Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Nov 14, 2009 12:42 pm

Има го и твоя момент. Баси как ме накълва с едно изречение :oops: :D

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Nov 14, 2009 7:51 pm

Честно казано ПеЦе-тата почнаха да дърпат леко чак последните 2 години (що се отнася до визията) и то с я има, я няма 2-3 заглавия, което е показателно колко добра е настоящата конзолна генерация. Освен това повечето големи игри днешно време се правят за конзоли и на ПеЦе портовете им личи. Също както и в по-редкия обратен случай. Въобще нормално е поредният Радеон и ДжиФорс да има повече моШ, но тя сама по себе си нищо не значи.
Аз лично силно предпочитам стабилния перформънс, далеч по-малкото бъгове и въобще по-добре изгладеното преживяване, което предлагат конзолите. Лашкащият се волно фреймрейт и постоянният tearing просто не са за мен (при някои жанрове, примерно рейсърите, даже пречи на самия геймплей). Но нито за момент не се замислям да захвърля/прескоча някоя конзолна версия в полза на PC, когато е осезаемо по-слаба (Overlord 2, Red Alert 3, Dragon Age, Far Cry 2 примерно).

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Nov 14, 2009 8:26 pm

Lucky you then.

И аз искам тъй ама няма конзолааааа. Ама ще я видим ний тая работа, като чопнем от нейде парички :roll:

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Tue Nov 17, 2009 10:33 am

Delegat wrote:На който му е минала еуфорията покрай Драгън ейджа му препоръчвам да пробва Дивинити 2: Его Драконис :lol:
Егото изглежда много добро, но за мое огромно съжаление лаптопа на който мислех да го играя даде фира. А докато си оправя по новия от двата стари компютъра, разцъква Fire Emblem за GBA на емулатор и си припомням колко брутално размазваща е играта.

lictor
Smallfolk

Post by lictor » Tue Nov 17, 2009 11:14 am

Zdravo guys :) ot skoro sum tuk, ma da si kaja i az mnenieto. Ego Draconis go prevurtqh predi Dragon Age Origins i sum doveolen kato cqlo ot igrata, koqto predlaga mn dobur action/fitghing, no puk sa moje li da q razviqt malko pove4e. Questovete mi se storiha malko i kusi4ki, a samoto razvitie mn burzo... Sposobnostta da se prevrushtash v dracon kato nqkoi questove q iziskvat e intersna, no puk mn nervi pohabih s tezi questove. Kato cqlo nai se izkefih na meleto s golqm dvuruk me4 otkum action view-to.

S neturpinie 4akam The Witcher 2 ! The Witcher e igrata, koqto do nai golqma stepen e zadovolila vsi4kite mi iziskvaniq kum edno RPG i me e nakefila super mnogo. Moje bi zashtoto bqh pro4el knigite predi tova :)

Haide sus zdrave i do skoro ;-)

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Tue Nov 17, 2009 1:27 pm

Аз сега играя NBA 2K10 и заради нея не мога да си довърша Драгън ейджа.
Тва което най много кефи в нея е My Player моуда в който си правиш нов играч и започваш от нулата. Ама баш от нулата. Тук за разлика от другите игри от подобен тип го няма момента "избирам си да играя с едикой си и така до края на света". Не става. Тук трябва да се доказваш непрекъснато за да се развиваш и да ставаш по добър.
Примерно играча който си направих го извикаха на трейнинг камп от Хюстън Рокетс, ама тогава още разучавах контролите и не ме одобриха и отидох да играя в D-League(тва е като Б група). В един момент, макар че отбора губеше доста, моя почна да играе доста силно и от Бостън Селтикс го взеха с 10-дневен договор. Сега играя яко и гледам да не се дъна за да ми предложат договор до края на сезона щото иначе ще трябва да се връщам в Б-групата. :cry:

