Прочувствените топици (Enter sick and twisted spam)
Moderator: Moridin
Прочувствените топици (Enter sick and twisted spam)
Заглавието е достатъчно обяснително. Така и така половината постове в топика за спама са посветени на някой малоумен топик, викам просто да има две отделни теми - едната за стандартните спамаджийски малоумия и друга - за въпросните теми.
Ето и допълнение:
http://games.bg/forums/viewtopic.php?p=6728996#6728996
Не мога да си обясня как може още да има хора, които да пускат ТОЛКОВА малоумни неща, наистина ли вече не е увряло на всички, че е тотали пойнтлес? Развитието не го коментирам изобщо де...
Ето и допълнение:
http://games.bg/forums/viewtopic.php?p=6728996#6728996
Не мога да си обясня как може още да има хора, които да пускат ТОЛКОВА малоумни неща, наистина ли вече не е увряло на всички, че е тотали пойнтлес? Развитието не го коментирам изобщо де...
And you can't dance with a devil on your back...
Кажи му ти на него! Като види Толкин или толкинист и става доберман направо - хапе до кръв. Бедната ми толкинистка душа страда мълчаливо (вече, защото нямам сили да споря). И какво толкова са му направили, да се чуди човек.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Хехе, превари ме с тва.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Lubimetz13
- Mistborn
www.bard.bg/forum.php3 - препоръчвам като свое любимо място този тематичен увеселителен парк за серийни пубери, оправя настроението безотказано :) Щракайте където искате, всички пътища водят към Дебилизация.
Тъй де, къде се е видяла тема за форумни кретенизми без Бард, някой може ли да каже?
Тъй де, къде се е видяла тема за форумни кретенизми без Бард, някой може ли да каже?
Браво, Рол!!!
Прекрасно описание и разкритие на същността на творчеството на Толкин. ЧИСТА БОЗА!!!
My lighthouse hurts me too за Толкин, че и ми се "клати ръката" за него в добавка. Единственото му свястно произведение е Хобитът. Детска книга писана за деца и предназначена за деца.
Прекрасно описание и разкритие на същността на творчеството на Толкин. ЧИСТА БОЗА!!!
My lighthouse hurts me too за Толкин, че и ми се "клати ръката" за него в добавка. Единственото му свястно произведение е Хобитът. Детска книга писана за деца и предназначена за деца.
Не мое да мъмриш, брат!
-
- Paragon
-
- Paragon
И ти си мислиш, че това с Толкин и Мартин е sick and twisted!?
Български следи в английския език! (онова вляво е всъщност линк към темата, де, ама не можах да се въздържа относно червеното и голямото...)
На тоя образ трябва да му основем фен-клуб!!! Няма равен в жанра, просто!!!
П.П.:
С кое по-полека?
Български следи в английския език! (онова вляво е всъщност линк към темата, де, ама не можах да се въздържа относно червеното и голямото...)
На тоя образ трябва да му основем фен-клуб!!! Няма равен в жанра, просто!!!
Брех, майка му мечка, а аз да се чудя досега що толкоз хубав тоя град! А то що - ми щото Еньо го е основал, бре!!! Ей, ако не бяхме ние, българите, не България, ами въобще никаква цивилизация нямаше да има!!! Ни шумерска, ни асирийска, ни гръцка, ни римска, ни египетска даже... а какво да говорим за английска!Зиези wrote:Аз се изчервявам като слушам с каква арогантност мелиса твърди, че е оборила (полу-черът е мой - бел. Дилвиш) твърдението за основаването на Рим от Еньо.
/.../
Всъщност, никой не е твърдял, че гърците са българи. Те са българи едва 40%, на всичкото отгоре зомбирани.
П.П.:
С кое по-полека?