Какво си пожелахте през 2005
Moderator: Moridin
Ммм, тва за изминалата 2004 година да се не повтори просто си е задължително кат гледам
Майната й. Мина, ся искам кво ли искам, спокойствие малко тая година, и няколко стинки повече да си го осигуря.
.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken

Като цяло не виждам с какво може тази година да е чак толкова по-различна... от друга страна човек сам си го прави, така че ми остава само да се постарая да се чувствам добре.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Марфи, тя ако почне да става по-гадна от старата... Казах ти, ще дойда при тебе и заедно ще мрем, тва е начинът.
На мен непрекъснато ми се струваше, че още малко, ама съвсем мъничко и ще си реша проблемите, поне повечето де, но все не става. Точно се поизправиш малко и си помислиш, че излизаш от блатото и хоп, обратно в калта. Образно казано де. Но е гадно, изпитах го на собствен гръб.
Така че тази година я започвам с много надежди и като гледам така - с много усилия да не позволя да бъде като предната. Все пак и от нас зависи.
Оптимизъм поне ми се намира в доволно количество...
На мен непрекъснато ми се струваше, че още малко, ама съвсем мъничко и ще си реша проблемите, поне повечето де, но все не става. Точно се поизправиш малко и си помислиш, че излизаш от блатото и хоп, обратно в калта. Образно казано де. Но е гадно, изпитах го на собствен гръб.
Така че тази година я започвам с много надежди и като гледам така - с много усилия да не позволя да бъде като предната. Все пак и от нас зависи.
Оптимизъм поне ми се намира в доволно количество...
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- Jaar
- Mistborn
Колко много неща си пожелах... Но най-важното като че ли ми е да си намеря работа и да си взимам успешно изпитите.
Въпреки че, емоционално погледнато, изобщо не е така, но... И именно затова си пожелах още много други неща!
Пък каквото донесе Новата година - това. Все ще го преживеем някак. 
Въпреки че, емоционално погледнато, изобщо не е така, но... И именно затова си пожелах още много други неща!

But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them