Random stuffec
Moderator: AlDim
Интересува ме откога Gabriel Knight е в каталога на Activision?
Преди 12 години, когато си купих една страхотна колекция - Gabriel Knights Mysteries ( Sins of the Fathers, The Beast Within, саундтрак, комикс и книга по първия GK) все още ги разпространяваше Sierra.
Едно обръщане към WIKI и тъжната истина е налице -
Ето ви връзката за една легенда
http://en.wikipedia.org/wiki/Sierra_Entertainment
Преди 12 години, когато си купих една страхотна колекция - Gabriel Knights Mysteries ( Sins of the Fathers, The Beast Within, саундтрак, комикс и книга по първия GK) все още ги разпространяваше Sierra.
Едно обръщане към WIKI и тъжната истина е налице -
Ето ви връзката за една легенда

- RRSunknown
- Elder God
Тия пусти японци продължават да тъпчат на едно място... http://www.gametrailers.com/video/revie ... ight/61564
Само като си помисля, че това нещо го хайпеха като един от големите PS3 ексклузиви, ми става смешно.
В този ред на мисли вчера четох ревюто на FF13 на rpgfan, в което човекът се обясняваше как играта имала най-великата гейм музика, правена някога. Измях се доста шумно, представяйки си за какво всъщност става въпрос, но все пак реших да се образовам, преслушвайки няколко от "перфектните" темички. Чуйте сами за какви висини на творческия гейний става въпрос:
http://www.youtube.com/watch?v=7tf6lHla ... re=related
(Hint: аааазоб анаришилк)
Този път имам намерение FF13 директно да я пропусна. Прекалено много пъти съм се парил вече, че отново да похабя няколко десетки часа с уморените напъни на Square.
Само като си помисля, че това нещо го хайпеха като един от големите PS3 ексклузиви, ми става смешно.
В този ред на мисли вчера четох ревюто на FF13 на rpgfan, в което човекът се обясняваше как играта имала най-великата гейм музика, правена някога. Измях се доста шумно, представяйки си за какво всъщност става въпрос, но все пак реших да се образовам, преслушвайки няколко от "перфектните" темички. Чуйте сами за какви висини на творческия гейний става въпрос:
http://www.youtube.com/watch?v=7tf6lHla ... re=related
(Hint: аааазоб анаришилк)
Този път имам намерение FF13 директно да я пропусна. Прекалено много пъти съм се парил вече, че отново да похабя няколко десетки часа с уморените напъни на Square.
- RRSunknown
- Elder God
В GOG се появи Vampire The Masquerade Redemption за $5.99.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- RRSunknown
- Elder God
Ако не броим, че няма нищо общо, налиRRSunknown wrote:Не се сърдете но изглежда точно като Драгън Ейдж тази от видеоревюто.

Аз прекарах повече време с FF12, но до такава степен ми се доповръща от главния гей и прекомерния дори за FF кич (туй при положение че изтраях почти цялата FFX), наред с цялостната геймплейна скука, че шитнах играта след няколко часа преди да ми нанесе сериозни щети.
А FF13 виждам, че дори фенбоите не могат да я приемат. Аз лично ще се чувствам омерзен да я играя толкова скоро след Mass Effect 2. Колкото и да не предполагах, че ще го кажа някога, Lost Odyssey е единствената кажи-речи приятна японска ролева игра за последнитге няколко години.
- RRSunknown
- Elder God
Трябва да си сляп че да не видиш общото от ревюто понеАко не броим, че няма нищо общо, нали
1. Търд пърсън перспектива
2. Фентъзи сетинг
3. Групичка в парти
4. Героите в групата си имат мотивация, персоналност
5. Има диалози между групата
6. Битката е с умения които се активирват тактически
.......
......
.....
Кое не е общото - различен визуален стил, различна история , различни умения в системата
По същата логика Age of Empires 2 няма нищо общо с Age of Empires 3.
Разбира се има огромна вероятност да си прав но с едноредови отсичания някак си не ме убеждаваш дали да вярвам на очите си или не.
Всъщност нямаш никаква представа за какво говориш. Към което със сигурност допринася и факта, че не играл нито едно от двете заглвия. 
Това като нищо може да се превърне в един от ОНЕЗИ разговори, в които разгорещено спориш за нещо, с което не си особено наясно, само за да си признаеш грешката накрая... Та викам просто да пропуснем излишното хабене на време.

Това като нищо може да се превърне в един от ОНЕЗИ разговори, в които разгорещено спориш за нещо, с което не си особено наясно, само за да си признаеш грешката накрая... Та викам просто да пропуснем излишното хабене на време.
- RRSunknown
- Elder God