Dante wrote:Само аз ли прочитам скромнит 40-50 страници за час, формат тип ИСФ?
Незнам, защо всички толкова много се впрягат кой по-колко страници чете за час, или по колко книги на ден. И аз чета много бавно, малко по-дребен шрифт от ИСФ-то - 30стр на час. Ама изобщо не ми дреме. Не се състезавам с никой. Предпочитам да си четкам по-бавно и да мога се докосна до книгата и сърцето ѝ, а не да я врътна за отрицателно време и нищо да не вдяна от нея, ама да се хваля че съм я чел нали. Казах го защото познавам такива хора. Знам, че има и хора, които четат изключително бързо и пак са вникнали в книгата, но аз не съм един от тях. Важно е да четеш, защото ти харесва по някакъв начин този вид дейност. Другите издребнявания ги оставете настрани.
Относно Нора Робъртс, нищо не знам за нея и книгите ѝ. Сега на скоро излезнаха някакви мини-сериали по нейни романтични - съдейки по постерите на сериалите бих казал арлекино-романтични - романи, ама това не е за моята уста.

А и вчера в Ciela видях една тумба нейни книги на английски и бяха 2-3 пъти повече от тези на Тери Пратчет (казвам го защото бяха секция до секция и си направих това сравнение). Така че, ако питате мен може да считате целия ми пост за СПАМ