Търся...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 31, 2010 8:57 pm

И едно лепилце в пликче... ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Wed Mar 31, 2010 10:38 pm

Биопароксът е меко казано покъртителен. Много меко. Изобщо не го препоръчвам, защото освен всичките отрицателни ефекти, които изброи Жоро, даже и хич никак не помага. Мога да го препоръчам на някой мазохист, който няма нищо против да го боли гърло, но иска да подсили това неудобство с дози непоносима горчилка.

Орофар са много силни и, въпреки че бъгват малко вкусовите рецептори, действат много добре, но в момена не мога да си представя вкуса му дали е точно анасонов. На мен ми се гади от евкалипт, а в него определено няма и помен. :D
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 31, 2010 10:42 pm

Ами не знам. Явно си е индивидуално, щото лично на мен биопароксът наистина много ми помага, а и вкусът му ако и да не е Мелбон морско дъно, е по-поносим от усещането, че някой е заврял телена четка в гърлото ти и я върти. Виж, хексоралетенът се оказа, че ужасно не ми понася. Явно ми действа алергично и вместо да ми помага, ми е достатъчна само една таблетка, за да си докарам ларингит и после асматични пристъпи. :?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Wed Mar 31, 2010 10:57 pm

Marfa wrote:...а и вкусът му ако и да не е Мелбон морско дъно, е по-поносим от усещането, че някой е заврял телена четка в гърлото ти и я върти.
Марфе, то това е ясно. И обяснимо. Половин час след апликиране на Биопарокса в гърлото, телената четка вече няма никакъв шанс, защото там става страхотия от горчилка и накрая не усещам нищо. Поне докато не мине половината час и болката в гърлото не се окопити. Но може и да действа индивидуално, защото сте двама, които са ок с него. Има си антибиотик в него и не може хич да няма действие.
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 31, 2010 11:04 pm

Ами на, че на мен не ми е горчиво. :? Леко ментено там, почти безвкусно всъщност. Виж, почти никой не ми вярва като му казвам, че димексът е отвратителен на вкус. Ма все едно, че някой е накиснал хлебарки в терпентин и ги е оставил да ферментират бе! Но това компенсира хубавите качества на димекс-ко-то (онуй с кодеина), което вече не го произвеждат... :oops:

Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Apr 01, 2010 12:15 am

е произвеждат, ама май с рецепта

е Даф, не е ЧАК толкова зле пароксът.. и при мен също помага, макар че е ужасен :) ама трай бабо за здраве ;р

Подкрепям за Тантум. Аз ползвам Верде баш, което е ментово, и много яко. Но то е по-скоро обеззаразяващо устата, нежели лекуващо гърло особено... но облекчава симптома, коет не е малко и не може да се каже за биопарокс :mrgreen:

хексаролетена си го смучкам аз, той е просто захарен...
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 01, 2010 12:18 am

Това последното го чувам за пръв път... Иначе сега някакъв ползвам някакъв спрей тантум...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 01, 2010 7:44 am

От кога лекарствата за кашлица баш трябва да са вкусни ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Apr 01, 2010 8:38 am

За да ги пият децата ;р

коет ме подсеща - пийте панадол :mrgreen:

или аналгин на ампули, от него всичко минава за час-два :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 01, 2010 9:16 am

Браги, не е за кашлица, а за гърло и като ти стои половин час в устата е хубаво да не те отвращава...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Apr 01, 2010 9:26 am

Е ма то не ти стои половин час в устата бе, Морве. Пръскаш си го и толкоз. После кат преглътнеш няколко пъти и вкусът му се размива. Но пак ще кажа, на мен биопароксът никога не ми е бил отвратителен. Въобще не ми пречи даже.

Уук.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 06, 2010 1:47 pm

Решихме днес спонтанно да си вземем микровълнова с грил, ако някой има нещо да сподели за марка или някакъв съвет в тази насока - плс ду ит нау ! :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 06, 2010 1:51 pm

Аз си зех обикновенна микровълнова (самсунг черен за 107 кинта с комплект купа за готвене на пара от Метро) миналия ден, голяма цапаница ми изглежда с грил модела. Пък и имам място на балкона и скара :)
Last edited by Xellos on Tue Apr 06, 2010 1:55 pm, edited 1 time in total.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Apr 06, 2010 1:54 pm

Моята е някакво LG, хепи съм с нея, макар че май предимно синът ми я ползва за притопляне, а на грила си запича сандвичи
VMITW!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 06, 2010 2:25 pm

Xellos wrote:Аз си зех обикновенна микровълнова (самсунг черен за 107 кинта с комплект купа за готвене на пара от Метро) миналия ден, голяма цапаница ми изглежда с грил модела. Пък и имам място на балкона и скара :)
Е то грилът е по-скоро бонусче според мен, а и доколкото знам ставали съвсем сносни сандвичоци/наденици.

Каква е тази купа?

107 е супер, аз се бях прицелил в 150+, съдейки по страницата на Техномаркет