Европейските клубни футболни турнири
Moderator: Moridin
Юнайтед доста се пестяха за мача с Челси тази събота. Разчитаха на факта, че който и отбор да излезе срещу тях, изпуска като скъсан 90% от положенията си, а Ван дер Сар спасява останолото. Само че този път Невил и Евра допуснаха две много груби индивидуални грешки. Което е донякъде радващо, понеже макар като българин да се надявам Берба да вдигне най-после пустата му лига, късметът на юнайтед почва вече да дразни... Все пак, дано нашият да се наложи точно в тези трудни моменти и да докаже класата си, ако барем вземат да го пуснат титуляр в някой от важните мачове!
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
Е чак да се се пестяли... Излязоха с най-доброто, което имат.
Просто поведоха в началото, свършиха си работата, а после не се пънаха много за повече. Все пак 1-0 като гост ги устройва повече от перфектно. 1-1 също е супер, защо да рискуват и натискат за повече? Не че заслужаваха да бият - Байерн играха добре и щеше да е тъпо да паднат с такава игра.
Просто поведоха в началото, свършиха си работата, а после не се пънаха много за повече. Все пак 1-0 като гост ги устройва повече от перфектно. 1-1 също е супер, защо да рискуват и натискат за повече? Не че заслужаваха да бият - Байерн играха добре и щеше да е тъпо да паднат с такава игра.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Хайде стига бе, Юнайтед дори да не бяха вкарали пак щяха да се мишат. Просто това му е стила на Съра. Реванша най-после ще ги видим под напрежение дали са наистина отбор или сбирщина дефанзивни мишоци с един Руни отпред...
Иначе големия грешник беше точно Руни според мен - две 100 процентови пропуснати положения + основна вина за първия гол на Байерн.
Другия мач също беше много интересен. Лион са 5ти във Франция, мисля, че записаха 2 загуби от Бордо в първенството, но Хлапетата отново показаха топки когато трябва...
Иначе големия грешник беше точно Руни според мен - две 100 процентови пропуснати положения + основна вина за първия гол на Байерн.
Другия мач също беше много интересен. Лион са 5ти във Франция, мисля, че записаха 2 загуби от Бордо в първенството, но Хлапетата отново показаха топки когато трябва...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Е Тишо ае стига де - мишоци не мишоци - тази стратегия работи за тях, играят я. Може да не те кефи, ама това е положението. Ако беше просто чист късмет ще стане един-два пъти, ама просто такъв им е стила на игра, налаган от Фъргюсън.
И факт, другия мач беше по-интересен, не че го гледах целия
И факт, другия мач беше по-интересен, не че го гледах целия

