Mass Effect 2
Moderator: AlDim
Поне краят на мисията на Заид беше як:
- Spoiler: show
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Е, то аз и без това вече бях превъртял играта и разцъквах колкото да стигна 30-то ниво, не е като да изгубих шанса да мина много мисии с него. Пък и вече бях 100% парагон и тоя пич ми бъркаше тотално в здравето.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
И мойто дойде. Не съм много доволен от кутийката за Церберус картата. Иначе комиксът е кефещ. Жалко, че няма да мога да си намеря другите 3 броя.
Съдържанието е много добро, но сякаш са бързали, като са ги окомплектовали. На мен поставката за бонус ДВД-то ми е счупена и единственото, което държи диска са книжките над него. Отделно нещата в самата кутийка бяха леко прашни, което ми се случва за първи път. Личи си, че са бързали, но въпреки това е чудесно CE.
А самата игра ме погълна и близките 30-40 часа не смятам, че ще мога да спра да я играя. Сега си направих кратка пауза и след малко влизам пак.
Съдържанието е много добро, но сякаш са бързали, като са ги окомплектовали. На мен поставката за бонус ДВД-то ми е счупена и единственото, което държи диска са книжките над него. Отделно нещата в самата кутийка бяха леко прашни, което ми се случва за първи път. Личи си, че са бързали, но въпреки това е чудесно CE.
А самата игра ме погълна и близките 30-40 часа не смятам, че ще мога да спра да я играя. Сега си направих кратка пауза и след малко влизам пак.

Не знам дали си въобразявам, но изиграх пиратска половината игра. После ми пристигна колекционерското и изтрих пиратската, и почнах от начало. Може да си въобразявам, но просто има разлики. Някоя вратичка се отваря тук и там и те води в стая с допълнително куестче или лоот, няколко други куестчета. До тук на няколко места намирам отварящи се врати и куестове, които на пиратската просто нямаше или просто съм пропуснал по някакъв невероятен начин.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
спокойно въобразяваш си.Amikae wrote:Не знам дали си въобразявам, но изиграх пиратска половината игра. После ми пристигна колекционерското и изтрих пиратската, и почнах от начало. Може да си въобразявам, но просто има разлики. Някоя вратичка се отваря тук и там и те води в стая с допълнително куестче или лоот, няколко други куестчета. До тук на няколко места намирам отварящи се врати и куестове, които на пиратската просто нямаше или просто съм пропуснал по някакъв невероятен начин.
Maybe im just crazy.
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!