Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Jan 16, 2010 1:51 am

Видях едита.

Виденовото правителство наистина беше дъното, не само като индивидуални поведенчески особености, а и като решения и последствия. То има тепърва време новите да се "доказват", де, ама те поне са с по-добри международни позиции. Иначе на вътрешнополитическо ниво, като гледам как вече хвалят отвън Дянков колко добре балансирал бюджета, настръхвам.

А при Желева има и друг досаден момент за европейската десница - тя е заместник-председател на Европейската народна партия и това неизбежно политизира (допълнително) изслушването й, а освен това налага ЕНП поне проформа да я защитава. Иначе бас държа, че неофициално от няколко дни вече се водят трескави разговори как най-елегантно да се смени Желева.

Обаче реакциите на някои наши... вестници, по липса на по-точна дума... които в статии се нахвърлят да ругаят институции и представители на ЕС са повече от грозни. "Стандарт" и "24 часа" например. Тия статии се четат в посолствата на държавите на ЕС у нас - имат си подробен преглед на печата там по тия тематики. И чуждестранните представители у нас си правят съответните изводи за реакциите на едни или други части на българската общественост - и ги докладват в държавите си.

Дребен пример:
http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0004803
ПОСЛЕ

Дефашизация на хрантутниците??
Да покажем малко зъби на Брюксел
Препечат
Борислав Зюмбюлев, "24 часа"

Да. Румяна Желева не знае дали в Могадишу има законна власт.

Да. Тя не знае достатъчно добре английски, за да работи всеки ден на него.

Да. Желева не е направила усилие да излезе от неработещата си фирма навреме и така е влязла във формален конфликт на интереси. Идиотското е, че фирмата й наистина не е работила.

Да. Мисля, че Борисов можеше да намери по-удачна кандидатура за еврокомисар, защото за Желева бе малко прекалено за година да стане и евродепутат, и външен министър, и еврокомисар.

Да. Желева се държа, меко казано, странно на изпита за еврокомисар и влезе в изключително глупав конфликт с Антония Първанова. Дори и докторката да е разнасяла лично компромата за нея, този въпрос трябваше да бъде подминат с мълчание, а не да търси разпра. Така фокусира вниманието върху себе си, а имаше други кандидати, представили се по-лошо. Сега всички мислят, че тя е била най-зле, защото само нея са следили.

Да. Тя можеше да научи урока си по-добре и да попита съветника си по Близкия изток за това къде е ивицата Газа.

Да. В говора й се усеща диалект и тя не е партизанска дъщеря, нито снаха на Политбюро. Не е живяла в Лозенец и не се е снабдявала от кетъринга на хотел "Рила".

Да. Завършила е педагогика, а не право или икономика.

Да. Мъжът й работи в банка на ТИМ и това винаги ще й бъде припомняно.

Да. В България е пълно с хора, включително и в управляващата партия, които могат да правят по-добро впечатление.

Да, но Бойко Борисов не бива да отстъпва, а да я наложи за еврокомисар, защото това е въпрос на национален суверенитет. Не бива България да позволява група фашизирани евродепутати и брюкселски хрантутници да подменя легитимния избор на българския народ. Защото Желева е изборът на законно избраното правителство на България. То управлява в София, а не евродепутатката Сарджентини.

Тя заяви след лошото представяне, че Желева е достатъчно добра за български външен министър, но не и за еврокомисар. Това е брутално и презрително расистко изказване, зад което прозира дълбоко вкорененият стереотип на северните нации към нас - като към Untermenschen - "подхора", които не са способни на самоуправление. За които е най-добре да се вземе някакво "окончателно решение", за да освободят Lebensraum*.

Не. Брюксел не ни е метрополия. Европарламентът е съвещателен орган и той не може да подменя законния избор на националните парламенти.

Еврокомисията е квазиправителство, в което на всяка държава се дава някакъв "ресор". Дори предлагането на България да поеме грижата за сомалийчетата е израз на колониалния стереотип.

Все пак изпитът за еврокомисари е политически дебат, а не общоконтинентален "Стани богат".