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Е какво стига, честно казано до скоро нямах нищо против Юнайтед, даже голяма част от играчите им ме кефят много, но последните години то не бяха серии победи с по 1-0, не бяха смешни дузпи, хиляди автоголове, и подхлъзвания в критични моменти и тн.
Честно казано все ми е едно почти кой ще продължи, щото и Байерн не ги харесвам много много, но реванша без Руни евентуално ще е много съмнителен, особено като се има предвид, че Робен, който е най-добрия баварски играч тоя сезон, се връща и с Рибери отляво, и Олич в средата германските контри ще са зверски...
Честно казано все ми е едно почти кой ще продължи, щото и Байерн не ги харесвам много много, но реванша без Руни евентуално ще е много съмнителен, особено като се има предвид, че Робен, който е най-добрия баварски играч тоя сезон, се връща и с Рибери отляво, и Олич в средата германските контри ще са зверски...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Дословно моите мисли.Corwin wrote:Е какво стига, честно казано до скоро нямах нищо против Юнайтед, даже голяма част от играчите им ме кефят много, но последните години то не бяха серии победи с по 1-0, не бяха смешни дузпи, хиляди автоголове, и подхлъзвания в критични моменти и тн.
Точно защото им е стил на игра напоследък е толкова дразнещо.
Аз, дето толкова не харесвам Бейерн по дефиниция, снощи искрено им се зарадвах на победата. Качествено по-добре изглеждаха и равният щеше да е пореднато късметлийско изхлузване по тъча на Юнайтед... и така до финала.
Французите бяха супер, доста равностойни. Горките Бордо, как ме яд за тях.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.
Принципно Бербатов е един от любимите ми футболисти. Не защото е българинг mind you, просто за мен е един от най-техничните футболисти стъпвали на терена ever, а това за мен е много по важно от футболисти, като Рууни и Роналдо, които изриват терена и са в 90% от времето неефективни ама пък ефектни. Та заради Бербатов симпатизирам силно на Манчестър Юн в Англия, че и по турнирите. Но пък Байерн винаги са ми били любимия отбор. Част от германофилството ми и макар и да не гледам често футбол последните няколко години, определено бях за Байерн.
Сега за мача. Манчестър играха доста слабо. Вкараха един гол на късмет. Рууни игра слабо, изтърва положения. Байерн играха доста под нивото си, но въпреки това бяха по-добри. Имаха известни проблеми в защита, които със сигурност ще бъдат отстранени за реванша. А и за реванша се връща Робен и Швайнщайгер(не съм сигурен тук). Те принципно играят добре, като гост и Манчестърци ще трябва да си помислят добре дали искат пак само с 1 Рууни да са отпред и останалите в защита.
Сега за мача. Манчестър играха доста слабо. Вкараха един гол на късмет. Рууни игра слабо, изтърва положения. Байерн играха доста под нивото си, но въпреки това бяха по-добри. Имаха известни проблеми в защита, които със сигурност ще бъдат отстранени за реванша. А и за реванша се връща Робен и Швайнщайгер(не съм сигурен тук). Те принципно играят добре, като гост и Манчестърци ще трябва да си помислят добре дали искат пак само с 1 Рууни да са отпред и останалите в защита.
Първите 20 минути бяха лудница, отклоняваш си погледа и пропускаш 5 голови положения на Барселона. Как въобще успяха да издрапат до равен Арсенал и те самите се чудят сигурно.
Едва ли ще е по-различен реваншът - Барса без титулярните защитници, но пък Арсенал без Сеск. Той е дал някакво супер отчаяно интервю след мача - изобщо не били добре нещата, можело и да има нещо счупено, което ще означава, че пропуска и световното.
Дано не се окаже това, ще е много жалко.
Едва ли ще е по-различен реваншът - Барса без титулярните защитници, но пък Арсенал без Сеск. Той е дал някакво супер отчаяно интервю след мача - изобщо не били добре нещата, можело и да има нещо счупено, което ще означава, че пропуска и световното.
Дано не се окаже това, ще е много жалко.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.
Мача на живота си да бе да. Много често взеха ги правят тия мачове на живота си.
)
Просто според мен Арсенал подцени Барса, докат Барса надцени Арсенал. Каталунците се бяха надъхали, че ще има як мач и бяха излезли напълно мотивирани, докато гънърите явно просто не очакваха такава разлика в класите.
Иначе не мога много много да си обясня две неща - защо Барса спря да играе след 60тата минута, и защо Меси беше толкова мързелив и безличен. А Барса наистина буквално спря. До 60тата минута имаха владеене на 70%, след това просто спряха да си подават и оставиха Арсенал да поиграят.
Както и да е, резултата беше приятен - Барса гледат спокойно реванша, в него все пак ще има някаква минимална интрига, а Арсенал няма да се сдухат и да изпуснат края на сезона в Англия.
П.П. Бтв имаше чиста дузпа срещу Меси първото полувреме, а дузпата на Арсенал беше абсурдна.

Просто според мен Арсенал подцени Барса, докат Барса надцени Арсенал. Каталунците се бяха надъхали, че ще има як мач и бяха излезли напълно мотивирани, докато гънърите явно просто не очакваха такава разлика в класите.
Иначе не мога много много да си обясня две неща - защо Барса спря да играе след 60тата минута, и защо Меси беше толкова мързелив и безличен. А Барса наистина буквално спря. До 60тата минута имаха владеене на 70%, след това просто спряха да си подават и оставиха Арсенал да поиграят.
Както и да е, резултата беше приятен - Барса гледат спокойно реванша, в него все пак ще има някаква минимална интрига, а Арсенал няма да се сдухат и да изпуснат края на сезона в Англия.
П.П. Бтв имаше чиста дузпа срещу Меси първото полувреме, а дузпата на Арсенал беше абсурдна.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Аз ше ти обясня защо. Арсенал бяха надценили Барса. Затова в първите минути наще не можеха да си излязат от полето, а после като се осъзнаха - натикаха Барса в тяхното.Corwin wrote:Иначе не мога много много да си обясня две неща - защо Барса спря да играе след 60тата минута
А това определено им беше мача на живота, дори и Гуардиола го каза. Не са чак толкова добри, никoй не е(освен The Invincibles

Look at the darkness...
...around me.
...around me.