God Of War

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Mar 16, 2010 5:23 pm

Хахахахах и нашият план е такъв :lol: И ВЯРНО УТРЕ ИДВА, А НЕ В ПЕТЪК

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 17, 2010 10:44 am

В РЪЦЕТЕ МИ Е!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Mar 17, 2010 11:00 am

айде разправяй :) Аз май няма да играя тази година :(
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 17, 2010 11:10 am

Аз се спрях, че съм обещал на Йоан да гледа и сега го чакам да дойде. Иначе първото ми и основни впечатление е, че това е най-красивата игра за ПС3, бие Ънчартед 2 засега. след 10 минути игра влизаш в гробницата на Арес където е трупът му:))) Ударното начало върху Гея с Хидроподобната гад сте го гледали вече по филмчетата.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Mar 17, 2010 11:18 am

Я кажи какъв наем ще искаш за конзолата и играта за около седмица през май или юни? Весело джиткане :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 17, 2010 2:30 pm

Вече сме на Хадес почти:)))

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Wed Mar 17, 2010 5:42 pm

Muad_Dib wrote:Иначе първото ми и основни впечатление е, че това е най-красивата игра за ПС3, бие Ънчартед 2 засега.
ее посмали малко, че отидоха пионерчетата. :wink:
определено не е.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 17, 2010 6:39 pm

няма какво да посмалявам, от сутринта я играем и след вече около 7 часа прекарани с нея мога да кажа, че графиката е СЦЕПВАЩА. За геймплейното качество не мисля да отварям дума преди да съм я превъртял.

САМО ЗАСЕГА ЩЕ КАЖА, ЧЕ ИГРАТА НА ГОДИНАТА ЗА МЕН ИЗЛЕЗЕ :lol:

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Mar 17, 2010 8:12 pm

Nqma spor - vizualno izduhva absolutno vsichko ever, nezavisimo ot platformata. Chak ne mi se vqrva, che nqkoi neshta v cutscenite sa in-game...

Dovechera shte pisha po-podrobno, ama omg omg!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 17, 2010 11:57 pm

Аз искам само преди да бъде обявен за фенбой да споделя, че имам няколко горе-долу сериозни критики, но ще ги напиша заедно с хвалбите утре подробно. Засега съм смазан.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Mar 18, 2010 2:25 am

Всичко хубаво, ама невидимите стени никога не са били толкова зле. На места се случва да има по две разклонения, едното от което със сигурност води към някакво бонусче. Ако кривнеш по грешното, играта най-грубиянски ти отрязва пътя назад и дори приятелски ти цъква един чекпойнт, за да ти е готино.

На мен опредлено няма да ми е играта на годината, включително за жанра (разните красотийки не могат да ми замажат очите, че става въпрос за рециклиран геймплей от 2005-та, който вече е надскочен с доста от Bayonetta), но определено е огромно заглавие, което си струва изиграването на всяка цена.

Друга критика - 30-40 кадъра в секунда просто не стигат за игра от този вид, което отново показва, че повече са се старали да издокарат визията, отколкото да направят геймпля перфектен.

Критиките настрана, това си е God of War и съответно маже ама много. Всичко е ефектно, забавно и добре замислено, контролите - мазни и цялостното оформление - безбожно яко. Новости няма, но това не е чак такава пречка.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Mar 18, 2010 3:34 am

Е за новостите тотално не си прав. Използваеми допълнителни оръжия ЕТ ЛАСТ :lol:

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Mar 18, 2010 4:21 am

Това не е новост, а поправка на стар недъг. А и някои оръжия като жиците на Хадесчо са си почти същите като основните блейдчета.

Бтв вече съм 100% сигурен, че на доста места кътсцените са пререндърнати а-ла Uncharted 2, но са много умело замаскирани. Общо взето всички сцени с по-голям мащаб, примерно качването в облаците и смъртта на Посейдон в началото са си видеота. От там са и 35-те GB на блурейката. Дори намерих официално потвърждение:

"In GOW3 all the cutscenes are created using our in-game engine, however some scenes were just to epic to run real time and thus are recorded videos. This is not the case for the majority of the cutscenes in the game which are mostly running real time."

С други думи, не е като да са намерили някакъв магически начин да "отключат" мощта на PS3, просто са използвали сходни методи като тези в God of War 1 и 2 (особено 2) и много други игри като Uncharted. При това положение бих махнал определението на играта като "най-красивата въобще", но това не й пречи да се вреди сред най-големите в това отношение като Gears 2, Uncharted 2, Resident Evil 5 и Modern Warfare 2, като Capcom си остават кралете на кътсцените, генерирани в реално време.

Super M
Warmage

Post by Super M » Fri Mar 19, 2010 7:25 am

Като стана дума за кътсцени, малко дразни, че комботата при убийствата на гадовете са с началните оръжия, въпреки че може в съответния момент да се биеш с други.

Ох... в момента не знам дали заради махмурлука... нищо друго не ми идва наум като критика. А геймплейът трябва да е рециклираният от 2005 година, защото сигурно почти всички фенове искат АБСОЛЮТНО същото ама по-мощно и по-лъскаво... ;))) me happy
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Mar 19, 2010 7:51 am

Т.е. със сигурност са преренднати
This is it. Ground zero.