Играно напоследък
Moderator: AlDim
изчетох темата за Райзън и мисля да и дам шанс
надъхах се и ще експлоурна де квото мога
като знам, че Dragon Age Origins я изуграх за кум 120 часа (официално 97) и разкрих 95% от играта, с Райзен ще сме си дружки поне за 3 седмици. А може и 4 щот си поцъквам яко Контрата....
Някой дали ще може да ми предложи някоч качествена нова версия за Контрата? С двата протокола (47 и 48) ако може. Всички от Замунда са пре*бани

Някой дали ще може да ми предложи някоч качествена нова версия за Контрата? С двата протокола (47 и 48) ако може. Всички от Замунда са пре*бани

http://store.steampowered.com/app/10/ или
http://store.steampowered.com/app/240/
Купуваш си го и играеш. Бързо и лесно.
http://store.steampowered.com/app/240/
Купуваш си го и играеш. Бързо и лесно.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- RRSunknown
- Elder God
Днеска ще минавам Half-Life 2 че ми остана малко от вчера. Кой каквото ще да говори - на конзолата ми е по-удобно, по лесно и по приятно да я играя (главно поради това че много бързо си сменям оръжията за разлика от на компютъра ).
Помеждувременно разпускам с Gotham Racing 4 която е ебати яката аркадна изчистена игра с автомобили .
Помеждувременно разпускам с Gotham Racing 4 която е ебати яката аркадна изчистена игра с автомобили .
- RRSunknown
- Elder God
Моля ти се не се излагай с някакви разбирания, които бяха актуални преди 3-4 годиниScourge wrote:да, много е приятно да се набира човек на гъбите.
не се е родила още конзолата, дето шутър да е по-приятен на нея...

- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Ми не знам... Спъната и безинтересна ми бе играта. Битките си бяха абсолютно еднакви. Идат лошковци от земята, убивам ги. Вървя още малко. Идат още от земята. Убивам ги. Кът сцена. Идват лошковци. И то не е да кажеш, че боя е кой знае колко разнообразен. Седиш някаде под прикритие. Стараеш се да им целиш глави. 1 час в играта и реших, че не ми се ще да повтарям всичко това, само за да видя как ще се развие историята.
Нима става по-интересно нататък?
Нима става по-интересно нататък?