One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Feb 25, 2010 4:13 pm

One Piece will be on break this week and will be back next week.

Ееее гадовеее.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 03, 2010 5:44 am

А днес е рожденния ден на Санджи, душата (2 март)!

ЧРД, ero-kokku!!!

Отивам да почета малко тематични фикс.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 03, 2010 12:35 pm

Ще има нужда като се има предвид къде е сега :))))
Spoiler: show
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 04, 2010 8:55 pm

Мдааа тегавка глава, ма доста яка. D! :beer:

Сериозна работа...

http://mangastream.com/read/one_piece/576-65/1

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Mar 04, 2010 10:42 pm

Мега глава беше! :cry:
Whitebeard for the win!
Знаех си, че не е искал съкровището на Роджър. И като го дадоха млад, къв беше готин. :lol:
Ейс е същият като него - верно като баща и син. Люфи все едно Голд Роджър го е правил обаче.
Баси, не е реално. От 2 години ЖИВЕЯ в това аниме - нищо досега не ме е вкарвало в такъв филм. Почвам да мязам на УОУ-пристрастен. И въпреки това постоянно си откривам нещо ново и ебаси якото в ОП вселената.

Вчера например, се зарових да почета за Доской Панда. Това е много популярна марка в Ийст Блу - има всякакви предмети с нея - дрехи, посуда за хранене, даже футболни топки. Май Санджи имаше готварска престилка с Доской Панда. Ей тва е логото:

Image

Ода я слага насам натам като ийстър ег, заедно с един Пандамен кечист, дето се шматка гол наоколо и има човешко тяло и глава на панда.
И са, понеже Ода е гениален, освен DOSKOI PANDA в ОП могат да се видят и неща с фалшивата DOSKO1 PANDA. В смисъл, пичът си е направил фалшива марка в тази вселена, ебати колко е як! На Санджи престилката май е фалшимент всъщност - това розовото долу мисля, че е от нея :lol:

Image

Та Доскоичи панда нещата са много по-евтини от оригинала, както си му е реда. Има и още един фалшимент - Сайбер Панда:
Image
само че той е по-скъп от оригинала. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Mar 05, 2010 12:08 am

Епик. Голяма глава.
За 14 кирливи странички голяма бъркотия ми вкара в главата, но поне бтв сега съм сигурен, че Ейс е оцелял някак - просто не мога да повярвам, че
след 500 глави ще си вземат за нула време два толкова култови персонажа.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Mar 05, 2010 2:18 am

Мен ако питаш, ако изобщо ще се мре в Ода стил, то ще се мре наедро. Дано да са си взели и двамата - много ги обичам, ама така ще е по-яко.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 05, 2010 7:42 am

Ааабе да си зима там, Пъгса само ше трее си поправи аватара :mrgreen:

Едуард фор тех уин иначе да :)

А за детайли, верно има безкрайно количество неща и на всяко гледане нови откриваме.

Хехе тениската на Франки от тая глава рути :)

Обаче и Черната брада няма как да не го уважаваш, ебати бруталния е.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Mar 05, 2010 9:07 am

Много малко от 100+ персонажите в това аниме са ме подразнили. И то съвсем малко. За сметка на това наличните ме кефят до ненормалност. А Бялата брада с тази манга глава и мечтата му, която ни показаха в нея, се нареди сред най-великите. Ода не знам откъде ги измисля и как ги прави такива - обаче като реши да прави патос и епос няма равен.

Oui. Je suis garbage.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Fri Mar 05, 2010 9:12 am

Даа, разкошна глава беше тая, как да не се кефиш на тая манга, баси! Не ми е ясно как може да е оцелял Ейс, не са давали някой да го е вдигнал оттам където падна и да го отнасят както Лъфи. Не че не ми е мъчно за него де, ама и за Белобрадия замалко щях да си ревна, там където стоеше прав с половината му глава отнесена, просто... Не знам какво въображение има тоз Ода, уникален е :wink:

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Mar 05, 2010 10:14 am

Бтв тва за Дито пак го не разбрах. В крайна сметка каза ли нещо конкретно или просто беше няква недомлъвка, че са много куул с турбо яка съдба.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Gribo
Adept

Post by Gribo » Fri Mar 05, 2010 11:05 am

Няма и как да си го разбрал, след като не са обяснили. Само ни дразнят засега, пък по-натам ще се разбере каква е връзката. А последната двойна страница в този чаптър беше толкова монументална, че просто нямам думи.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 05, 2010 1:02 pm

Тая голямата картина си реве за палкат да си я направя :mrgreen:

D - освен че са некви повечето свръхизроди за са нищо. Нито и кво има на Рафтел. Иначе ще обезсмисли следващите 1000+ епизода.
И аз не виждам Маршал Д Тиич да не е от тях колкото и да е изверг, ебаси, пича извади от Импел-а не кутията на пандора ами ненам кво с тия елитки дет освободи са да щъкат. Е са тепърва на маринките им се еба майката :)

Въпрос, тия началние страници дето са с накамата имат ли смисъл, дамек тия дет са нарисувани заедно са се намерили или са си фенсървиси?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Mar 05, 2010 5:48 pm

Не знам... Май са фенсървис. Иначе за Д още не са казали нищо, но вече става ясно, че на павителството ще му се ебе жалната майка. Последната война ще е Люфи + съюзници (примерно Шанкс и бунтовниците) вс. Чернобрадия вс. Правителството и ще е ебаси епиката. На такова ми прилича с тези нови изроди на Чернобрадия, които Ода реши да си вкара ей така от нищото.

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Mar 08, 2010 9:45 pm

Едно от най-любимите ми манга артчета:

http://www.kawapaper.com/d/6713-2/Kawap ... 4x1200.jpg

:lol: :lol:

Oui. Je suis garbage.