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Nov 17, 2009 1:28 pm

Divinity 2 като за игра правена от сравнително малък европейски разработчик и мен много ме кефи, още не съм я превъртял, но съм на финалната права :lol: Освен това е доста оригинална като концепция и има много неща, които я отличават от останалите РПГта.
А за The Witcher мнението ми е абсолютно същото, за мен тази игра се превърна в еталон, с който сравнявам останалите игри от този жанр и се надявам продължението й да надгради в много отношения първата игра :)

kire4a
Commoner

Post by kire4a » Wed Nov 18, 2009 6:34 pm

През последния месец съм на ретро вълна: Wolfenstein 3D, Doom 1-2, Final Doom, Duke Nukem 3D, Blood 1-2, Unreal + F.E.A.R. 2 и Crysis от новите. На харда 'чакат' ред: Far Cry 2, Wolfenstein 2009, MoH: Airborne, CoD 5: World at War, Crysis Warhead, Half-life 2: Episode Two. Голямо пуцане се очертава :mrgreen:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Nov 18, 2009 9:50 pm

Да се похваля че се оборудвах (тоест в момента го тествам ако ми хареса чак тогава ще давам някакви пари)с едно ей такова:
Spoiler: show
Image
и вече съм в нест джена както се полага.
Някои хора ми вещаеха че съм щял да се прецакам само с 22 инча но в момента дори се чудя как да си го потдалеча леко че е по -голям от досегашния ми телевизор и ми е леко странно откъде да се завъртя и наглася да го гледам най -правилно (защото само да се изправяот легнало положение виждам смяна на цветовете). Само се чудя на каква резолюция да го карам - приципно нативната му се води 1680x1050 но пуснах и 1920х1250 .

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Nov 18, 2009 10:06 pm

А честито, само не разбрах що го пускаш в тая тема :lol: И махни лейм подписа си :twisted:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Nov 18, 2009 10:07 pm

Лично аз ти препоръчвам да си вземеш Full HD монитор(1920х1080). Но и този е чудесен. Най-добре си го ползвай на нативната.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Nov 18, 2009 10:47 pm

Объркал съм темата затова.
б.т.в. Вземам тоя щото той се въртеше у склада и ми съм дал 100 лева за него. Full HD не мога да си взема щото нямам пари , и по важно - не ща да си вземам защото по загладена графиката на 22 инча няма да стане но за сметка на това посмъртно няма да мога да пусна игра на компютъра на нативната.

А по темата ще кажа че играя Форза 3 (това за Муад Диб който ме обвини че не играя нови игри) - просто знам че никой във форума не го влекат такива игри и съм си спестил хвалебствията които мога да разтягам с пяна на уста :wink:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Nov 19, 2009 3:11 am

Превъртях отново Mass Effect. Този път беше перфектното откъм решения по мой вкус превъртане. И отново не ми доскуча и за момент! Това е най-великото RPG!

Скоро BioWare ще пишат отново история...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Nov 19, 2009 11:22 am

И аз го играя в момента - още не мога да реша дали искам да съм парагон или ренегат, но игричката е мега зарибителна, а аз по принцип не обичам шутъри, било то и рпг такива :mrgreen:
Image

lictor
Smallfolk

Post by lictor » Thu Nov 19, 2009 11:48 am

zdravo boys and girls,

az puk toz Mass Effect nqma nikoga da go izigraq kakto i Hell Gate London...tupi mi se struvat....nato4il sum se na Risen i Desperados 2, 4e ne sum q igral...ina4e iskam nqkoq 3D s kosmicheski korab da si putuvam iz galaktikata i da pucam izvunzemnite civilizacii, ma da ima smisleni questove...

Igraq si vseki den i Counter Strike ma v4era go iztrih,4e neshto po4na da me dropva i ne moga si namerq dobra versiq...pomagaite

Lek i uspeshen den :)

Бел. Ян: Пиши на КИРИЛИЦА, моля. Има си кирилизатор на форума, не е трудно.