Търся...
Moderator: Moridin
Зависи от дейността по договора. В приложение 3, но конкретната таблица зависи от дейността, тъй като за различните дейности нормативно признатите разходи са различни.
Иначе осигуровките и данъците се доказват със сметката за изплатени суми, която предоставяш към декларацията. В самата декларация попълваш удържаните суми, а сметката показва, че въведените числа са верни.
Иначе осигуровките и данъците се доказват със сметката за изплатени суми, която предоставяш към декларацията. В самата декларация попълваш удържаните суми, а сметката показва, че въведените числа са верни.
фактMarfa wrote:А що не се пръскаш с Биопарокс бе, Морве? Ужасно добра работа върши гадината, заклевам се.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
Хаха
а Димекс - кодеин
Трахизан са ментови. Анасоновите май са Тирцин.
Нео-ангин според мен доста помагат и има лимонови. Стрепсилсите също. Може и прополис, но повечето хора и неговият вкус не им понася.
Биопароксът е добър но наистина е покъртителен на вкус и мирис, а за моята изтерзана лигавица физически ме боли от него вече...

Трахизан са ментови. Анасоновите май са Тирцин.
Нео-ангин според мен доста помагат и има лимонови. Стрепсилсите също. Може и прополис, но повечето хора и неговият вкус не им понася.
Биопароксът е добър но наистина е покъртителен на вкус и мирис, а за моята изтерзана лигавица физически ме боли от него вече...
This is it. Ground zero.