Mass Effect
Moderator: AlDim
Последните три мисии от главната сюжетна линия ги минах на insanity и пак хич нямаше предизвикателство. Явно първите нива са трудни, от там нататък с правилна екипировка си като терминатор просто.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Има, гадовете носят на бой повече и уж се предполага да те точат повече, само че второто хич не го и усетих. Последният бос дори и един от партито не може да убие, а нарочно бях взел уж по-слабите членове на групата, за да има тръпка. На ветеран ме уби мен даже няколко пъти.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Най-накрая и аз да я изиграя тази игрица
Направо ме изкърти - баси яката комбинация от рпг и пуцане, че и милион мини-куестчета за правене - кеф до безкрай. А пък главният сторилайн е почти гениален
Първият път заложих на снайпера и автомата и умирах отвреме навреме, ама на второто преиграване като ренегат открих помпата и се влюбих - с нея солджър класа направо гази, а и като отидох първо да взема докторката, направо бях неубиваема
Айде да излиза дветооооооо 

Пробвах се да почна на insanity. Абе гърч си беше, но противниците са все така тъпи и стига да имаш прикритие и малко търпение си ги опъкваш като две и две четири. Трябваше да има повече гадове с biotics или tech умения.
П.С. Озвучаването на мъжкия вариант на Шепард ми се вижда доста по-зле от това на женския, което е тъпо, защо сайдкиковете ти си имат супер такова, особено Wrex.
П.С. Озвучаването на мъжкия вариант на Шепард ми се вижда доста по-зле от това на женския, което е тъпо, защо сайдкиковете ти си имат супер такова, особено Wrex.

- herairness
- Jaghut Tyrant
- herairness
- Jaghut Tyrant
Мене Ашли по-принцип не ме кефи много. До колкото знам, май няма да я има. Да не говорим, че на моето превъртане е мъртва. За сметка на това има някаква нова human мацка, която радва, но не я знам каква е.
Иначе Тали нямаше най-добрите диалози, но за сметка на това притежаваше перфектните характеристики за chief engineer.
Иначе Тали нямаше най-добрите диалози, но за сметка на това притежаваше перфектните характеристики за chief engineer.