ЕС не е федерация, нито дори конфедерация. Истинската власт е на съвета на министрите, тоест на националните правителства. Може би чехите бяха най-далновидни, като до последно се опъваха на Лисабонския договор.

Затова нека покажем малко зъби на Брюксел и да наложим Желева.
Не ми достигат фейспалмовете...
Само ще спомена очевидното - точно от Европарламента зависи дали Желева ще стане еврокомисар. Другото в тая статия и без коментар си е ясно.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Jan 16, 2010 2:25 am

Мислехте, че горната статия е дъното? Грешите. Вижте тая.

Слагам я в спойлър, ако някой не иска да драйфа - макар че който влезе в тая тема, би трябвало да е подготвен вече.

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=309203
Spoiler: show
Линч по български
Помията на Първанова удари повече авторитета на държавата ни, отколкото на Желева

Руслан Йорданов

--------------------------------------------------------------------------------
Никога не е късно човек да стане за резил.
Антония Първанова го направи със замах, който изуми Европа. В напъна си да препъне своята сънародничка Румяна Желева царистката извади кофата с помия. И в Брюксел замириса на грозни балкански интриги. За да няма никакво съмнение, че вицът защо дяволите не пазят казана с българите в ада си е горчива истина и до днес.
След като НДСВ и Симеон пратиха българите за зелен хайвер, Първанова се опита да повтори подлия номер, но в европейски мащаб.
Отделен въпрос е, че шансовете на Румяна Желева да получи добро отношение от Европарламента поначало бяха по-малки от тези на библейски "козел на отпущението". Древните юдеи са имали обичай, при който равинът поставял ръцете си върху нароченото животно и изреждал всички грехове на племето. Така злото се прехвърляло върху добичето, а хората се разтоварвали ежегодно от пороците си. Козелът се пускал на свобода в пустинята, оставен на милостта на дивите зверове. Във вторник обаче политико-медийната глутница в Брюксел, предварително надушила кръв, дружно се втурна след подадения сигнал
да ръфа българския кандидат за еврокомисар
Бедите на Желева започнаха още през есента. Драмата тръгна от неистовото желание на Жозе Барозу да запази Меглена Кунева и в новия състав на Европейската комисия. В кулоарите тогава се говореше, че португалецът е готов да предостави тлъст ресор на любимката си и дори я гласи за зам.-шеф на ЕК. В този спор обаче българският премиер Бойко Борисов не отстъпи пред задкулисния натиск и посочи външния ни министър за член на "правителството" на Стария континент. След като не му се угоди, Барозу връчи на българския кандидат да управлява международното сътрудничество, хуманитарна помощ и реагиране при кризи. Ресорът бе отделен от портфейла на досегашния комисар по развитието и мина под шапката на върховния представител на ЕС по външната политика Катрин Аштън. Докато слагаше Желева на пързалката, шефът на Еврокомисията й обяснил, че й е дал "мъжки ресор". Всъщност се опита да й повери ролята на европейска "Майка Тереза без портфейл", която трябва да нахрани гладните и да утеши страдащите от кланета и войни.
Наказателната акция срещу Румяна Желева продължи със серия от публикации в европейската преса, които я обрисуваха като "гангстерска невеста" единствено на базата на клюки, слухове и компромати. Ударите под кръста и настроенията в Европарламента обаче не бяха добре анализирани от съветническия щаб на Желева. И тя не беше подготвена за огъня, на който се канеха да я изпържат евродепутатите. Последният камък, с който враговете й я замериха, бе закъснялата продажба на фирмата й "Глобъл консулт" срещу 5000 лв., която формално я поставя в условия на "конфликт на интереси" в периода 2007-2009 г. Депутатите в Брюксел буквално разпънаха Желева на кръст като изсипаха канонада от въпроси за нейния бизнес, а твърде малко се вълнуваха от хуманитарните кризи по света. Разпитът в Европарламента придоби откровено налудничав характер когато поискаха от българския кандидат-комисар да напише рецепти за катастрофите в Афганистан, Газа, Судан, Сомалия, Конго и прочие. Като че ли малцина евродепутати си даваха сметка, че с тези ужасяващи войни и кланета вече няколко десетилетия са напълно безсилни да се справят както ЕС, САЩ и НАТО, така и ООН. Не само че са безпомощни, но и с някои свои действия единствено задълбочават трагедиите. Затова изслушването в ЕП повече приличаше на издевателство, отколкото на желание да се оценят качествата на Румяна Желева.
В един момент логично заседанието се превърна в женски кеч. Най-усърдни в екзекуцията на българката бяха няколко истерични лелички с трудно установим пол и сексуална ориентация от редовете на Зелените и Левицата. Над всички обаче се открои царистката Антония Първанова, която изля най-много помия върху сънародничката си. Въпросът е какво печели изчезващото НДСВ от компрометирането на външния министър. Очевидно за царистите, както и за трудно прикриващите злорадството си евродепутати от ДПС и БСП липсата на дейност и успехи може да се компенсира единствено с чуждата загуба и унижението на противника. Родната опозиция даде всичко от себе си и при разпространяването на гнусни слухове в кулоарите на Европарламента.
Така Желева, която бе вкарана в непосилна мисия с измислен ресор, символизиращ европейското двуличие и измиване на ръцете за войните по света с празни приказки и хуманитарни помощи, получи и тежък удар в гърба. Тя се оказа единственият нападнат от собствената си страна комисар. Родните евродепутати пък за пореден път показаха, че очевидно не разбират как с мръсните си игрички ще срутят окончателно и авторитета на България.
The Best of Mozart

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Jan 16, 2010 2:35 am

Кажи им Руслан и Зюмбюлев и повече не ги обиждай!
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Jan 16, 2010 2:38 am

Ааа, недей така! Руслан Йорданов (заедно с Мартин Карбовски) е отличен с награда в Перник! Не е шега работа това!

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=309155
Мартин и Руслан топпера на Перник

Водещото перо на "Стандарт" Мартин Карбовски бе избран за "Журналист на годината" на Перник. Отличие в надпреварата получи и друг наш колега - Руслан Йорданов. Призовете на електронното издание IPernik бяха връчени на тържествена церемония в Дома на миньора. Победителите бяха излъчени след гласуване на повече от 5 хиляди души в сайта на агенцията. За "Събитие на годината" беше избрано пренасянето на частица от мощите на свети Иван Рилски в централната пернишка църква. "Личност на годината" пък стана 4-годишният Петърчо. Детето по рождение страда от множество тежки заболявания, но благодарение на майчината любов и даренията на благородни перничани вече е почти здраво. За политик номер 1 е обявена кметицата Росица Янакиева.
The Best of Mozart

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Jan 16, 2010 2:46 am

Все се чудя тоя парцал 24 часа как така продължава да съшествува. Те там не просто копаят дъното ами и вече до центъра на земята стигнаха...
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Jan 16, 2010 2:49 am

Абе конкретно тук "Стандарт" ги удря в земята. Статията в спойлър тага сто на сто е преведена на доста европейски езици вече...

А лошото е, че и двата вестника се водят сред най-авторитетните (в смисъл влиятелни/многотиражни) на национално ниво у нас.
The Best of Mozart

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jan 16, 2010 9:45 am

Жоре - ако кунева и пукаше поне малко за националните интереси щеше да сключи сепаративна сделка с борисов да си остане комисар и да не се връща в БГ за изборите за да вкара симеон в парламента. Защото на нейната личност НДСВ влезнаха. Така че няма начин борисов да я предложи или остави.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jan 16, 2010 10:24 am

Първо, не знам за какво говориш, тъй като НДСВ не са в парламента. Ако имаш предвид европарламента, то тогава тя беше комисар още и не се е връщала в България.

