Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
Забавното, че има доста гръцко участие по тия молове, и са дават на заден някои яката. Иначе Варна си е пословично стиснат град, и тия молове са само за красота и туристи ;рр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
В гръцката махала ;р
Last edited by Xellos on Thu Mar 11, 2010 7:43 am, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
Хихи
Готвят се за лятото явно ;р Мда и аз се чудя какво е тва строене на молове титанично, ама явно има такава порода хора "моладжии" вече. Аз не съм против пазара да ми е на 1 място ама предвид цените там и обстановката леко прекаляват с количествата молове...

- Moridin
- Global Moderator
така де, повечко са ама не всички са молове баш. примерно метро не е мол, мол е нещо с много разнородни магазини.
аз в софия се сещам за: сити центъра, софия мол, хитовете двата не знам дали се броят?, скай сити, цум и халите. в момента строят карфур и сердика мол, т.е. ги построиха. за други в софия не знам, няколко проекта ги спряха заради липса на пари.
аутлет нещото си там е също с много магазини, но всичките са за дрехи, тъй че и то е някакъв спец-мол.
аз в софия се сещам за: сити центъра, софия мол, хитовете двата не знам дали се броят?, скай сити, цум и халите. в момента строят карфур и сердика мол, т.е. ги построиха. за други в софия не знам, няколко проекта ги спряха заради липса на пари.
аутлет нещото си там е също с много магазини, но всичките са за дрехи, тъй че и то е някакъв спец-мол.
This is it. Ground zero.
- Moridin
- Global Moderator
когато бях в мол на карфур в япония той определено си беше мол и имаше всякакви неща в него. може просто да строят моловеMoridin wrote: скай сити, цум и халите.

то това е по-скоро име на верига
важното е да има различни магазини. в метро примерно няма, там просто има различни стоки. както и в бриколаж и т.н.
мисля.
This is it. Ground zero.
Метро, Карфур, Кауфланд и т.н. никога не съм ги възприемал (и не мисля че някой е) като молове. Универсални магазини, супермаркети - в някаква подобна категория трябва да са.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Карфур, ще има и магазин на Артлайн, така че си мултифункциоален МОЛ