Random stuffec
Moderator: AlDim
Имайки предвид игрите, които излизат аз преди месец си взех: P55 UD4/i5 750 3.6 ghz/CM Hyper 212 Plus/2x2 GB Corsair XMS 1600/ASUS EAH5870/Chieftec 700 14C
Всичко бутнато в една HAF 922 и допълнително взех едно LG W2261VP. Поне 3 годинки ще минат с тази конфигурация. Само Рамта подлежи на смяна нагоре и може би още една карта за CF, но пари няма сега. Особено, както вчера си поръчах Dragon Age: Origins.
Всичко бутнато в една HAF 922 и допълнително взех едно LG W2261VP. Поне 3 годинки ще минат с тази конфигурация. Само Рамта подлежи на смяна нагоре и може би още една карта за CF, но пари няма сега. Особено, както вчера си поръчах Dragon Age: Origins.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Аз съм със същия процесор и количество RAM kato AlDim и с 4670 видеокарта и ми вървеше съвсем добре The Witcher, само в една битка имаше някакво забележимо насичане в цялата игра.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- RRSunknown
- Elder God
тече масова вълна на банове :
http://uk.xbox360.ign.com/articles/104/1040853p1.html
http://uk.xbox360.ign.com/articles/104/1040853p1.html
PC-то излезна към 2050 + 350 за монитора. Не са малко пари, но пък и не малко време ще избутам със тях.
Muad_Dib, прав си, но ако ще си вземам телевизор, то мисля да си купя най-хубавото, а то няма да се впише в 2500 лева дори само телевизора. 50 инча хубав телевизор е около 5000 лева.
Освен това ми е непосилно да си купувам игри за конзола. За 1 конзолна игра си вземам 2 за PC. Пък и играя твърде много MMO-та. Та имам някакви обективни причини да дам парите за PC.
Може би ще си взема конзола, но чак от следващото поколение, когато и да излезе то.
Muad_Dib, прав си, но ако ще си вземам телевизор, то мисля да си купя най-хубавото, а то няма да се впише в 2500 лева дори само телевизора. 50 инча хубав телевизор е около 5000 лева.
Освен това ми е непосилно да си купувам игри за конзола. За 1 конзолна игра си вземам 2 за PC. Пък и играя твърде много MMO-та. Та имам някакви обективни причини да дам парите за PC.
Може би ще си взема конзола, но чак от следващото поколение, когато и да излезе то.
- RRSunknown
- Elder God
OMG непосилните игри при 2400 лева за компютър.
да се похваля - днеска ми донесоха Forza 3 за непосилните 50 лева.
да се похваля - днеска ми донесоха Forza 3 за непосилните 50 лева.
А за мене идеалната е x360 (500 лв)+ PS3 (600 лв) + компютър за 900 лв на който няма нито една игра която да не върви перфектно с 22 инчов монитор.Ти си знаеш и аз не ти се бъркам, просто за мен идеалната алтернатива в момента е моднат х360 + хубав телевизор и това е.
10 чисто нови игри за конзола х 110-130 лева на игра се равняват на сума, която няма да дам за 10 игри никога. Втора ръка игри не обичам да си купувам освен, ако не е нещо рядко и с висока колекционерска стойност за мен.
Как да ви обясня, че съм преценил за себе си кое ми харесва и съм си го купил?
Защо ли изобщо се обадих в тази тема. Това същото, като си взехме кола за 27 000 лева. Кажеш на някой и се почва: ама защо тая марка, ама по-добре да беше втора ръка 2007-ма година А6, ама ни мЪ кефи, ама оная щеше да ти е по-подходяща.
Това не мога да го разбера. Никога не съм го разбирал. Може би просто ми е трудно да злорадствам.
Айде извинявайте, че ви досадих и подразних с нелогичните си покупки.
Как да ви обясня, че съм преценил за себе си кое ми харесва и съм си го купил?
Защо ли изобщо се обадих в тази тема. Това същото, като си взехме кола за 27 000 лева. Кажеш на някой и се почва: ама защо тая марка, ама по-добре да беше втора ръка 2007-ма година А6, ама ни мЪ кефи, ама оная щеше да ти е по-подходяща.
Това не мога да го разбера. Никога не съм го разбирал. Може би просто ми е трудно да злорадствам.
Айде извинявайте, че ви досадих и подразних с нелогичните си покупки.
- RRSunknown
- Elder God
Не бе не си ми досадил - просто си ми логически нелеп с изказването непосилни.
Ако беше добавил уточнението - купувам само чисто нови и най-скъпи игри, по възможност колекционерски издания и в никакъв случай не купувам жалките, втора ръка игри тогава нямаше да ми звучиш странно
Все пак да не забравяме че трябва да избиеш 1500 лева от разликата в цените на игрите. Нека направим една проста сметка
Modern Warfare 2 PC- 69 лева
https://www.ozone.bg/games/product/xbox ... 2_xbox_360
Modern Warfare 2 Xbox360 - 105 лева
разлика - 36 лева, (в никакъв случай 2 пъти по малко)
1500 / 36 = 41 игри трябва да купиш за да се изравниш с разходите за хардуер с конзолата.
По една игра да играеш на седмица 41/4 седмици = 10 месеца.
Значи трябва да мине почти година преди да изравниш разхода си за хардуер и чак тогава да почнеш да си на печалба над конзолата ПОРАДИ това че игрите са по евтини. Това при условия че купуваш нова игра всяка седмица.
Аз лично смятам че 41 игри изобщо не могат да се изиграят за година и половина и че всички качествени игри за ексбокса например не са толкова сбрани заедно но това съм само аз предполагам
Също (лично мнение) смятам че много по евтино излиза да си купиш основа ето това: 1120 лева! по Мост с което НЯМА нито една игра която да не върви максимално и на което да добавиш след година и половина видеокарта с която пак всичко ще ти въври максимално и която ще струва още 200-250 лева. Как точно си успял да дадеш за твоята конфигурация почти два пъти повече ума ми не го побира чисто търговски. (освен ако не си купил 2 видеокарти което не си го отбелязъл).
GB P55-UD3 /P55/LGA1156
I5-750 /2.66GHZ/8M/BOX/LGA1156
2GB DDR3 1333 A-DATA
PALIT HD4850 512MB DDR3
PSU FORTRON EPSILON 700/ 700W
P.S. Форза 3 ми идва неразпечатвана. Просто един пич я взе в бъндъл с конзола от Англия и понеже смята да пиратства не му трябва и ми я продава. Просто се хваля не че има нещо общо с темата
.
Ако беше добавил уточнението - купувам само чисто нови и най-скъпи игри, по възможност колекционерски издания и в никакъв случай не купувам жалките, втора ръка игри тогава нямаше да ми звучиш странно

