Като ме обвиняваш "лично и персонално" (каква разлика виждаш в тези две думи впрочем?

Или аз не разбирам от това как се води дискусия между разумни хора!

Moderator: Moridin
Приема се! Не мисля, че съм написал и една смехория, но съм убеден, че имаш правото на мнение (което, впрочем, не бих изтрил). Тъй като и аз подходих спрямо теб по подобен начин (но все пак на места, за които знаех, че посещаваш постоянно), се надявам наистина да се ориентираме към нормална дискусия. Прочее пространното ти мнение от предишната страница създава условия за такава - това го казвам съвсем откровено.kalein wrote:![]()
![]()
![]()
Ти ли си Юри Иванов?!
Хахахаха... Взимам си думите назад. За това, че "имам да черпя лично". Явно не ме четат толкова много случайни хора...
А иначе в нищо не съм те обвинявал. Просто "отгърмях" откровените смехории в анализа, направен от някакъв непознат (мислех си) човек. Че няма да дойда да се разправям с тебе в блога ти, няма. Загатнато е защо още във втория абзац на коментара ми.
Най-общо - смислена ли ви се струва, или недомислена?kalein wrote:Бая съм уморен и не мога да преценя доколко е смислено това, а пък срокът за включване в петицията е скоро... Вижте го и преценете:
http://www.no-patents-on-seeds.org
Това е толкова невярно, че задминава всички останали глупости с бая обиколкиSamail wrote:И да спомена щото там може би не го пише, че открито се знае, че цялото тестване на ГМО-та в ЕС се прави от самите ГМ компании, като Монсанто, просто защото никой не смята за нужно че независима експертиза е нужна. Е как да не критикуваш цялата тая лудница тогава?!
Itilon ти задава доста конкретни въпроси, ти отговаряш с едно общо и нищонезначещо изречение.Samail wrote:Ще ми се да не беше вярно но е, светът не е толкова перфектен колкото си мислеше, а?
Линкове в подкрепа на това твърдение, моля.Samail wrote:И да спомена щото там може би не го пише, че открито се знае, че цялото тестване на ГМО-та в ЕС се прави от самите ГМ компании, като Монсанто, просто защото никой не смята за нужно че независима експертиза е нужна. Е как да не критикуваш цялата тая лудница тогава?!
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests