Random stuffec
Moderator: AlDim
За Уичъра всичко си е до това какво намираме за "съвсем добре". За мен означава почти никога да не слиза под 30 кадъра и да не дращи отчаяно за рамец, при положение че съм спрял всички бекграунд процеси и имам препоръчителните 2GB. При настоящата ми система върви по-зле от далеч по-добре изглеждащи неща като Far Cry 2, Overlord 2, Red Alert 3, Mass Effect (която хвърчи та се къса с всичко на макс), въпреки че технически е крака и компенсира единствено с арт.
Иначе за новите игри vs купуването на старо за мен е чисто и просто въпрос на принцип - ако купиш нова игра, част от парите ти отиват при създателите й. Иначе просто се утешаваш, че не си пират, но кинтите ти не отиват където трябва.
Колкото до новите конфигурации - i750 + P7P55D Pro + 2X2 G.Kill DDR3 1600 щеше да ми излезе 500 долара и да си тичка прекрасно с идващото ми безплатно копие на Win 7, но тези пари са достатъчни и за 8 игри и кормилце за бокса - неща, които ще ме израдват далеч повече и ВСЕ ПАК ще има какво да ги правя, освен да си ги гледам отстрани и да им се радвам.
Иначе за новите игри vs купуването на старо за мен е чисто и просто въпрос на принцип - ако купиш нова игра, част от парите ти отиват при създателите й. Иначе просто се утешаваш, че не си пират, но кинтите ти не отиват където трябва.
Колкото до новите конфигурации - i750 + P7P55D Pro + 2X2 G.Kill DDR3 1600 щеше да ми излезе 500 долара и да си тичка прекрасно с идващото ми безплатно копие на Win 7, но тези пари са достатъчни и за 8 игри и кормилце за бокса - неща, които ще ме израдват далеч повече и ВСЕ ПАК ще има какво да ги правя, освен да си ги гледам отстрани и да им се радвам.
- RRSunknown
- Elder God
Има някакво много сериозно разминаване - Witchera на мен ми върви перфект на медиъм на 1024х768 без никакъв лаг докато Mass Effect като я пробвах за последно толкова залагваше на Low че беше физически невъзможнод да се играе нормално.
Въпрос на средства бих казал аз. Мен целта ми е да играя играта а не храня създателите и купувайки колекторси на най-скъпите цени.Иначе за новите игри vs купуването на старо за мен е чисто и просто въпрос на принцип - ако купиш нова игра, част от парите ти отиват при създателите й. Иначе просто се утешаваш, че не си пират, но кинтите ти не отиват където трябва.
Откъде го измисли това за колекторсите? Аз специално в такива неща не вярвам ни най-малко.
Колкото до Witcher-а - ключовата дума тука е "medium" и 1024x768. Според read me-то се предполага да я играя перфектно на high.
А ти с Mass Effect-а имаш някакъв странен проблем, не съм виждал на друг да му върви откровено зле.
Колкото до Witcher-а - ключовата дума тука е "medium" и 1024x768. Според read me-то се предполага да я играя перфектно на high.
А ти с Mass Effect-а имаш някакъв странен проблем, не съм виждал на друг да му върви откровено зле.
- RRSunknown
- Elder God
Всъщост току пробвах - на High съм на Witcher като само съм изключил Антиаайзинга - от който не забелязах файда.
б.т.в. Те много неща ми вървят откровено зле до поносимо но специално Уичъра е някакво изключение и хвърчи като изтървана.
Не че от играта втора ръка създателите не са спечелили от човека който поначало я е купил.
б.т.в. Аз като мога да дам 30 лева примерно - дали ще ги дам за 10 игри или за 3 - все ги давам. Не е като да мога да дам 1000 а да се правя на тарикат и да спестявам а напротив - стягам колана така че хем да взема нещата които ме радват за парите които имам.
б.т.в. Те много неща ми вървят откровено зле до поносимо но специално Уичъра е някакво изключение и хвърчи като изтървана.
Ми нали искаш парите ти да отиват при създателите на игратаОткъде го измисли това за колекторсите? Аз специално в такива неща не вярвам ни най-малко.

Не че от играта втора ръка създателите не са спечелили от човека който поначало я е купил.
б.т.в. Аз като мога да дам 30 лева примерно - дали ще ги дам за 10 игри или за 3 - все ги давам. Не е като да мога да дам 1000 а да се правя на тарикат и да спестявам а напротив - стягам колана така че хем да взема нещата които ме радват за парите които имам.
Athlon X2 4600+, 2GB 667, ATI Radeon 4830. 1280x800 с всичко на high без view distance и decals.Amikae wrote:AlDim, ъпдейтни си драйвера. А ако си с най-новия, то ревертни на по-стар и виж как е.
Edit: За какво видео говорим? И каква резолюция?
Драйвърите ги побъзиках и все в гъз.
RRS, в коя част на играта тестваш? И за да ти повярвам, пусни си един Fraps

Мдам, резултатите ми са съвсем нормални, играта едвам гони 30 кадъра с високи настройки и нормална разделителна:
http://www.pcgameshardware.com/aid,6583 ... /Practice/
Или имате странна дефиниция за "хвърчене" на фрейма, или сте с Intel-ски процесори. Бтв много ме дразни, че играта няма v-sync опция в менюто, при положение че tear-ва кат съдрана.
- RRSunknown
- Elder God
Викам да продължим дискусията за The Witcher в съответната тема.
Edit: Btw сега обърнах внимание на това:
По-любопитна ми е историята с онлайн заглавията, при положение че като цяло онлайна на Xbox Live е доста по-добре изпипан от това, което съм виждал в разни PC игри. Стандартите са му мамата.
Въобще идеята, че конзолите не са за онлайн, е доста 2001. А тая история със седенето на компа всеки я разправя, докато не усети, че доста здраво го е позарязал за геймене.
Edit: Btw сега обърнах внимание на това:
Ъъъ... всъщност на излезлите преди седмица видео карти обикновено им се вика "горене на пари", защото се пускат на изкуствено високи цени... Ма как да е.Amikae wrote:Какво да ти кажа? Радват ме сочните видео карти. За предпочитане са флагмани излезли преди седмица(аз си взех мойта картичка точно седмица след като излезна на пазара).
Дори да си бях взел конзола, пак щях да седя пред компа повече отколкото пред конзолата. Просто твърде много online заглавия, твърде често ми подхващат вниманието.
По-любопитна ми е историята с онлайн заглавията, при положение че като цяло онлайна на Xbox Live е доста по-добре изпипан от това, което съм виждал в разни PC игри. Стандартите са му мамата.
Въобще идеята, че конзолите не са за онлайн, е доста 2001. А тая история със седенето на компа всеки я разправя, докато не усети, че доста здраво го е позарязал за геймене.
А как не успя да разбереш, че не съм се интересувал дали се набутвам или не?
Иначе туй Xbox Live си е съвсем същото и за PC. Викаме му Games for Windows Live. Но това е друго. Посочи ми какви ексклузивни MMO-та има за Xbox и ще си го купя за отрицателно време.(стига да ми харесат)
Обаче виж разликата. Мненията ни са субективни, но аз не съм тръгнал да давам акъли как е най-правилно и кое е най-яко. Каква случайност, че винаги такива работи се говорят от най-вече конзолни играчи. И това при положение, че аз никъде не съм казал, че причината да нямам конзола е, че не ми харесва или да съм порицал по някакъв начин гейминга на тази платформа. Просто моите предпочитания са такива. Определено знам какво ми харесва и от какво имам нужда. Играл съм предостатъчно на конзоли от как съществуват и просто никога не съм искал. Да не говорим, че половината игри на компа си ги играя с джойстик.

Иначе туй Xbox Live си е съвсем същото и за PC. Викаме му Games for Windows Live. Но това е друго. Посочи ми какви ексклузивни MMO-та има за Xbox и ще си го купя за отрицателно време.(стига да ми харесат)
Обаче виж разликата. Мненията ни са субективни, но аз не съм тръгнал да давам акъли как е най-правилно и кое е най-яко. Каква случайност, че винаги такива работи се говорят от най-вече конзолни играчи. И това при положение, че аз никъде не съм казал, че причината да нямам конзола е, че не ми харесва или да съм порицал по някакъв начин гейминга на тази платформа. Просто моите предпочитания са такива. Определено знам какво ми харесва и от какво имам нужда. Играл съм предостатъчно на конзоли от как съществуват и просто никога не съм искал. Да не говорим, че половината игри на компа си ги играя с джойстик.
На този етап конзолите имат всичко онлайн ОСВЕН MMO-та. 
Колкото до Games for Windows, за съжаление тази идея беше доста калпаво осъществена от MS, та засега мяза на провал.
Иначе няма какво да скачаш като опарен, никой не те спира да си харчиш кинтите за каквото искаш. Твоят хардуерен ентусиазъм може да опира до сдобиване с възможно най-бързото на пазара, а на мен ми доставя повече удоволствие да сглабям системи с по-нисък паричен тавам, защото винаги си е предизвикателство да направиш добре балансирана мощна система. Всеки с хобитата си.

Колкото до Games for Windows, за съжаление тази идея беше доста калпаво осъществена от MS, та засега мяза на провал.
Иначе няма какво да скачаш като опарен, никой не те спира да си харчиш кинтите за каквото искаш. Твоят хардуерен ентусиазъм може да опира до сдобиване с възможно най-бързото на пазара, а на мен ми доставя повече удоволствие да сглабям системи с по-нисък паричен тавам, защото винаги си е предизвикателство да направиш добре балансирана мощна система. Всеки с хобитата си.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God