Edit: @Kalein - ти май си оня Калин, който коментира в блога на begem0t, нали? Ако е така се отказвам да споря с тебе - ти си от религиозните фанатици екстремисти

Това изречение е толкова абсурдно, че има стойност само като езикова структура. Главите на децата са релативно по-големи спрямо тялото им, в сравнение с тези на възрастните и при това някъде около 10 годишното дете има глава горе-долу с крайните й растежни размери. И как стигат до по-голяма част от мозъка им, който е пропорцинално голям спрямо черепната кутия, в която се намира? Ти праскаш разни неща, от които става явно, че не вдяваш и си мислиш, че можеш да се обосновеш с тях. Да ама не.kalein wrote:(ГСМ са особено вредящи за децата, чиито глави чисто физически са по-малки - т.е. най-силните ЕМ излъчвания от апарата стигат до по-голяма част от мозъка им.
Алексис, благодаря ти, освежи ми деня!Alexis wrote:Това изречение е толкова абсурдно, че има стойност само като езикова структура.kalein wrote:(ГСМ са особено вредящи за децата, чиито глави чисто физически са по-малки - т.е. най-силните ЕМ излъчвания от апарата стигат до по-голяма част от мозъка им.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Alexis, бая ти е пораснала главата, щом мислиш, че можеш да ми правиш психопрофили по 2 изречения...Alexis wrote:Това изречение е толкова абсурдно, че има стойност само като езикова структура. Главите на децата са релативно по-големи спрямо тялото им, в сравнение с тези на възрастните и при това някъде около 10 годишното дете има глава горе-долу с крайните й растежни размери. И как стигат до по-голяма част от мозъка им, който е пропорцинално голям спрямо черепната кутия, в която се намира?
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Кумулативният ефект ми се чини най-важен и на мен. Ракът не се развива за един ден, да?passer-by wrote:А не би ли следвало и времето на ползване на телефона (като честота и времетраене на разговорите) да оказва влияние?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest