Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Nov 19, 2009 3:48 pm

lictor wrote:az puk toz Mass Effect nqma nikoga da go izigraq ... tupi mi se struvat...
ina4e iskam nqkoq 3D s kosmicheski korab da si putuvam iz galaktikata i da pucam izvunzemnite civilizacii, ma da ima smisleni questove...
Image

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Nov 19, 2009 4:46 pm

AlDim...... :mrgreen:

herairness, ако обичаш да си от лошите, то Ренегат е за теб. Много внимавай какви решения вземаш в играта, щото ще са важни във втората.

Иначе ето един пример какво става, ако си ренегат: http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/ ... 00x506.jpg

Според зависи от решенията ти, този белег, ако си ренегат се влошава и пак според решенията ти през втората игра и най-вече на края, може Шепард да умре заедно с цялото парти. Ама умира наистина и на 3-тата игра няма да се ползва, ако ползваш този сейф. Ако си Парагон и внимаваш с решенията си най-вече на финала на 2-рата част пък ще оцелееш и ще си играеш Шепард и в 3-тата игра.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Nov 19, 2009 4:52 pm

А не може ли да имаш два записа и с двата варианта?

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Nov 19, 2009 4:57 pm

Може. Аз само казвам, ако не искате да преигравате и 2-те игри, просто да вземете решенията, които ви допадат най-много. И след, като изиграете и 2-те игри, както най-много ще ви харесат, тогава можете да си правите експерименти. Иначе аз редовно си преигравам 1-чката. :D

Между другото горещо препоръчвам да гледате клипчетата от Медия секцията на сайта на Mass Effect 2. Просто играта ще е нещо върховно. Много по-добра във всеки аспект от първата и с много по-тъмна и злокобна атмосфера. Чисто произведение на изкуството!

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Nov 19, 2009 5:57 pm

Хм, аз играя с женския вариант на Шепърд и май засега съм по средата, много рядко някой ме издразва на макс, че да го утепам :mrgreen: Бтв тоя белег отде се зима, чак във втората ли?
Image

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Nov 19, 2009 6:00 pm

Не съм напълно сигурен. Май в началото на втората. Но изобщо не искам да си спойля излишно. Когато излезе ще разбера.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Nov 20, 2009 2:46 am

Belegut ima sushtata funkciq kato promqnata na vunshniq vid vuv Fable, t.e. pokazva kolko si zul. Tui spored oficialno info.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Nov 20, 2009 10:47 am

Аз разцъквам Бордърлендс. Става. Искам да пробвам и мултито, разбрах че може да се играе с пиратка в офишъл сървърите, това вярно ли е и ако да - какъв е филма, трябва ли да се наглася нещо?
Look at the darkness...
...around me.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Nov 20, 2009 4:25 pm

А аз искам пак да превъртя Mass Effect. Много ачийвмънти има още, пък и по-висока трудност и ще е по фън. Баси!

А т'ва, че цял ден слушам Faunts - M4 Part 2 хич не ми помага. Все едно ми вика: "come on now. You know you want to. Just start the game again.".

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Nov 20, 2009 4:36 pm

Вчера почнах Mass Effect . Тая игра съм я признал за играта с най яките лицеви анимации и визуализация на Диалози евър. Все едно гледам филм!

RossTheBoss
Adept

Post by RossTheBoss » Sat Nov 21, 2009 12:32 am

dellusion wrote:Аз разцъквам Бордърлендс. Става. Искам да пробвам и мултито, разбрах че може да се играе с пиратка в офишъл сървърите, това вярно ли е и ако да - какъв е филма, трябва ли да се наглася нещо?
Само ти трябва акаунт в Gamespy.
1st rule - I RULE.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Nov 21, 2009 8:40 pm

+3000 за коментара на АлДим по-горе....

Аз разцъквам на ПСП последната седмица докато почивам от въпроси... Минах GTA: Chinatown Wars. Играта е страшно добра, доста дълбока като съдържание и въобще като цяло много ме изкефи, да не говорим, че само стори-то е около 9-10 часа, което за хендхелд е омг хакс. Сега цъкам Daxter, който го водят за едно от задължителните заглавия за PSP и макар да е от преди 3 години адски си кефи - много забавен и разнообразен платформър, въобще за който е фен на Джак енд Дакстър поредицата си е абсол'тно задължителен. А и е правен от пичовете, направили впоследствие Год ъф Уора за ПСП. Въобще последният месец Сони наизвадиха една купчина заглавия за поовехтялото ПСП, като имам време може направо да пусна една отделна темичка, ако тук има и други фенове. Пробвах и Асасин'с Крийда за ПСП, но е особено ужасен....

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Nov 23, 2009 10:27 am

Вчера минах Prince of Persia (новия). Като цяло играта е много радваща като не споделям мнението че Не умирането не прави играта лесна - само така изглежда. Десет пъти повече предпочитам да имам екстрата да си върна времето с камата и да поправя конкретна грешка вместо да почвам серията каскади отначало. Усещането за по голямата трудност на предните игри идва единствено от факта че преди имаше много битки където се умираше най-много. Само две неща ми направиха лошо впечатление.
1. Нямах никакъв стимул да обкалям "цветните" нива в края на играта когато бях отключил всички магии, вмсето това бързах за следващите нива.
2. Битките са яко тъпи което произтича от факта че 90% от времето на боя си отбивате ударите взаимно или обикаляте чакайки да ви зареди живота. Дори принципно интересните бързи бутони стават досадни като ги изпълниш за десети път и забележиш че единствено са ти спестили удар.
П.С. Края е победа - никакво DLC не съм слагал и смятам че всякакви алтернативи ще осерат идеята.

lictor
Smallfolk

Post by lictor » Mon Nov 23, 2009 11:36 am

Здравейте.

Какво мислите за Risen? Сега го почнах и ми се стръва тъпо. Пък и като близнак на Готик !!!

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Nov 23, 2009 11:47 am

lictor wrote:Здравейте.

Какво мислите за Risen? Сега го почнах и ми се стръва тъпо. Пък и като близнак на Готик !!!
Това мислят --- viewtopic.php?t=4327
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.