One Piece - сапунките могат да са добри
One Piece will be on break this week and will be back next week.
Ееее гадовеее.
Ееее гадовеее.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мдааа тегавка глава, ма доста яка. D! 
Сериозна работа...
http://mangastream.com/read/one_piece/576-65/1

Сериозна работа...
http://mangastream.com/read/one_piece/576-65/1
Мега глава беше!
Whitebeard for the win!
Вчера например, се зарових да почета за Доской Панда. Това е много популярна марка в Ийст Блу - има всякакви предмети с нея - дрехи, посуда за хранене, даже футболни топки. Май Санджи имаше готварска престилка с Доской Панда. Ей тва е логото:

Ода я слага насам натам като ийстър ег, заедно с един Пандамен кечист, дето се шматка гол наоколо и има човешко тяло и глава на панда.
И са, понеже Ода е гениален, освен DOSKOI PANDA в ОП могат да се видят и неща с фалшивата DOSKO1 PANDA. В смисъл, пичът си е направил фалшива марка в тази вселена, ебати колко е як! На Санджи престилката май е фалшимент всъщност - това розовото долу мисля, че е от нея

Та Доскоичи панда нещата са много по-евтини от оригинала, както си му е реда. Има и още един фалшимент - Сайбер Панда:

само че той е по-скъп от оригинала.

Whitebeard for the win!
- Spoiler: show
Вчера например, се зарових да почета за Доской Панда. Това е много популярна марка в Ийст Блу - има всякакви предмети с нея - дрехи, посуда за хранене, даже футболни топки. Май Санджи имаше готварска престилка с Доской Панда. Ей тва е логото:

Ода я слага насам натам като ийстър ег, заедно с един Пандамен кечист, дето се шматка гол наоколо и има човешко тяло и глава на панда.
И са, понеже Ода е гениален, освен DOSKOI PANDA в ОП могат да се видят и неща с фалшивата DOSKO1 PANDA. В смисъл, пичът си е направил фалшива марка в тази вселена, ебати колко е як! На Санджи престилката май е фалшимент всъщност - това розовото долу мисля, че е от нея

Та Доскоичи панда нещата са много по-евтини от оригинала, както си му е реда. Има и още един фалшимент - Сайбер Панда:

само че той е по-скъп от оригинала.

Ааабе да си зима там, Пъгса само ше трее си поправи аватара
Едуард фор тех уин иначе да
А за детайли, верно има безкрайно количество неща и на всяко гледане нови откриваме.
Хехе тениската на Франки от тая глава рути
Обаче и Черната брада няма как да не го уважаваш, ебати бруталния е.

Едуард фор тех уин иначе да

А за детайли, верно има безкрайно количество неща и на всяко гледане нови откриваме.
Хехе тениската на Франки от тая глава рути

Обаче и Черната брада няма как да не го уважаваш, ебати бруталния е.
Много малко от 100+ персонажите в това аниме са ме подразнили. И то съвсем малко. За сметка на това наличните ме кефят до ненормалност. А Бялата брада с тази манга глава и мечтата му, която ни показаха в нея, се нареди сред най-великите. Ода не знам откъде ги измисля и как ги прави такива - обаче като реши да прави патос и епос няма равен.
Даа, разкошна глава беше тая, как да не се кефиш на тая манга, баси! Не ми е ясно как може да е оцелял Ейс, не са давали някой да го е вдигнал оттам където падна и да го отнасят както Лъфи. Не че не ми е мъчно за него де, ама и за Белобрадия замалко щях да си ревна, там където стоеше прав с половината му глава отнесена, просто... Не знам какво въображение има тоз Ода, уникален е 

Тая голямата картина си реве за палкат да си я направя
D - освен че са некви повечето свръхизроди за са нищо. Нито и кво има на Рафтел. Иначе ще обезсмисли следващите 1000+ епизода.
Въпрос, тия началние страници дето са с накамата имат ли смисъл, дамек тия дет са нарисувани заедно са се намерили или са си фенсървиси?

D - освен че са некви повечето свръхизроди за са нищо. Нито и кво има на Рафтел. Иначе ще обезсмисли следващите 1000+ епизода.
- Spoiler: show
Въпрос, тия началние страници дето са с накамата имат ли смисъл, дамек тия дет са нарисувани заедно са се намерили или са си фенсървиси?
Не знам... Май са фенсървис. Иначе за Д още не са казали нищо, но вече става ясно, че на павителството ще му се ебе жалната майка. Последната война ще е Люфи + съюзници (примерно Шанкс и бунтовниците) вс. Чернобрадия вс. Правителството и ще е ебаси епиката. На такова ми прилича с тези нови изроди на Чернобрадия, които Ода реши да си вкара ей така от нищото.