ами имам една критика към новия брой, които иначе ми допадна както обикновено (особено review-то на беззвездна нощ, гот е че се гаврите с мизерня конвейер салваторе).
Та какво ме гложди - review-тата за игри от няколко броя насам са изключително недовършени според мен. Знам че игрите не са ви силата но нищо не пречи просто и техните review-та да са на ниво като всичко останало. Главната ми критика този брой е отправена към статията за Вампира. Е не може една от игрите за годината да се разгледа в има-няма една страничка! Сега ясно ми е че дали е игра на годината или не е, е субективно мнение, но всеки който се е докоснал до нея знае че играта е достатъчно забележителна за да се подминава с лека ръка.
Но да беше само Вампира. Ако не бях говорил преди малко с Roland щях да роптая и срещу липсата на статия за Half-Life 2, друго от събитията тази година (макар за мен да не е нещо особено ама поне се спрягаше за нещо велико). Липсват и още поне 3 страхотни заглавия от месец Декември ама да не ставам педантичен, не може да се review-ира всичко.
Драгон, малко по-сериозно! Нищо лично.