Random stuffec
Moderator: AlDim
VGAs 2009 бяха хем зле, хем вяли, хем предвидими. Един-два трейлъра ми хванаха окото, най-вече този на Halo: Reach. Не че беше лесно да ми го хванат туй око де - Live Stream-а на Spike не показваше абсолютно нищо съществено и също както в предишните години беше просто мизерна добавка към телевизионното предаване. Ако не си си платил кабеларката, та да гледаш 7 минути реклами за всеки 10 по тъпата им ТВ програма, смучеш. Трябваше да търся разни рандъм телевизионни стриймове, за да видя каквото и да е, като въпросните ги банваха през 5 минути.
Имаше и някаква рок група, която меко казано ме ужаси. Певецът фалшивееше до болка, а самата музика беше някакъв U2/Coldplay клонинг.
Edit: http://www.destructoid.com/spike-video- ... 7763.phtml
Ей ги победителите. Повечето награди са ок, но особено ме потресе кой спечели наградата за най-добра женска роля...
Megan Fox в ролята на Mikaela Banes в Transformers играта... Не Morrigan от Mass Effect или Фишърката от Uncharted 2, които дори не бяха номинирани, фор год'с сейк.
Имаше и някаква рок група, която меко казано ме ужаси. Певецът фалшивееше до болка, а самата музика беше някакъв U2/Coldplay клонинг.
Edit: http://www.destructoid.com/spike-video- ... 7763.phtml
Ей ги победителите. Повечето награди са ок, но особено ме потресе кой спечели наградата за най-добра женска роля...
Megan Fox в ролята на Mikaela Banes в Transformers играта... Не Morrigan от Mass Effect или Фишърката от Uncharted 2, които дори не бяха номинирани, фор год'с сейк.
Аз ще чакам да пуснат някакъв гледаем рип в нета. Само искам да отбележа, че това са най-близките до моя вкус реуорди (като спечилили) от доста време насам. От Game of the Year до последното Most Anticipated Game сигурно не съм съгласен с максимум две категории....
И АлДиме, Chloe>>>Elena any day е така яко!
И АлДиме, Chloe>>>Elena any day е така яко!

- RRSunknown
- Elder God
Good Old Games имат страхотна коледна промоция и намаления на почти всички заглавия от каталога си.
Аз си купих MDK 1 и 2 за $7.48.
Има още доста благинки там.
Disciples 2 Gold e $5.99
Divine Divinity e $4.99
Septera Core e $3.89
Fallout e $3.89
Fallout 2 e $3.89
Fallout Tactics e $3.89
Lionheart e $3.89
И всичко е DRM-free.
Аз си купих MDK 1 и 2 за $7.48.
Има още доста благинки там.
Disciples 2 Gold e $5.99
Divine Divinity e $4.99
Septera Core e $3.89
Fallout e $3.89
Fallout 2 e $3.89
Fallout Tactics e $3.89
Lionheart e $3.89
И всичко е DRM-free.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Някой да има някаква идея от къде може да се свали пълния cinematic trailer на Mass Effect 2, на HD? Излязъл е днес, но в сайта на играта го няма. Пише, че може да се свали, ако имам XBox Live Account, а нямам. Някакви идеи дали може да се намери някъде другаде?
Last edited by Amikae on Wed Dec 23, 2009 6:15 pm, edited 1 time in total.
Дейба, дръпнах си Unreal Tournament 3 на безценица от Steam, но върви безбожно зле дори на средни настройки, при положение че му отвявам препоръчителните изисквания с много. Доколкото се зачетох проблемът го имат доста хора, играещи на Win 7 (че дори и Win 7) и то с всякакви конфигурации, други пък въобще го нямат. В края на краищата не е ясно защо се получава. Въобще вчера отново си загубих часове с бъзикане на драйвъри, сетинги и лайна без реален резултат, време през което можех да съм минал половината от някоя от игриците за конзоли, които още дори не съм подхванал тази година. PC gaming stinks.