Второ, стига с тия балкански разсъждения :mrgreen:
Борисов е толко в джаза, че на всички избори си вярва, че и 100% ше вземе, изключая "негодния човешки материал", НДСВ никой дори по време на тройната коалиция не ги е броил за нищо, че Кунева да има позиции за СДЕЛКИ чак.
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Jan 16, 2010 11:19 am

Ебало си мамата и тия статии! :shock: Макар че аз от Зюмбюлев няма нещо, дето да не очаквам, ма се пак... Зъби ще им показваме на хрантутниците, тъй ли? Въй! Това обяснява донякъде натрапчивото желание да им натътрузим точно Желева, щото по-зъбато същество от нея на българския политически небосклон отдавна не е грейвало, обаче все пак... Не, не обичам да квалифицирам хора по външен вид, но в нейния случай именно външността й може да отстои някакво озъбване за пред Брюксел, щото то просто няма кво друго.

Баси колко ми е тъжно! :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Super M
Warmage

Post by Super M » Sat Jan 16, 2010 10:26 pm

Просто не ми се мисли кво ще е в края на мандата, твърде млад съм за да помня Виденовото правителство (което уж бележи върха в некадърието на нова България), но от тия, които помня, никога не съм оставал с толкова сериозно впечатление за ПЪЛНА некомпетентност.
С това твърдение съм много несъгласен. След като с десидентски плам цяло лято писах антиправителствени статии по форуми и сайтове, за да можем да катурнем Станишево/Доганово/Саксгобургготското управление, неговото издигане от дъното на безхаберието и престъпната безотговорност до пиедестала на каквато и да е форма на компетентност, ме хвърля в шок и ужас.
Иначе на вътрешнополитическо ниво, като гледам как вече хвалят отвън Дянков колко добре балансирал бюджета, настръхвам.
Не искам да го превъзнасям, но Дянков не е най-големият дявол. Все пак постигна това-онова, макар че сигурно могат да се изброят доста негови "изцепки" с обратен знак:

-Според данни на Министерството на финансите (не знам дали са манипулирани) 2009 г. е приключила с 498.9 млн. лв. бюджетен дефицит за сметка на възможните 2.4 милиарда, към които ни тласкаше управлението на Тройната коалиция.

-ЕС размрази фондовете.

-Стандард енд Пуърс повишиха рейтинга на България от негативен към стабилен още през декември. Доколкото проверих, те са една от най-престижните агенции за кредитен рейтинг със 150 годишна история.

-Според вестник "Дневник", който за мен е един от малкото сериозни вестници в България (статията е от вчера) за 5 месеца сегашното правителство е успяло да усвои повече средства от еврофондове, отколкото правителството на Тройната коалиция за 2 години и половина:

http://www.dnevnik.bg/shimg/oo_842552.jpg
Дневник 15 януари

-Хареса ми как Дянков скастри дядовците в БАН, защото българският научен елит в своята цялост е една неподвластна на реформаторско мислене самодоволна върхушка, която обитава вмирисани кабинети с прашни книги и не може да си служи с компютър. Те СА феодални старци.
Макар че личните ми впечатления не са от БАН, а от СУ. Спомените ми от Алма Матер останаха приковани в огромната велика тетрадка в канцеларията, където Пенка Агова след поредния скандал чинно вписваше всички данни и оценки на студентите и ако тази тетрадка изчезнеше или изгореше няколкостотин студента щяха да бъдат заличени от следването си, компютърът в библиотеката, който не работел в събота (почивния му ден) и професор Рангелов, който си беше забравил e-mail-ът в Благоевград. Спомням си още как нашите академици и техния административен апарат при всеки конкурс за поставяне на кафе машина или ремонт на общежитие надписваха фактури и прибираха тлъсти суми, а управителното тяло на Студентския съвет с готовност ги имитираше и се упражняваше в корупционни схеми и политически интриги върху собствения си 50-60 хиляден бюджет.

-Също ми допадна как Дянков показа среден пръст на магистратите за бонусите им, защото към тях изпитвам някаква дълбока лична ненавист и ги считам за едно от най-виновните и пряко отговорни за състоянието на държавата съсловия. Сигурно в системата работят и някакви кадърни и морални хора (ако могат да виреят там), но това не променя факта, че представянето им в общ план е плачевно. Едно от хобитата ми е да чета криминални хроники и да проследявам развитието на последвалите съдебни дела. Картинката е толкова грозна, че ме боли почти физически.