Modern Warfare 2 PC- 69 лева
https://www.ozone.bg/games/product/xbox ... 2_xbox_360
Modern Warfare 2 Xbox360 - 105 лева
разлика - 36 лева, (в никакъв случай 2 пъти по малко)
1500 / 36 = 41 игри трябва да купиш за да се изравниш с разходите за хардуер с конзолата.
По една игра да играеш на седмица 41/4 седмици = 10 месеца.
Значи трябва да мине почти година преди да изравниш разхода си за хардуер и чак тогава да почнеш да си на печалба над конзолата ПОРАДИ това че игрите са по евтини. Това при условия че купуваш нова игра всяка седмица.
Аз лично смятам че 41 игри изобщо не могат да се изиграят за година и половина и че всички качествени игри за ексбокса например не са толкова сбрани заедно но това съм само аз предполагам

Също (лично мнение) смятам че много по евтино излиза да си купиш основа ето това: 1120 лева! по Мост с което НЯМА нито една игра която да не върви максимално и на което да добавиш след година и половина видеокарта с която пак всичко ще ти въври максимално и която ще струва още 200-250 лева. Как точно си успял да дадеш за твоята конфигурация почти два пъти повече ума ми не го побира чисто търговски. (освен ако не си купил 2 видеокарти което не си го отбелязъл).
GB P55-UD3 /P55/LGA1156
I5-750 /2.66GHZ/8M/BOX/LGA1156
2GB DDR3 1333 A-DATA
PALIT HD4850 512MB DDR3
PSU FORTRON EPSILON 700/ 700W
P.S. Форза 3 ми идва неразпечатвана. Просто един пич я взе в бъндъл с конзола от Англия и понеже смята да пиратства не му трябва и ми я продава. Просто се хваля не че има нещо общо с темата

Не че не искам да купувам жалките 2-ра ръка игри, просто съм много крив човек в това отношение. Купувам си само чисто нови, или неотворени копия или такива с колекционерска стойност. Дет са вика, предпочитам аз пръв да си пръдна в колата.
Иначе аз не купувам всеки месец игри. Аз доста време не си купувам нищо, след което купувам доста игри наведнъж. Всепак пари и за книги заминават.
Иначе освен всичко друго си падам по компютърната техника. Тоест тая конфигурация, която си показал няма да ме задоволи душевно и то никак. Да не говорим, че на 1920x1080 доста игри ще се опрат, че и ще напляскат тая картичка. Мен в момента дори Рамта ми макар, че е хубава ме чопли вътрешно. Исках да си взема една OCZ, а ми я тафиха в последния момент. Какво да ти кажа? Радват ме сочните видео карти. За предпочитане са флагмани излезли преди седмица
(аз си взех мойта картичка точно седмица след като излезна на пазара).
Дори да си бях взел конзола, пак щях да седя пред компа повече отколкото пред конзолата. Просто твърде много online заглавия, твърде често ми подхващат вниманието.
Иначе аз не купувам всеки месец игри. Аз доста време не си купувам нищо, след което купувам доста игри наведнъж. Всепак пари и за книги заминават.
Иначе освен всичко друго си падам по компютърната техника. Тоест тая конфигурация, която си показал няма да ме задоволи душевно и то никак. Да не говорим, че на 1920x1080 доста игри ще се опрат, че и ще напляскат тая картичка. Мен в момента дори Рамта ми макар, че е хубава ме чопли вътрешно. Исках да си взема една OCZ, а ми я тафиха в последния момент. Какво да ти кажа? Радват ме сочните видео карти. За предпочитане са флагмани излезли преди седмица

Дори да си бях взел конзола, пак щях да седя пред компа повече отколкото пред конзолата. Просто твърде много online заглавия, твърде често ми подхващат вниманието.
- RRSunknown
- Elder God