Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
И аз малко се учудих на хората, срещнали проблеми с придвижването в София, ама май е изненадало предимно автомобилите и автобусите. Трамваите си бяха екстра.
Бтв, почти нямаше лед. Може и аз нещо да не съм обърнала внимание, но навсякъде имаше предимно сняг и хлъзгава киша.
А, Марфе, по-лошото от 2-сантиметровия лед е половин милиметровия такъв. Тротоарът изглежда просто влажен, а е точно като ламиниран. Чуствах се като Декстър в епизода, в който се беше ламинирал за да не се цапа. Всяка крачка беше подхлъзване.

Бтв, почти нямаше лед. Може и аз нещо да не съм обърнала внимание, но навсякъде имаше предимно сняг и хлъзгава киша.
А, Марфе, по-лошото от 2-сантиметровия лед е половин милиметровия такъв. Тротоарът изглежда просто влажен, а е точно като ламиниран. Чуствах се като Декстър в епизода, в който се беше ламинирал за да не се цапа. Всяка крачка беше подхлъзване.

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Дафи, дори и трамваите ще срещнат трудности сега, когато шофьорите на автомобили започнат да правят задръствания и върху трамвайните ленти, както беше вчера около Ситняково
А лед... ооооо, тук, в Гео Милев, само лед да търсиш - лед по тротоарите, лед по паркираните коли, лед по малките улички, лед по не-толкова-малките улички - май единственото място, където нямаше лед преди час и половина, беше по платното на булевардите Ситняково и Шипченски проход - а сега, като заваля, дори и за там не съм сигурен 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Както продължава да вали в момента ше е бая за'бавно Понеделник сутринта. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
С тази разлика, че количеството сняг в Калгари е пъти това в СофияAmelia wrote:Яяяяяяяяя, все едно ми описа Калгари току що!!!

Тук снежната покривка няма и 5-6 сантиметра и 24 часа след падането на последния сняг е пълен ад. Аз живея на пет метра от Националната телевизия, на улица Сан Стефано, която тази сутрин продължаваше да е покрита с лед от-до. Включително стълбите към подлеза към Метрото, където за малко щях да се пребия (като същото се случи в същия момент на една възрастна двойка точно до мен).
(В тази връзка дори не искам да коментирам гениалното архитектурно решение парапетът да започва няколко стъпала след началото на стълбището

Отделно, снощи се прибирах по жълтите павета - поне дванайсет часа след края на снеговалежа - и единственият участък, който беше "изчистен" ПРЕД ПАРЛАМЕНТА беше булевардът. Слагам изчистен в кавички, защото предвид трафика силно се съмнявам, че изобщо е имало възможност там да се натрупа сняг.
Улиците около паметника, тротоарите - лед и киша. Не искам да звуча като човек, който се оплаква за щяло и нещяло, но как да повярвам, че работи община, която не може да изчисти дори улиците около най-важната сграда в държавата, при положение, че не вали сняг.
Бтв, току-що подочух някакво обаждане на Фандъкова, може би в Нова.
"Не-разбрах-кой-булевард е напълно изчистен. Аз лично го проверих", каза тя.
"Ама току-що се обадиха хора, които твърдят, че не е", контрира я водещата.
"Да, обаче, не бива да забравяме, че там има много паркирани автомобили и те пречат на работата на почистващите машини. Те са виновни."
Първо, булевардът е изчистен, след двайсет секунди вече не е, но вината е в гражданите. Ай сиктир!

В Деня На Третия Сняг, Който Изненада Калгари, количеството сняг далеч не беше толкова голямо. За въпросния снеговалеж се говореше от няколко дена вече, знаеха, че на този ден ще вали сняг и всички се подготвяха психически. Въпреки това пътищата не бяха посолени и опесъчени, снегорините така и не ги видях, обръщаха се тирове върху линиите на трамвая, нямаше рейсове и ние се прибирахме с Александър в продължение на 2 часа.
Нещата се влошиха в следващия ден, разбира се, когато снегът понатрупа. Случи се и уикенд и май никой не ебаваше да излезе да почисти. В понеделник четох по вестниците как хора от Събърбия вече набират комитет, който да изиска уродите да почнат да чистят по-масово улиците. Иначе чакат Шинука да дойде да стопи снега...
Нещата се влошиха в следващия ден, разбира се, когато снегът понатрупа. Случи се и уикенд и май никой не ебаваше да излезе да почисти. В понеделник четох по вестниците как хора от Събърбия вече набират комитет, който да изиска уродите да почнат да чистят по-масово улиците. Иначе чакат Шинука да дойде да стопи снега...
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдаааа, уж французи, пък мислят за българските шофьори 
http://www.dnevnik.bg/ekobiznes/2009/12 ... _snegorin/

http://www.dnevnik.bg/ekobiznes/2009/12 ... _snegorin/
Eric: I use my sword to detect good on it.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
http://answers.yahoo.com/question/index ... 307AA1zQID
ОТГОВОРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Любимите ми:

Courtesy of Тишо от едно от предишните издания на спам-темата, на което попаднах от линк в дискусията за хуя шайхов и отношението на жените към дийп-троута според него (малко преди Измерването) след пускането на този клип (пак от Тишо):
Баба учи младежта как се лапа (с дилдо, споко) http://vbox7.com/play:ddee532c
А също туй линкче:
АААААХАХАХАХАХАХАХРГХЛХААГХХАХАХАХАХАААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!What does mama ti deba mean? in english?
ОТГОВОРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Любимите ми:
- Spoiler: show

Courtesy of Тишо от едно от предишните издания на спам-темата, на което попаднах от линк в дискусията за хуя шайхов и отношението на жените към дийп-троута според него (малко преди Измерването) след пускането на този клип (пак от Тишо):
Баба учи младежта как се лапа (с дилдо, споко) http://vbox7.com/play:ddee532c
А също туй линкче:
shannara wrote:Какво казва по въпроса социалистическата власт
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- The Dragon
- Elder God
Ива Пранджева ще съди Георги Кехайов?
29 декември 2009 /
Според последните клюки лекоатлетката Ива Пранджева се заканила да съди победителя в „Сървайвър 4“ Георги Кехайов и продуцентите на шоуто от bTV.
Тя била твърдо убедена, че вотът на останалите участници в риалитито е бил манипулиран, съобщават от bliasak.bg. Затова тя решила да потърси правата си по съдебен път.
Ива Пранджева заявила, че победата на Георги Кехайов е била замислена още от началото на шоуто и съгласувана с продуцентите. На това се дължало и обръщането на вота на другите участници в последния момент.
Вижте как Георги почерпи сървайвърите >>
„Излезе, че всички са срещу мен, а не е така. Няма да разреша на това вчерашно хлапе да гушне четвърт милион с толкова плоска лъжа. Тук има манипулация и дори купуване на гласове", беснеела спортистката. Тя вече ангажирала адвокат и обещала в началото на януари да подаде съдебен иск.

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Впрочем, манипулации или не, не че гледахме целия Сървайвар, тук-там чат пат по някой епизод и лайв, и аз не съм съгласна тоя пръдльо дет няма никакво образование, не работи, ходил да рови по кофите и същевременно парадира за някаква голяма душевност щото видите ли четял конфуции и източните философи и живеел по техните напътствия. Аз по-голяма глупост не бях чувала 

- RRSunknown
- Elder God
@herairness
И що? То това не е олимпиада. Важното е да стигнеш до финала. Не е казано как. Двамата с Иво стигнаха по различни пътища, обаче Георги имаше достатъчно ум в главата си, за да не си създава врагове сред хората, които после избират победителя. Пранджев избра да им покаже среден пръст и съответно си получи именно това, което им показа. А колкото до манипулациите - то целият Таяк трябва да се вдигне и да съди продуцентите, заради курвенския номер, с който им прецакаха якото племе. Ма има и такова нещо като достойнство де.
В крайна сметка важното беше да успееш да оцелееш до финала. Човек може да оцелее в джунглата дори и без да представлява реинкарнацията на Тарзан. И не виждам нищо лошо в това човек без образование (то пък щот ВИФ-а е едно образование не си е работа
), който е оцелял в чужда страна, работейки черна работа, да се наложи над друг, който навремето беше отсвирен заради наличието на малко кръв в допинга си. Ако беше лекоатлетическо състезание, че да се сърдим дето последния финиширал накрая е с медала - да го разбера. Ма то не е.
И що? То това не е олимпиада. Важното е да стигнеш до финала. Не е казано как. Двамата с Иво стигнаха по различни пътища, обаче Георги имаше достатъчно ум в главата си, за да не си създава врагове сред хората, които после избират победителя. Пранджев избра да им покаже среден пръст и съответно си получи именно това, което им показа. А колкото до манипулациите - то целият Таяк трябва да се вдигне и да съди продуцентите, заради курвенския номер, с който им прецакаха якото племе. Ма има и такова нещо като достойнство де.
В крайна сметка важното беше да успееш да оцелееш до финала. Човек може да оцелее в джунглата дори и без да представлява реинкарнацията на Тарзан. И не виждам нищо лошо в това човек без образование (то пък щот ВИФ-а е едно образование не си е работа