Random stuffec
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
Побъзиках си малко процесора, че ми писна да ми ботълнеква системата. Качих го от 2.4 на 2.7GHz (т.е. колкото Athlon X2 5200+) и има огромно подобрение. Особено Witcher-а хвръкна. Върви постоянно с над 30 кадъра на 1920x1200, 2xAA, 8AF с почти всичко на макс. Dragon Age също стана много по-добре в по-гъчканите места (в останалите си вървеше перфектно и без това).
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... antasy-XII
МОНУМЕНТАЛНА ебавка с опънинга на FFXII! При това от хора, които определено са наясно. В момента, в който насред най-лютата епика единият от двамата кретени почна да си свирука The Chocobo Theme, щях да се разлея по стола от хилеж
Тва е бтв единствената гавра, за която трябва да знаеш за кво иде реч, другото си е рандъм дебилии.
МОНУМЕНТАЛНА ебавка с опънинга на FFXII! При това от хора, които определено са наясно. В момента, в който насред най-лютата епика единият от двамата кретени почна да си свирука The Chocobo Theme, щях да се разлея по стола от хилеж

And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
Бтв сега се замислих....Байоуеър вадят една огромна игра (не казвам добра или лоша, поне за това, че е "голяма" във всеки един смисъл на думата надявам се няма спор), след два месеца вадят МАс Ефект 2, който едва ли ще е по-малък от Драгън Ейджа и МЕЖДУВРЕМЕННО работят по ММО, което има претенции - The Old Republic....Смисъл тия дали нямат баси ресурса и производителността. Сега не, че и Близард не са големи, ама можеха и те да си вадят игрите толкова често да му се не види. Просто направих паралела, защото Гаро ми каза днес, че Диабло 3 няма да видим през 2010....Пуст скапан УоУ, мамка му проклета....
Това не знам дали е повече за аниме форума, или за тук, но все пак май тук повече ше му се обърне внимание..
- Spoiler: show
And you can't dance with a devil on your back...