Upcoming Movies, Part III
Moderator: Moridin
Ще почват да правят пълнометражен филм Rome по сериала...надявам се да не носи заглавието Rome: The Movie 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Като гледам откъсите от Титаните:
а) ето нещо, което ще направи мърляшкия 300 да изглежда като Списъкът на Шиндлер;
и б) - крайно време е някой да прати това малогабаритно селянче обрaтно в Аустрайлия да си пасе кравите и да ги гледа лошо.
Не е истина колко ще смуче тая поредна порция холивудска леш.
а) ето нещо, което ще направи мърляшкия 300 да изглежда като Списъкът на Шиндлер;
и б) - крайно време е някой да прати това малогабаритно селянче обрaтно в Аустрайлия да си пасе кравите и да ги гледа лошо.
Не е истина колко ще смуче тая поредна порция холивудска леш.
Още за новия Трансформърс:
От друга страна, те и двамата имат деца...
Как завлякоха Макдормънд и Малкович в това...Michael Bay posted an announcement on his official site about pre-shoots for "Transformers 3."
Hey, it's been a long time since I've posted. Just been a little busy.
Transformers 3 has been going very well. We are going to shoot in LA, Chicago, Washington DC, Florida, Texas, Africa, Moscow, and China. On the talent front, we just locked in Frances McDormand and John Malkovich. Both amazing actors I've always wanted to work with. We also just got Ken Jeong, he is the super funny actor stuck in the trunk from “Hangover” and the Doctor from “Knocked Up.”

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon