Хора, хайде да се върнем на темата баси, излишно е да се дискутира това за секса, все пак говорим за играта баси

Да не споменавам, че RRS има НУЛА поста от началото на темата, които да са по темата. Човек всякакъв офтопик разви откакто сме започнали да коментираме играта баси....
Берик: Остро е намигване към Минск и то доста яко, аз бая се усмихнах като го видях първия път. За евентуалния експанжън - еми според мен просто ще ни разбият от DLC-та и сигурно после ще си има продължение, както беше с Мас Ефект (там са две DLC-та де, не са много).
Аз да си напиша по-подробно за двата основни
download content-a.
За
Warden's Keep:
+Готина история, ще видите битката на един от предните кралете срещу тогавашните GRey Wardens
+Два морални избора и то доста интересни
+Смазващо добри предмети - броня комплект, арбалет и стаф за маг на фрост
+НОВИ таланти, ако изпиеш една поушънка - повтарям чисто нови:)
+След като се завърнеш там получаваш party stash, в който можеш да слагаш всички предмети, които не ползваш!!!
-Ужасно кратка продължителност - Кийпа се минава за под 45 минути...
-Замъкът е много малък - 3 етажа с по 4 стаички (малки) всеки и това е
-СУпер тъпо е, че са оставили такава важна функция като сташа само за DLC и са го резнали извън основната игра, яко тъмбс даун
-един нов модел враг, който даже се повтаря в Затворника....
За
Stone Prisoner:
+Кратичък и горе-долу оригинален сюжет
+Шейл е адски готин пич и с оригинално направени умения и геймплейна концепция
+Пак изпуснати предмети, които се взимат ужасно лесно....за каската с 6 броня и +2 to all stats вчера споменах....
-Ужасно кратък - 30тина минути
-"Новата" карта е едно село с 5 къщи и две нива тъмници под него....
Като цяло за DLC-тата: правят играта ужасно небалансирана....Никъде в оригиналната игра не падат такива свински предмети, само се купуват от търговци по дяволите. Да не споменавам, че въобще не е било честно да ги режат от цялата игра и особено парти сташът можеше да ми свърши работа и по-рано баси....И въобще цялата идея с Day One DLC мен лично адски ме дразни и някак не е честно. DLC-тата засега въпреки краткостта си са по-добри от двете такива на МАс Ефект, което не е постижение, защото въпросните бяха под всякаква критика....