И въобще не ми е приятно да защитавам нито Дянков, нито което и да е правителство. Никога не съм бил партиен член, а непрекъснато съм бил заобиколен от такива (които дори не знаят значението на думата "политика"). Според мен никое управление няма да извлече България от дъното в бъдещите няколко-десетки години, защото гражданите на нашата държава са злобни, безотговорни, прости и невъзпитани. И докато пиша това по БТВ Новините тече репортаж, в който един отговорник на паркинг предлага рушвет на данъчните ПРЕД КАМЕРА И ПРЕД МИКРОФОН НА БТВ.

Идеята ми е, че Дянков хич не е виновен за това, в което сме си превърнали държавата и се справя напълно задоволително на фона на Световната Криза (която не е негова измишльотина, за да си вдига рейтинга и който общува с чужденци знае) и наследството на Тройната коалиция. И въпреки че гласът и очилата му са ужасно смешни, а Борисов се изразява първосигнално, да изкарваме управлението на Тройната коалиция по-компетентно е истинска грехота. По-дяволите, дори Парламентът не функционираше допреди няколко месеца - той беше ПРАЗЕН! Всички еврофондове бяха замразени. България се беше превърнала в международния символ за корупция и престъпност. В цялата държава беше настъпил пълен хаос и никой не поемаше никаква отговорност. Малко ли е това, че сега поне знаеш кого да псуваш ако нещата не вървят както трябва: "Бойко е тъп пожарникар", "Дянков е смешник"... когато се провалят, те ще са си виновни.

Ако не променят бързо НК и НПК, ако не реформират из основи съдебната система като се разделят с някои кадри на номенклатурата и ако не вкарат в затвора поне част от тези, които го заслужават, ще бъдат изметени от властта и ще си го заслужават.

Цветанов, Игнатов, Плевнелиев са добри министри. За другите още нямам впечатления... може би и Найденов затова, че въведе мораториума върху заменките.

А Желева е коза и мен също много ме дразни, защото е некомпетентна, цивреща и владееща посредствен английски, но накрая ще вземат и да я направят евркомисар.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Jan 16, 2010 10:42 pm

Ей, Игнатов и аз много го дишам! Направо ме е яд, че не го направиха министър от самото начало.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Jan 16, 2010 11:43 pm

Супер М, прав си със съпоставката си между предишни и сегашни. Което обаче не значи, че сегашните са върха на сладоледа ВСЕ ПАК. :wink:

За Желева - ако все пак стане еврокомисар, това ще е само заради договорка между леви и десни в ЕП да не си закачат партийните представители плюс молба на Барозу да не бавят одобряването на състава на ЕК.
Обаче след вдигнатия медиен и политически шум жената е бита карта и хич не виждам как би могла да работи с европарламента и въобще с представителите на партиите извън ЕНП в другите структури на ЕС. А и самата ЕНП едва ли я долюбва особено в момента - все пак в кофти ситуация ги натресе да я защитават от партийна солидарност, нали наскоро я направиха набързо зам-председателка. :idea:

Та ще е по-логично и безболезнено в дългосрочен план България в крайна сметка да предложи друг на нейно място. Особено след реакциите на ББ и на наши медии по случая - а евродепутатите следят тези неща и за тях вече става едва ли не въпрос на чест да не отстъпят. А и нямат основание, ако наистина смятат, че даден кандидат не е подходящ.

Иначе не одобрявам реакцията на Мартин Шулц (председателят на ПЕС - левите в ЕП), който на критиките на ББ към европейските институции не намери нещо по-подходящо да каже от това, че не ще акъл от "бившия бодигард на бившия комунистически диктатор". Адски некоректна реакция в стил "Ти като ни критикуваш, що си бил негрите преди 20 години, а?!" Но дори това показва до какъв градус се е качило напрежението в ЕП. И като гледам как Желева се огъна още на някакво си препитване от няколко евродепутати, хич не си я представям да работи 4 години в ЕС, и то като отговорник за реакцията при хуманитарни кризи.

