Номинации за Оскар `09
Глупости. Откакто Джон Уилямс спря да ги пише, всеки нов композитор си е свършил работата повече от прилично, при все, че е много трудно да се напише по-добър саундтрак от Азкабан. Патрик Дойл беше много добър избор за първия PG-13 Потър (чуй "Voldemort"), а Хупър като се има предвид, че е напълно неизвестен, показа страшен усет и към действието ("The Sirius Deception"), и към драмата ("The Kiss"), и към епичността (доста моменти от последния). Бтв, не го приемай като обида, но съвсем честно ти казвам, че за човек, който се занимава с музика, мненията ти почти винаги са доста off. Дори до масовото мнение на музикалните критици не се доближават, а какво да говорим за някаква консистентност на вкуса.
Ми това е щото не оценявам саундтраците отделно от филмите. Затова и много от нещата на Уилямс не ме кефят примерно. За мен филмовата музика не е нещо, което трябва да се преценява изолирано от филма, към който е писана. В Потърите има готини неща тук и там (темата при появяването на Ордена в края на петия филм примерно), но като цяло нищо наистина качествено в контекста на сцените, в които е използвано.
And you can't dance with a devil on your back...
И тъй, навлизайки във финалните 10 дена, надпреварата най-сетне стана любопитна
http://goldderby.latimes.com/awards_gol ... -news.html

http://goldderby.latimes.com/awards_gol ... -news.html
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Бе, на мен ми се вижда малко странен шумът около това писмо. Имам предвид, ако го бяха казали на пресконференция, щеше да е напълно ок, ама монеже е масов (доста тъп и наивен, наистина) мейл... В смисъл, никой няма да гласува за филма или да подеме кампания за него заради рекламно писъмце...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Тотална излагация, мда, не го е срам да спори срещу големите студиа и Джеймс Камерън. Глоубс си бяха нагледен урок на това как се печели награда със скромност - рекламираш филма като опиум и след това благодариш на всичко живо на планетата задето си е купило билет, къв е тоя си там продуцент който се опитва да върви срещу системат!Roland wrote:Егати тоталната излагация @_@

"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
Не, човекът се е изложил с това, че се е опитал по най-лаишкия и инфантилен начин да лобира пред хора, които би трябвало да са безпристрастни. Все едно аз след контролно по физика да вляза в учителската и да започна да моля другите учители да убедят физичката да ми пише по-висока оценка. Но все пак на мен не успява да ми се види друго освен буря в чаша вода това.
I don't wanna die
Буря в чаша вода ми се вижда и на мен това, но си е глупаво.
БТВ, аз ако съм от гласуващите и се колебая между два филма, за които да си дам гласа и получа подобен имейл от продуцента на единия, веднага ще гласувам за другия филм.
БТВ, аз ако съм от гласуващите и се колебая между два филма, за които да си дам гласа и получа подобен имейл от продуцента на единия, веднага ще гласувам за другия филм.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
В случая определено не е стандартна буря в чаша вода, тъй като, когато се стигне до етап раздухване от такива пропорции (тва нещо в момента е НАВСЯКЪДЕ из най-важните медийни източници в Холивуд), то работата е сериозна. Разбира се, до дисквалификация няма да се стигне, но да речем, че стабилната позиция на Локъра като бъдещ носител на наградата за най-добър филм леко се позаклати.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon