Коледните филми

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Sat Dec 25, 2004 10:59 pm

Roland of Gilead wrote:Ambartanen, Мравката Зет е един от най-яките анимационни филми, които съм гледал ВЪОБЩЕ Smile В ОСТРО голяма грешка си демек, ако не го гледаш.
Ми щом си казал. :D Рекламата ми се стори яка, ама съм се научил, че това е обратнопропорционално за качеството на филма в последно време :D . Ще гледам, пък ако умра от хипергликемия, ще те гледам обвинително от Ада. Не че ще ти пука, ама това е друг въпрос :P .
Regsa wrote:Айде стига сте се жалвали! Два пъти годишно имате по два тематични дни и вдигате шум до небесата. А и никой не ви е вързал пред телевизорите.
Ми принципно не, ама я си представи, че си на гости на роднини. Точно, когато нивото на скуката достигне застрашаващи размери, ти извръщаш с надежда очи към телевизора и О, ужас! Върви поредния Коледен филм :x

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Dec 25, 2004 11:59 pm

Коледен филм мога да изтрая да гледам, докато пълня чушки с боб за Бъдни вечер. Иначе - не. Гледал ли си един, си изгледал всичките. Задължително попадаме на хора, които след преживяно морално падение на връх Коледа преживяват катарзис, биват осенени (последните ги мразя неистово тези дни и няма шанс скоро да ми мине!!!!) и стават добри, мили и любящи, заобичват всичките си познати, прощават на де кого сварят и изобщо отвсякъде струи всемирна любов на талази. Бла!!!! А Рождественката служба на Канал 1 бледнее пред тази в църквата "Света Петка" във Варна, в чийто хор имах нещастието да пребъда днес. То едни упорити двугласи на малки секунди, пред които Бистришките баби биха се сврели в неудобство в ъгъла си и биха се срамували до края на дните си, то едни писъци кански, то плач и ридание и скърцане със зъби... А иначе аз си обичам да празнувам, не ме разбирайте погрешно, просто тая година нещата се пообъркаха, затуй не съм обичайното слънчице.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sun Dec 26, 2004 12:08 am

Амбартанен,мравката зет наистина е много як.
А за коледните филми след изброените мнения мога да кажа :
Коледните Филми в Израел!!!!!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Sun Dec 26, 2004 12:18 am

Хм... и поради что точно пък в Израел?

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sun Dec 26, 2004 12:28 am

Ми и аз не знам.Такъв е лафа.Всички да ходят в Израел.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Sun Dec 26, 2004 12:34 am

Одъртявам... По мое време ги пращахме или... к-хъм!... или в Сибир - все пак, по-подобаващо празнично ориентирано някак, по-навява на коледни мисли, а пък и по-близо до дядо Мраз...

Random
Ascendent

Post by Random » Sun Dec 26, 2004 1:24 am

Аз, доколкото знам, само левскарите ги пращат за Израел:) Дядо Коледа може, да речем, да го пуснем да потичка с биковете на някоя корида, така с костюмчето :twisted:

Работите наистина отиват назле в тоя свят, щом вчера мернах един Дядо Коледа да изпълнява номерата на Нео и да тупа лошите черни момчета. Беше точно като от Матрицата, с разните му там ходенета по стените и defying gravity stuff... Май единственият коледен филм, който ми е харесал някога, беше Чудото на 34а улица. Супер захаросано си беше и изтъркано, но пък се държи сравнително, на общия фон.

А, щях да забравя - с две ръце подкрепям Мравката Зед:) Щуро филмче.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Sun Dec 26, 2004 10:24 am

Левскари ли? Че те пък к'во ще правят в Израел? Съфсем мъ шашнъхти.
Ми ще се гледа тая Мравка. То имам ли друг избор след толкова хвалби :D .