Да жувей, жувей труда и мамичката му на инструментознанието!
Moderator: Moridin
-
- Paragon
Честито за 6-цата, все така да ги взимаш!
Иначе - ами, зависи. Не че не ми трябват, обаче си има справочници за тая работа, и то 20 - 30 томни, колкото 2-3 телефонни указателя всеки. На мен ми трябват основните неща - принципът, а не пълни подробности. Когато работиш с нещо, подробностите за него ще ги научиш, разбира се, ама какъв е смисълът да се учи указателя наизуст, просто не мога да проумея.
Иначе, Воланд, тя формулата си е колкото я напишеш... а и подозирам, че в случая говориш за порфириновия пръстен само - хема, а не глобиновите вериги.
Иначе - ами, зависи. Не че не ми трябват, обаче си има справочници за тая работа, и то 20 - 30 томни, колкото 2-3 телефонни указателя всеки. На мен ми трябват основните неща - принципът, а не пълни подробности. Когато работиш с нещо, подробностите за него ще ги научиш, разбира се, ама какъв е смисълът да се учи указателя наизуст, просто не мога да проумея.
Иначе, Воланд, тя формулата си е колкото я напишеш... а и подозирам, че в случая говориш за порфириновия пръстен само - хема, а не глобиновите вериги.
- Jaar
- Mistborn
Рол, честито и от мен, макар и със закъснение!
Аз пък се радвам, че на този етап изпитите ми не са с оценки - или ги взимам, или не!
А не ми говорете за безсмислени предмети! Покрай медицинската социология научих, че жените в Хайделберг, болни от рак на нещо си, получават по-често оргазъм от тези в Гийсен. Или беше обратното... Не, че има някакво значение. Добре, че по това нямам изпит, а само семинари...
Аз пък се радвам, че на този етап изпитите ми не са с оценки - или ги взимам, или не!

А не ми говорете за безсмислени предмети! Покрай медицинската социология научих, че жените в Хайделберг, болни от рак на нещо си, получават по-често оргазъм от тези в Гийсен. Или беше обратното... Не, че има някакво значение. Добре, че по това нямам изпит, а само семинари...
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
Не мога да нсе отбележа, че формулата на порфириновия пръстен не е толкова трудна за запомняне, колкото някои други биохимични удоволствия, нали сега ги зубря за изпит. Иначе най-дългия ми коспект досега съдържаше 304 въпроса, повечето хипер отегчителна теория.
Така де, Рол, имаш честитка и от мен.
Така де, Рол, имаш честитка и от мен.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving