именно във "възможността" е проблема, Дима, а не в това, че искаш най-доброто за класа/билда/героя ти... защото е нещо, което те натоварва излишно... именно защото възможността е зависима от ранг, присъствие, ДКП... и ти актовността я имаш, но останалите показатели за момента не... именно над възможността концентрирай част от енергията си... аз лично го виждам в нов разговор с Холи най-късно в края на седмицата, за да му обясниш, че това, което искаш е мембърски спот - да го имат предвид, да са наясно към какво сес тремиш... и да попиташ отново те как го виждат принципно и във времето... в момента, в който станеш мембър, ще си една крачка по-напред във "възможността"... а ДКП се трупа малко по малко, и айтъмите си падат...
в момента ти просто не си в позицията да очакваш, че ако падне БиС-айтъм, ти ще го вземеш... а ти го очакваш и го преживяваш тежко, когато не се случи... а не бива... защото към момента вероятността да се случи е твърде минимална и ти го знаеш...
Тише, мене тази титла не ме блазни никак

и не ща да си цапам с кръв чисто новата рокля
Едит: и е чудесно, че и сама се грижиш за гиъра си... това всеки уважаващ себе си играч го прави... и аз сега ще си ушия мерлинската роба и ще вкарам маса голд и материали в нея, въпреки че ще ми е резервна (по-скоро за разкош) - ще мога да я облека, само ако отнякъде другаде докопам малко хит (харесала съм си едно наметало с хит, дето пада от шампионите в тази връзка), за да балансира липсата на хит в нея...