Представяш ли си я как решава проблемите на кризата в Хаити от името на ЕС? А това е само един отделен пример от многото.

А в ресора й влиза и международно сътрудничество. Не е баш като външния министър на ЕС (Катрин Аштън), ама пак си е бая отговорно.

Просто не става за там.
Last edited by passer-by on Sat Jan 16, 2010 11:51 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jan 16, 2010 11:51 pm

Абсолютно съм съгласен с Шулц :mrgreen:
Бойко винаги ми е бил комичен като почне с комунистите и дядо му. Бате бил си БОДИГАРД НА ТОШО ЖИВКОВ. Кат си толкова принципен, да си му мислил. Да се твърди, че точно Бойко е от тия интелигенти видиш ли, дето трябвало да се съобразяват със системата и да вървят срещу истинското си аз - айде моля ви се да не се разсмиваме взаимно :mrgreen:

И ПРЕДИ НЯКОЙ ДА Е КАЗАЛ НЕЩО, ДА, ПАПАТА Е БИЛ ХИТЛЕР-ЮГЕНД И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ДО ЖИВОТ (който не вярва да му види снимката просто) :mrgreen:

Иначе към Супер М - аз не твърдя, че предното управление е било по-добро. Най-малкото от новото е минало твърде малко време. Това с празния парламент е малко пресилено, не всички фондове бяха спрени, а пускането им определено не е заслуга на новата администрация, а на започнатото още от преди нея + фактът, че се сменя властта и в ЕС вероятно не искат да ни отчаят съвсем (все пак основно им даваме пари :mrgreen: ).

Правителството има няколко добри изяви, антикорупционните политики, макар и повече фиктивни, отколкото ефективни, все пак са крачка в правилна посока, аха аха и ще оправят проблема с гласуването с чужди карти (ама май няма :mrgreen: ), абе изобщо не е кат да няма хляб.

Но ИЗЛЪЧВАТ тежка некомпетентност, разбираш ли. Предишните може да бяха мижитурки, но имаха някаква политическа закалка и знаеха как да говорят (ако и нагло). Повечето от министрите в момента определено не знаят на кой свят се намират и аз силно се съмнявам, че описаните от теб постижения на Дянков са негови по какъвто и да е начин.

Бойко Борисов с поведението си на ощипана много мастита мома при всяка по-сериозна атака срещу правителството също не внушава никакво доверие. Не че нещо, но неговите изказвания са бетер тия на Желева на препитването, честно.

Връщайки се обратно на темата, въпросната ОСТРО трябва да се омете от кандидатурата, как не я е СРАМ най-малкото баси, разнесли са я по цял свят колко е зле сигурно вече???
This is it. Ground zero.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Jan 16, 2010 11:54 pm

Moridin wrote:Абсолютно съм съгласен с Шулц :mrgreen:
Аз не. В конкретния случай това е аргумент ad hominem. Можеше да го скастри по темата, а не да припомня какъв бил ББ преди 20 години, което нямаше никаква връзка със спора.

А ПАПАТА Е ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЕ НА СЕНАТОР ПАЛПАТИН (ДАРТ СИДИЪС ДЕМЕК). ДОСТАТЪЧНО Е ДА СЕ ВИДЯТ ДВЕТЕ СНИМКИ ЕДНА ДО ДРУГА!!!!!
ТЕ СА СРЕД НАС!!!!!1!!!1!!!
Last edited by passer-by on Sat Jan 16, 2010 11:56 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jan 16, 2010 11:56 pm

Самопоправям се - за 20000 евро на месец и мен няма да ме е срам май :mrgreen:

едит: пасъре, много не си прав за спора, вадиш го от контекст. репликата на Шулц беше в отговор на поредната изцепка на борисов, че КОМУНЯГИТЕ В ЕП му се заяждали видиш ли. сещаш ли се, че е доста в реда на нещата да му затворят устата на тема бодигард на комунистически диктатор
This is it. Ground zero.