, edited 1 time in total.
pulled out

Voland
E'lir

Post by Voland » Wed Jan 19, 2005 9:22 pm

Айде не ни казвайте нищо за това какво ще се окаже "онзи" , моля ! :evil:

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Wed Jan 19, 2005 9:33 pm

SAW-си е резачка.
Но на моето копие,нямаше превод.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 19, 2005 9:51 pm

Morgana, благодаря ще се опитам да поровя, а линкът ти има една-две грешки, но и без тях пак нещо не ми се отваря. Няма значение, сега видях в Арена, че и там е само като SAW и няма превод.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Wed Jan 19, 2005 10:15 pm

Малиии, чакайте бе, хора, това не беше никакъв спойлър, ама никакъв. Този, онзи, не означава абсолютно нищо, ама нищо каквото се казва. Като не сте гледали... Роланд, пък ти преди да предприемаш фюриоус батълс с когото и с каквото и да било, укроти малко темпото, виж тук там какво казват за филма пък тогава слагай ивъли и др. такива.

Elayne, извинявай, точката за завършек на изречението е влязла в линка, не съм обърнала внимание.
pulled out

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Fri Jan 21, 2005 10:45 am

Ъъъъм, а не е ли
http://newfilms-bg.com/, изтървала си "m" - то :wink:
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me